A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 16
principe spune:
draga SHEANNA,
Sti cu ce seamana raspunsul tau? cu o eschivare.
oare nu era normal ca si juriul sa aiba o perioada determinata de votare...anumite reguli?
arata-mi un concurs in care juriul voteaza sau delibereaza cand are timp sau cand se intoarce din vacanta de paste.
iar tu draga sheanna daca nu te-ai fi grabit sa sari de poponeata si sa ma cataloghezi ridicola si ai fi citit mesajele mele, ai fi vazut ca eu am declarat care sunt fotografiile castigatoare ptru mine...si in fotografiile enumarate nu erau si fotografiile mele,ba chiar am spus ca am vazut in acest concurs fotografii care m-au lasat fara aer si deci, supozitia ta ca nu as stii sa pierd,este gresita.
nu am pus fotografii in concurs ca sa castig,fiindca nici pe departe fotografiile mele nu sunt la inaltimea multor altora, ci am pus fotografiile ca sa ma "laud",impropriu spus, deoarece f putini stiu care sunt fotografiile mele...nu asta era intentia.
Poate ca ar fi timpul sa acceptati criticile,sa va analizati greselile ,sa luati mai mult in considerare lucrurile care ne nemultumesc ,fara a ne cataloga frustrati sau ridicoli.
am vazut aceeasi nemultumire pe care si eu o am, exprimata de persoane care nu au participat la concurs..as fi interesata sa vad ce raspuns le-ai da..acelasi ca nu stiu sa piarda?sa pierdem ce?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
edit.
DE PASTE ITI UREZ SA AI PARTE DE TOT CE AI NEVOIE SI DE TOT CE-TI DORESTI!
LoraG76 spune:
Printre atata furie si patima si nervi, ati vazut ca padurea e verde???
Lora, mami de Iustina
marius spune:
quote:
Originally posted by principe
G..tu ai inteles care este nemultumirea noastra acum?
am dezaprobat la timpul oportun faptul ca s-au produs fraude,acum dezaprobam faptul ca o lungiti pana la pastele cailor cu rezultatele ,fapt care nu are nici in clin nici in maneca cu vacanta de primavara sau cu fraudele anterioare.p.s.
ce se intampla cu acest concurs se numeste PROASTA ORGANIZARE
si ar fi timpul sa recunoasteti.
si am sa va dau mai multe motive care m-au facut sa ajung la aceasta concluzie.:
1.s-a demarat un concurs fara sa se faca cunoscute regulile .
2.s-au afisat fotografiile aflate in concurs timp mai mult de o luna..primele o 100 fotografii au fost afisate in mai putin de o saptamana,iar restul de 400 si, abia dupa o pauza de cateva sapatamani..ce nu este corect.accesul la fotografiile aflate in concurs trebuia sa aiba loc dupa ce erau afisate toate,ca toate fotografiile sa aiba acelasi timp de vizionare.
3.lungirea fara o explicatie intemeiata a prezentarii rezultatelor.
p.s.
cat despre urarea ta de PASTE...fara cuvinte
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
Ok am retinut sugestiile sau dupa caz observatiile de mai sus. Orice este perfectibil. Intentia administratiei a fost si ramane una nobila. la fel ca si in alte dati. Daca au aparut probleme acestea au fost generate de "ingeniozitatea" unor participanti. Din nefericire ne-am mai lovit de cazuri de "trisare" dar asa este omul inainte spera, gandeste si apoi se loveste de meteahna unora. Oricum unele decizii s-au luat in mod cert pe parcurs generate fiind de situatii care in mod normal corect nu ar fi fost trebuit sa existe niciodata. De aici li reluarea votarii si readaptarea conditiilor de vot si asa mai departe. Toate acestea trebuie sa precizez ca au necesitat si suportul tehnic deloc udsor de realizat, este ceea ce nu se vede dar care a presupus munca si de ce nu ingeniozitate. Ok nu conteaza. Date fiind deciziile care la urma urmei au incercat sa diminueze posibilitatile de fraudare factorul timp si-a spus cuvantul. Asa incat asa cum s-a precizat suntem obligati sa asteptam TOATE raspunsurile de la cei carora le-am adresat rugamintea de a delibera. Cum si concursul si deciziile de a accepta sunt FREE in mod normal oricine este obligat sa astepte cu bun simt sa primeasca un raspuns sa zica multumesc si apoi sa comunice o concluzie ce se spera cat mai obiectiva.
Sigur orice proiect derulat aduce si puncte ce se pot corecta, evita, perfectiona in viitor si asta se numeste experienta. Insa toaste acestea se construiesc in echipa fiecare avand posibilitatea de a-si exprima punctul de vedere, de a propune, de a critica si asa mai departe rezultatul intorcandu-se tot spre noi toti cei ce participam la acest site.
