A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 10
zuzunaki spune:
Poza "baietel la apus"mie mi se pare extrem,ireal de frumoasa
Si "micuta mea domnisoara" este superba!
Mi-ar fi placut ca una din acestea 2 sa fie pe primul loc
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
mephala30 spune:
Azi se va incheia votarea.
Multumesc celor care au considerat ca poza mea merita un vot. Suntem pe locul 3.
clasamentul
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
ioanadara spune:
Este suberba intr-adevar poza cu "micuta mea domnisoara".Imi spuneti si mie va rog pe ca pagina anume este?Sau cum sa o caut in noianul de pagini? Multumesc.
DianaR spune:
quote:
Originally posted by ioanadara
Este suberba intr-adevar poza cu "micuta mea domnisoara".Imi spuneti si mie va rog pe ca pagina anume este?Sau cum sa o caut in noianul de pagini? Multumesc.
Pgina 17.
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
herra spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Poza "baietel la apus"mie mi se pare extrem,ireal de frumoasa
Si "micuta mea domnisoara" este superba!
si mie imi plac; sunt..."altceva"...
herra spune:
sunt si cateva poze in acelasi "ton", dar foarte diferite ca numar de voturi: cea de pe primul loc ("afectiune"); cea de locul 42; si cea de pe locul 52...si cea de pe locul 57...
nu va plac?
Annie80 spune:
dar in clasament am vazut si poze descalificate, pe motiv spam ?!?!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Claudi@ spune:
quote:
Mie mie se pare foarte expresiva poza "2minutedeviata", pagina 2 din concurs. Se potriveste manusa cu tema concursului "Clipe de viata". Este surprinsa imensa emotie a mamei care de abia si-a nascut pruncul. Ca sa vedeti bine expresia de pe fata mamei trebuie sa deschideti poza insa (asa mica nu se vede bine).
Precizez ca nu stiu cine e mamica si nu m-am uitat la asemenea detalii la nici una din poze in nici un concurs, precum si ca eu nu am poze in concurs....
Caprioara, mesi mult.
Eu sunt mamica. Este prima poza cu micutul meu, in poza este surprins si primul lui tipat. Áprecierea ta si a celor care au votat-o face pt mine cat primul loc.
Nu am concurat pt primul loc , ci am vrut sa vad cum va fi votata.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Claudi@ spune:
Inca ceva.
As vrea si eu sa votez poza cu Micutza mea domnisoara, dar nu o gasesc. La M nu este. Imi spune si mie cineva pe ce pagina este? O caut de cateva zile.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Claudi@
Inca ceva.
As vrea si eu sa votez poza cu Micutza mea domnisoara, dar nu o gasesc. La M nu este. Imi spune si mie cineva pe ce pagina este? O caut de cateva zile.
Pagina 17.
Dar nu s-a incheiat votarea sau este inclusiv 20 aprilie?
Nu de alta, dar tare iubesc poza Afectiune si mi-as dori din tot sufletul sa ramana pe primul loc, bineinteles dupa votul adminilor si moderatorilor.
Bafta, Marunzika!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!