A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 17
buli spune:
sint chiar frumoase pozele!
a cui e micuta domnisoara? Mik, cumva? :)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Laura25 spune:
Principe, doar pt clarificarea lucrurilor, vreau sa-ti spun ca votul moderatorilor si a membrilor alesi in acel juriu a fost exprimat (asa a hotarat Admin) in saptamna 20-27 aprilie, nu 'pana pe 20'.
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
olim spune:
felicitari castigatorilor si tuturor celor care au participat
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Cristina_C spune:
Felicitari castigatorilor! Meritati pe deplin!!
ps. Nu ne spuneti cui apartine poza cu domnisoara?
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by joxy
REZULTAT FINAL CUMULAT:
1. Micuta Domnisoara 8.456621005
2. Afectiune 8.167267484
3. Culeg Fericire 6.187695266
4. Cercul vietii 4.842137227
5. A venit primavara 4.792357606
6. Baietel la apus 4.538812785
Cu respect,
G.
www.desprecopii.com
cum ati ajuns la acest rezultat?
Clasamentul spune altceva
Cristina_C spune:
Se pare ca voturile juriului sunt secrete, la fel ca si membrii lui. Asa ar trebui sa fie? Iar clasamentul, intr-adevar, nu este actualizat, dar probabil e o problema de timp pana va fi.
joxy spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by joxy
REZULTAT FINAL CUMULAT:
1. Micuta Domnisoara 8.456621005
2. Afectiune 8.167267484
3. Culeg Fericire 6.187695266
4. Cercul vietii 4.842137227
5. A venit primavara 4.792357606
6. Baietel la apus 4.538812785
cum ati ajuns la acest rezultat?
Clasamentul spune altceva
S-a alcatuit un juriu format din moderatori si din membrii invitati sa voteze. Le asiguram confidentialitatea, dar daca ei doresc sa faca public acest lucru, nu-i opreste nimeni.
S-a alcatuit un clasament, care nu a diferit foarte mult de cel de pe forum si apoi s-au calculat pozele castigatoare respectand ponderea fiecarui clasament.
Stam la dispozitia oricui doreste cu datele.
Felicitari castigatorilor.
O sa-i rog sa ne contacteze, premiile or sa soseasca si ele, imedat ce se termina vacanta adminilor.
Luna75 spune:
Felicitari castigatorilor si la mai multe concursuri de genul acesta insa cu reguli si conditii clare de la bun inceput,nu de alta dar pentru a nu se creea neintelegeri -caci tot concursul asta a fost defapt un balamuc TOTAL,un circ in toata regula,care gradinita,care Nu te supara frate! asa ceva nu s-a mai vazut,nu s-a mai pomenit dar si distractie pe masura
in ceea ce ma priveste multumesc participarea la concurs,deasemenea votantilor - care culmea,pe cei mai multi nici nu-i cunosc si multumesc si acelora pe votul carora am contat dar ...ca intr-o adevarata campanie prezidentiala iti dai seama ca de fapt cei pe care contezi ...nu mai conteaza
si pentru ca votarea asta a scos din mine si trasaturi de caracter negative imi cer scuze de la cei pe care i-am suparat iar scuzele se adreseaza de fapt mamelor ale caror poze le-am criticat caci in rest am avut dreptate insa am uitat de ambalaj desi teoretic cunosc importanta lui
Sabina spune:
Felicitari celor 2 castigatori! Premii binemeritate.!!
sunt f fcurioasa cine e autorul micutei domnisoare.
astept sa fiti la dispozitia mea cu aceasta informatie, lOL
:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo