A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Se poate vota propria poza,asa cum a fost si la celelalte concursuri?
Dupa terminarea celor 50 de stelute ti se blocheaza automat accesul la votare sau trebuie sa stai cu pixul in mana sa numeri fiecare steluta?
Se poate corecta si la mine descrierea pozei?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alison spune:
ceea ce-i bun de data asta:am terminat rapid toata votarea.dar mai sunt o multime de poze...regulile ,prin existenta,tre'sa limiteze,asa ca.
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21
Luna75 spune:
Felicitari pentru initiativa!
mai bine chiar nu se putea desi 50 de puncte sunt asa de putine - traiasca obiectivitatea si luciditatea
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
DianaR spune:
Multumesc Desprecopii pentru tot ce faceti!
Abia astept sa ne intoarcem acasa sa+mi pot vota si eu pozele favorite!
O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Luna75 spune:
un pont
pentru a vota mai multe poze nu dati nr.maxim de puncte chiar daca poza ar merita ...5 stele
eu am dat deja cateva "maxime" si ma opresc putin din votare caci vreau sa stii conteaza votul sau punctul?
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
principe spune:
50 de puncte este fffffff putin..sunt mai mult de 10 fotografii care merita punctaj maxim....de ce atata zgarcenie?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by principe
50 de puncte este fffffff putin..sunt mai mult de 10 fotografii care merita punctaj maxim....de ce atata zgarcenie?
poate ne unim si batem la usi "inalte" - caci buna-credinta e cu caru' - 100 de puncte !poate apare cineva rapid si lansam o petitie
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Cristina_C spune:
Sunt prea putine 50 de puncte la cat de multe poze sunt. Nu mai primim un supliment de 50?
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Aralia spune:
De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi? E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"! Nu stiu a cui este, dar e superba!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
b.nica spune:
quote:
Originally posted by Aralia
De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi? E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"! Nu stiu a cui este, dar e superba!
Eu am votat-o pt. ca mi-a placut f. mult,sincer imi pare rau ca fiind printre primele votate, am facut economie si nu i-am acordat mai multe puncte.