A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by andacos

Faptul ca ai intervenit "ca sa-tzi spui punctul de vedere" nu ma mira!Intentzia mea repet nu este sa pun gaz pe foc!

atunci, care este intentia ta?
ce urmaresti? sa-mi discreditezi fotografia, pe mine, sau amandoua?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am trimis si eu ieri doua poze, dar vad ca n-au fost adaugate in album. Poate-mi spune vreun organizator de ce.

In alta ordine de idei, am vazut ca spiritele sunt foarte incinse pe-aici... Ma lumineaza cineva si pe mine care-i miza la acest concurs?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

uite aici detalii despre concurs,din pacate ai aflat cam tarziu de el...nu se mai pot trimite poze

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1292

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai mey, n-o luati de la capat.
Dana, miza "materiala" este o camera video sony pentru locul I si un aparat foto sony pentru locul II. Ca o mai fi si alta "nemateriala"... inclin sa cred ca da, altfel nici eu nu-mi explic atata
SI pozele tale nu se mai primesc pentru ca ai ajuns prea tarziu cu ele, deja se voteaza nu se mai intra in concurs acum. Ti-am raspuns eu, dar nu sunt printre organizatori

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

ma intreb: daca n ar fi asa o miza "nemaipomenita" ar mai fi atita agitatie?
eu nu vreau nici un premiu.. pur si simplu am pus pozele pentru a vedea si "poporul" ce minunatii am in batatura,adicatelea din mindrie de mami!!

de votat am votat poze ce mi s au parut speciale prin modul cum au fost realizate, caci absolut toti puii imi par deosebiti

chiar nu vad logica la atita zarva!!

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

in atentia moderatorilor... cred ca pozele puse pe paginile 10, 20, 30, 40 sint defavorizate Si spuna sta deoarece apasind pe eticheta [10-19] spre exemplu se deschide pagina 11, astfel incit multi nebagind de seama nu vizualizeaza si pozele de pe pagina precedenta. Poate se face ceva in acest sens?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Aha... m-am lamurit acum! Anul viitor sper sa nu mai ratez.
Am vazut si pozele din topul 2006. Cea care a luat locul 2 mi-a placut f mult.

Va doresc multa bafta! Sa castige cele mai reusite poze!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by tora97

in atentia moderatorilor... cred ca pozele puse pe paginile 10, 20, 30, 40 sint defavorizate Si spuna sta deoarece apasind pe eticheta [10-19] spre exemplu se deschide pagina 11, astfel incit multi nebagind de seama nu vizualizeaza si pozele de pe pagina precedenta. Poate se face ceva in acest sens?

Ok o sa verificam si in fuctie de situatie se vor face rctificarile de rigoare.
Multumim pentru atentionare.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by mephala30
quote:
Originally posted by vikingaDin principiu, nu am mai votat fotografiile chiar daca frumoase, dar care au facut obiectul unor lucruri deloc fair. Nici nu trebuiau sa mai fie in concurs, dupa parerea mea. Poate la unul viitor.
Fiecare cu principiile sale...insa cu postul tau cred ca ai jignit mai multe persoane, inclusiv pe mine. Conform principiilor tale tu ai condamna la moarte un om dupa ce el si-a ispasit deja pedeapsa.Intr-adevar acest "stigmat" a facut mai multa lume reticenta fata de anumite fotografii... insa au fost si multi care le-au apreciat valoarea in ciuda acestui lucru.www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, (multumim celor care ne apreciaza poza din concurs)
De care moarte si pedeapsa vorbesti tu Carmen? Cred ca pui prea multa patima si nu e cazul. Atita agresivitate pentru o camera Sony?? Eu sunt sincer dezamagita...Cred ca pot sa-mi pastrez parerea personala ca a fura nu e cinstit, si aici ma refer indeosebi la conturile false. Un vot amarit de al meu principial ori ba oricum nu schimba nimic din clasament. 60% e decizia adiminilor si moderatorilor asa ca te-ai rastit degeaba.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mephala deci asta ai intzeles tu din postarea mea ca vreau sa te discreditez pe tine sau fotografia sau pe amindoua!

Imi pare rau ca nu ai intzeles ca aici e vorba de PRINCIPU!PRINTZIP dom-le!
Putea premiul sa fie si o vila in Cotroceni(multzumesc Androix de informatzie)nu asa se procedeaza,asta este ce voiam de fapt sa spun!

Si daca interventzia ar fi venit din alta parte(adica persoane care au incercat corect sa participe la concurs) nici nu-mi bateam capul cu asa ceva!Dar atita timp cit tu "te simtzi jignita" de adevar,eu ma simt si mai jignita cind citesc asemenea postari!

Dana

Mergi la inceput