A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by andacos
Imi pare rau ca nu ai intzeles ca aici e vorba de PRINCIPU!PRINTZIP dom-le!

...am ajuns sa-mi iau lectii de morala pe forum,

daca-ti place atat de mult persoana mea si n-ai altceva de facut trimite-mi pm, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mephala, imi pare rau de situatia creata, mai ales ca ne cunoastem si de la alt subiect pe care-l frecventam amindoua cu placere. Well dupa primul meu mesaj in care nu faceam referire la tine direct, si chiar nu faceam tre sa ma crezi, daca nu sareai trei metri in sus asa suparata si scriai calma ce mi-ai scris pe PM, era mai simplu.Sunt atitea care au jucat nu prea fair play si taman tu te-ai simtit atita de jignita, care din PM_ul tau inteleg ca nu ai facut chiar atit de mult. Ma rog. Cind am zis in acelasi mesaj ca imi plac doua poze in mod deosebit nu mi-a aratat obrazul Sabina care imi e prietena de atitia ani, de ex, si care are si ea doua poze absolut de reusite.Sunt femeie si am toanele mele, azi imi place rosu, miine verde, ori azi un parfum ori miine altul. Ce e atita tragedie din asa un mesaj mic si fara obiect direct.Cum ti-am zis si in PM, mai aveam un rest de puncte, inca eram nehotarita in privinta fotografiei tale, acum am votat-o cu 5 puncte, pt ca dincolo de orice discutie e o fotografie reusita si te felicit pt ea.Cum am mai zis, 60% o sa fie decizia adminilor si moderatorilor si care voteaza nu citesc intii aici, care citesc sunt sigura ca au votat deja, inca ma simt nedumerita de o asa reactie la mesajul meu. Is doar un user ca oricare altul, nu hotarasc eu cistigatorii. Ca de as putea as pune pe primul loc "micuta mea domnisoara", parca e desprinsa dintr-un film! Plus ca m-a cucerit userul respectiv prin discretie. Eu as fi tipat in gura mare ca a mea e.Ca doar presupun ca de cei care au fraudat acest concurs ai si tu aceeasi parere ca si mine, nu?. Nu-i frumos si nu se face. Daca poti sa-ti expui si tu parerea asta cu inima impacata atunci totul e f ok.Bafta in continuare participantilor! Si mai putin patos si insistenta! Luati exemplu de la userul cu "micuta mea domnisoara".Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu as pune pe primul loc fotografia Sabinei - "Povesti nemuritoare". pentru mesajul pe care mi-l transmite.
Vik, m-am gandit la ceva... ce-ar fi ca "micuta domnisoara" sa fie "ingerul ganditor" de la concursul de anul trecut- o tii minte, nu? Fetita imbracata in alb si asezata pe trepte. Tot asa, mamica n-a spus nimic atunci, decat spre sfarsit. Am un mare regret ca n-am votat-o acum, la turul 2, dar nu mi-am socotit bine punctele si m-am trezit ca nu mai am .

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Androix

Ca o mai fi si alta "nemateriala"... inclin sa cred ca da, altfel nici eu nu-mi explic atata

aia nemateriala [desi s-ar putea sa gresesc caci a gresi e (omeneste),de iertare nici nu mai amintesc] RULZ ! si culmea "luptatoarele" chiar nu au nevoie de reclama caci sunt "bine" cunoscute si marea majoritate chiar numai de "bine" si iertati-ma ca ma autocitez

"se voteaza din nou si foarte bine caci sistemul vechi era BALAMUC in toata regula si asta nu pentru ca a-i ofensa pe organizatori ci pe aceia care uita sa fie oameni,dau din coate (urat),improsca venin,creeaza useri falsi pentru ce ?! nu neaparat pentru un aparat caci ...sigur si l-ar putea permite ci pentru Faima - UNDE?! in lumea "virtuala" "

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Luati exemplu de la userul cu "micuta mea domnisoara".

de ce nu si de la parintii altor 400 de poze cu 0 voturi

cum vine asta chiar nu ... Inteleg caci la o adica nu ajunge sa te inscrii la concurs daca nu iei startul iar de castigat nici de intervine Mama Omida cu toate suratele ei (si sunt zeci si zeci - una mai puternica ca cealalta)

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

M-am uitat si eu la clasament si,cred ca nu discutzia de aici a schimbat raportul primelor doua pozitzii!

Pentru ca daca asa este,imi pare rau pentru tine mephala,dar pot spune ca "tzi-ai facut-o cu mina ta"!Vad ca te-ai lamurit cu Vikinga pe pm(si aici),eu n-am ce sa-tzi scriu in pm pentru ca ...nu am!

O zi buna tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Andacos salutari fierbinti mai i miss you, tre sa trec pe la clubul nostru vechi ca de cite ori o iau pe aratura numa' in discutii ma bag Si sa mor de vreau:)Cristina nu stiu de celalalt concurs, asta mi-a atras atentia, ori poate acum am mai mult timp de forum si iar nu e bine. Sper ca pina la sfirsit sa aflu si eu a cui e poza "micuta mea domnisoara", ca nah ca orice fumeie sunt si eu curioasa:))Foarte de acord ca fotografia "povesti nemuritoare" a Sabinei are un mesaj atit de clar si pur! Mi-a placut in mod deosebit, am ramas privind-o mult timp. Si eu as pune-o pe primul loc, e inghesuiala la mine pe primul loc. Felicitari Sabina pt ea! De fapt pt amindoua.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Va multumesc din suflet pentru aprecieri

vreau sa fac doar o minuscula precizare, de ce au pozele mele semnatura (copyright): anul trecut scriam la un forum foto articole si am fost prevenita sa nu care cumva sa mi le las pe internet fara copyright, s-au vazut nenumarate cazuri de furt.
Cum imi semnez si compozitiile tot asa imi semnez si pozele cand le expun pe net ca poze artistice.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Eu as fi vrut sa semnalez adminilor,in fond am facut-o odata pe mail,dar nu a fost luat in considerare, ca pozelor mele le-au fost inversate descrierile,asa incit se potrivesc ca nuca-n perete.Desigur asta n-o sa le propulseze in topuri,dar e ciudat sa vezi una si sa citesti alta.Daca se remediaza problema,multumesc cu anticipatie.

Cineva mi-a spus ca a incercat sa voteze si mesajul a fost ca a votat in 23 martie...ori de-atunci s-a inchis concursul...s-a deschis concursul.

=========================================================================

Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput