A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Nu prea are legatura calitatea de moderator cu cea in care poate chiar ai o poza reusita si posibil votata de utilizatori doar din punct de vedere al calitatii sau placerii sau momentului. Functia de moderator este una in proportie de 99% administrativa.
Pe de alta parte insa pentru a elimina orice suspiciuni consider ca cei din administratia site-ului ar fi recomandabil sa nu participe la nici un concurs organizat de site. Asa se practica intr-adevar.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
aime spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by Siminaf
Dar nici ca ma mai agit.
nici eu nu ma agit; declar doar ca-mi place muuult de tot fotografia "Micuta mea domnisoara"!
Si mie, muuuult de tot, e desprinsa din poveste parca. Mi-ar place sa vad si fata domnisoarei, candva...
La fel de mult mi-a placut si poza "Afectiune".
Si inca multe altele. Chiar daca n-am putut vota tot ce-as fi vrut, macar le-am privit si ras-privit si asata e un castig...de suflet.
aime
dama spune:
Si mie mi-au placut mai multe poze, mai ales pt inedit. Intr-adevar cea a Micutei domnisoare e foarte foarte reusita si subtila, Afectiune iar mi-a placut foarte tare, ca si Hug me, dealtfel. Prea mic numarul de puncte de oferit la asa multe poze frumoase din pacate, dar astfel esti obligat sa nu cazi usor prada subiectivismului.
Succes tuturor!
Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by dama
Afectiune iar mi-a placut foarte tare, ca si Hug me, dealtfel.
multumim pentru aprecieri, .
Eu am considerat ca poza din semnatura e mai expresiva...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)
vikinga spune:
quote:Si mie mi-a placut tare mult! E o fotografie tare reusita! A cui o fi? Si "Afectiune" e f reusita, imi pare rau ca am dat 3 puncte, am apasat aiurea, as fi vrut sa ofer 5. Din principiu, nu am mai votat fotografiile chiar daca frumoase, dar care au facut obiectul unor lucruri deloc fair. Nici nu trebuiau sa mai fie in concurs, dupa parerea mea. Poate la unul viitor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by herraquote:nici eu nu ma agit; declar doar ca-mi place muuult de tot fotografia "Micuta mea domnisoara"!
Originally posted by SiminafDar nici ca ma mai agit.
ciuf spune:
Si mie mi-a placut mult poza Afectiune. Este tare expresiva. Cam nasol cu punctele astea ca repede se mai termina.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Din principiu, nu am mai votat fotografiile chiar daca frumoase, dar care au facut obiectul unor lucruri deloc fair. Nici nu trebuiau sa mai fie in concurs, dupa parerea mea. Poate la unul viitor.
Fiecare cu principiile sale...insa cu postul tau cred ca ai jignit mai multe persoane, inclusiv pe mine.
Conform principiilor tale tu ai condamna la moarte un om dupa ce el si-a ispasit deja pedeapsa.
Intr-adevar acest "stigmat" a facut mai multa lume reticenta fata de anumite fotografii... insa au fost si multi care le-au apreciat valoarea in ciuda acestui lucru.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)
andacos spune:
Nu vreau sa mai pun gaz pe foc,dar chiar nu vad de ce ar trebui sa te simtzi jignita!Vikinga si-a exprimat o parere-corecta de altfel!
Dar intotdeauna va fi cineva care va riposta,din pacate nu si cine trebuie!Cind atzi apelat la anumite procedee nu v-atzi gindit ca atzi putea jigni participantzii la concurs,sau altzi membri!
In schimb daca cineva isi exprima o parere,imediat se riposteaza!
Dana
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by andacos
Nu vreau sa mai pun gaz pe foc,dar chiar nu vad de ce ar trebui sa te simtzi jignita!Vikinga si-a exprimat o parere-corecta de altfel!
Eu chiar cred ca ai vrut sa torni gaz pe foc. Cum bine ziceai fiecare are dreptul la o parere. Parerea mea este ca am fost jignita de posturile voastre.
quote:
Dar intotdeauna va fi cineva care va riposta,din pacate nu si cine trebuie!Cind atzi apelat la anumite procedee nu v-atzi gindit ca atzi putea jigni participantzii la concurs,sau altzi membri!
Mi se pare corect sa am dreptul la replica. Vrei sa stau cu pumnul tau in gura si sa tac?
"Procedee" zici...ceea ce am facut eu, adica trimiterea de PM-uri a fost considerat ca fiind "lobby" in prima faza. Imi pare rau ca am trimis pm-urile respective si mi-am cerut scuze si in cadrul lor si in cadrul topicurilor care s-au starnit dupa. Nu am facut frauda...nu am facut membri falsi sa imi voteze fotografiile.
Ce ai vrea tu sa fac sa te simti multumita si nejignita? Sa imi dau "demisia" de pe forum?
Acest topic nu s-a vrut de flame-uri. Nu eu am inceput insa eu voi pune punct. Nu mai raspund provocarilor membrilor "fair-play".
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)
andacos spune:
Faptul ca ai intervenit "ca sa-tzi spui punctul de vedere" nu ma mira!Intentzia mea repet nu este sa pun gaz pe foc!
Dar (of ma grabesc dar incerc sa fiu si coerenta)faptul ca ai trimis pm este corect din punctul tau de vedere(pardon lobby),de gresit au gresit cei care si-au creat conturi false!
Sau ei sunt cei care au fraudat concursul!
O zi minunata tuturor!
Dana