A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitaaaaaari!

Si eu sunt curioasa cine-i castigatoarea/castigatorul... Foarte frumoasa poza cu domnisoara.
Foarte frumoase si pozele de pe celelalte locuri... si altele care, din pacate, n-au ajuns in primele 10.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

felicitari!!!!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari castigatorilor !

Si multe pt cei care au muncit la acest proiect !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Felicitari castigatorilor!
administratorului pentru initiativa .

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

felicitari cistigatorilor,participantilor si biensur,administratorului!asteptam si alte concursuri!se accepta si propuneri?ca-mi dau navala ideile!

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Felicitari!

Imi plac concursurile, trebuie sa recunosc.
Mi s-a parut o idee excelenta ca si pe viitor DC-ul sa organizeze concursuri cu poze, plecind de la o tematica, de dragul competitiei. Competitia stimuleaza creativitatea, interesul si, ca orice stimulent colectiv, aduce oamenii impreuna iar asta mi se pare mie cel mai important!
Uite, de aceea putem spune ca nu au existat doar citiva cistigatori ci ca toti cei care au participat sintem INVINGATORI DECLARATI!
Eu una asa ma simt!

Propunere

Sa facem o "sedinta" de brainstorming ( parca asa i se zice, nu?), un subiect in care sa discutam despre aceste concursuri, sa analizam in detaliu modul de desfasurare al acestora sub forma unui regulament, sa propunem tematici, sa aruncam provocari, sa venim cu idei etc.
Ca sa indraznesc mai mult: ce-ar fi sa fie concursuri cu poze de bebelusi in situatii nostime ( mincind lamiie pentru prima data - sper ca nu e ceva periculos, nu?-, de exemplu), copii care descopera lucruri extraordinare, copii care iubesc un anumit obicei, copii care interactioneaza cu animalele sau daca sint mai mari, copii care prin anumite gesturi sau fapte se pregatesc de trecerea spre scoala sau spre adolescenta...intelegeti la ce ma refer?

Apoi, un concurs de desene ale copiilor, iarasi ar fi FOARTE interesant. Haideti sa ne bucuram de toate minunatiile astea, sa le aratam si celorlalti!

In final, daca exista suport tehnic ( habar n-am cum e cu astea dar poate ne folosim de youtube sau stiu eu...de ceva asemanator...), nici un concurs de mici video clipuri ...nu e o idee rea ( adica nu e pentru mine rea, pentru altii, nu stiu..., nu-mi dau seama).

Deocamdata eu nu am copii, dar cind voi avea, stiu sigur ca as fi bucuroasa sa particip la concursuri ( care , repet, mi-ar stimula a creativitatea de ...mamica-artist-fotograf-regizor-coregraf) si m-as mindri si bucura sa le arat tuturor ce lucruri frumoase si nostime vrem noi sa facem, nu pe sistemul "ba al meu e mai frumos!" ci cu placerea de-a fi, poate, inspiratie pentru alti parinti si copii de la care si eu as avea de INVATAT multe!

Una peste alta, cu sau fara sedinta de brainstorming propusa, astept urmatorul concurs!!!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daniela,

Si premiul sa nu fie neaparat un lucru, poate 2 zile pe prima pagina sau altundeva poza la vedere, atat cat sa ne laudam destul cu odraslele

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Pentru cei interesati, mai jos va prezint clasamentul juriului:
(doar primele 10 de pozitii)

01. Micuta Domnisoara 114
02. Afectiune         81
03. Culeg Fericire    61
04. Asteptand         61
05. Baietel la apus   57
06. Scolarul Toma     53
07. A venit primavara 39
08. Pescar in delta   30
09. 2 min viata       29
10. Din Frunze        27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari castigatorilor!
Astept si eu sa vad a cui e "micuta domnisoara".

Joxy, in urma cu 2 pagini ai dat alt clasament final...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu cred ca nu m-am trezit bine!

Si de aiai nu intzeleg!Dar totusi la pagina precedenta ,clasamentul este altfel!

Nu sunt nici pisaloaga nici circotasa!Dar care este clasamentul final pin ala urma?
We minunat!

Dana

Mergi la inceput