Bun acestea fiind spuse asa cum s-a precizat ne apropiem de sfarsit astfel incat in viitorul apropiat sa se centralizeze toate voturile asa cum au fost exprimate si implicit sa se prezinte situatia (clasamentul) final in functie de aceste voturi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
principe spune:
Multumesc Marius ... ptru obiectivitatea si autocontrolul de care intotdeauna dai dovada.
P.S.
Nù am pus in cumpana scopul concursului.
Laura25 spune:
Am zis ca nu ma bag, dar vreau sa precizez ceva. Eu am privit acest concurs ca un simplu membru, care nu a trimis nici o poza. Mi s-a parut penibil si de prost gust fraudarea. Nu am inteles motivatia acelor membri. Fiind prinsa cu temene-limita la proiectul la care lucrez la servici, copii bolnavi de varicela, abia am apucat sa intru sporadic pe DC (sa fiu moderator aici e o chestie onorifica, nu e jobul meu, nu am nici o obligatie, in afara de una morala, nu primiesc nici o recompensa pt ceea ce fac aici). Am citit si eu aici ca moderatorii vor vota cumva separat. Dupa ce s-a terminat perioada de votare 'publica', am fost rugati (moderatorii si cativa membri neimplicati inconcurs ) sa ne exprimam preferintele personale. Nu m-am implicat si nu am particiat decat cu votul meu, atat. Ma scuzi, principe, ca mi-am permis sa plec de sarbatori de acasa, sa ma duc la parintii mei unde nu am net. Am indraznit sa nu sar repede cu votul (si ca mine au mai fost si altii), ca asteptai tu cu pasca in stanga si mouse-ul in dreapta sa vezi rezultatele. Poate ca sunt rautacioasa, dar ma scuzi, au si altii drepturi si doleante, nu numai tu ...
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
joxy spune:
REZULTAT FINAL CUMULAT:
1. Micuta Domnisoara 8.456621005
2. Afectiune 8.167267484
3. Culeg Fericire 6.187695266
4. Cercul vietii 4.842137227
5. A venit primavara 4.792357606
6. Baietel la apus 4.538812785
andacos spune:
Felicitari cistigatorilor!
Astept sa vad cine e de fapt cistigatorul!
Precizez ca pozele de pe primele trei pozitzii imi plac deosebit de mult!
Dana
principe spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Am zis ca nu ma bag, dar vreau sa precizez ceva. Eu am privit acest concurs ca un simplu membru, care nu a trimis nici o poza. Mi s-a parut penibil si de prost gust fraudarea. Nu am inteles motivatia acelor membri. Fiind prinsa cu temene-limita la proiectul la care lucrez la servici, copii bolnavi de varicela, abia am apucat sa intru sporadic pe DC (sa fiu moderator aici e o chestie onorifica, nu e jobul meu, nu am nici o obligatie, in afara de una morala, nu primiesc nici o recompensa pt ceea ce fac aici). Am citit si eu aici ca moderatorii vor vota cumva separat. Dupa ce s-a terminat perioada de votare 'publica', am fost rugati (moderatorii si cativa membri neimplicati inconcurs ) sa ne exprimam preferintele personale. Nu m-am implicat si nu am particiat decat cu votul meu, atat. Ma scuzi, principe, ca mi-am permis sa plec de sarbatori de acasa, sa ma duc la parintii mei unde nu am net. Am indraznit sa nu sar repede cu votul (si ca mine au mai fost si altii), ca asteptai tu cu pasca in stanga si mouse-ul in dreapta sa vezi rezultatele. Poate ca sunt rautacioasa, dar ma scuzi, au si altii drepturi si doleante, nu numai tu ...
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Draga Laura, votarea s-a terminat pe 20 ,Pastele a fost pe 27,atazi suntem in 30....oricum nu mai are importanta....si nu am atacat drepturile nimanui de a petrece PASTELE unde ii place inima.
insa as vrea TOTUSI sa-ti spun ca..
a accepta sa fi moderator sau juriu onorific,benevol sau cum vrei sa-i spui, poate fi luat ca un privilegiu dar mai intai trebuie luat ca un compromis...un compromis pe care-l faci cu tine si cu COMUNITATEA DC.
este decizia fiecaruia daca accepta sa faca sau nu acest compromis.
Insa in momentul cand te-ai prins in hora joci,ca de nu... doar incurci.
Ma scuzi daca am fost la fel de rautacioasa ca si tine...dar si eu am dreptul sa spun ce mi se pare ca nu este bine...mai ales ca nu am atacat pe nimeni personal...ci doar mi-am spus decent neplacerile...
dar se pare ca putini sunt nobili ca MARIUS sa accepte si critici care pot fi constructive si, in loc sa se simta atacati personal sa incerce sa vada ce pot invata din greseli ...ptru ca toti putem invata din greseli,dar asta doar daca ne dam dreptul sa invatam.
FELICITARI TUTUROR CASTIGATORILOR !!