A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Rezultatele finale vin in 2 zile, adica pe "1 mai muncitoresc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

si de ce dureaza asa de mult ??????????????????????????

eu cred ca seriozitatea unui competitii,indiferent de genul acesteia,consta si in cat de repede se dau rezultatele...cand se lungeste la nesfarsit cu acestea, incep sa apara dubii,se pierde interesul.

pe mine chiar nu ma mai intereseaza cine castiga...a fost un calvar de concurs,este primul si ultimul la care particip.motivul???

lipsa de seriozitate.

acest concurs a intarit legea lui Murphy:

"Tot ce incepe rau se termina si mai rau"

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Da chiar,de ce dureaza frate asa mult?Ca si la alegeri numara voturile mai repede!!!Mentionez ca nu am poze...Au si moderatorii liber ca parlamentarii?

Mergi la inceput

Se strang toate voturile.
In perioada Sarbatorilor de Paste (va dorim numai bine, la fel cum ne doriti si voi noua) se strang mai greu voturile, avand in vedere ca multi membri sunt plecati de acasa sau nu au intrat prea mult pe forum.

Au fost alesi un numar de membrii aproximativ egal cu numarul moderatorilor, care sa voteze, ca rezultatul final sa fie impartial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Se putea anunta din ziua in care sa oprit votarea. De ce trebuie mereu sa intrebam noi. Eu am impresia ca ne cam ignorati.
Nu ni se spune niciodata nimic.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Din cauza celor care au trisat, acest concurs a trebuit adaptat pe parcurs.
Existau 2 variante: sa se modifice conditiile sau sa renuntam la concurs.
Din respect pentru cei care sunt corecti si nu au nicio vina, am ales sa continuam.

Ne bucuram sa avem mereu sprijinul vostru. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

G..tu ai inteles care este nemultumirea noastra acum?

am dezaprobat la timpul oportun faptul ca s-au produs fraude,acum dezaprobam faptul ca o lungiti pana la pastele cailor cu rezultatele ,fapt care nu are nici in clin nici in maneca cu vacanta de primavara sau cu fraudele anterioare.p.s.

ce se intampla cu acest concurs se numeste PROASTA ORGANIZARE
si ar fi timpul sa recunoasteti.

si am sa va dau mai multe motive care m-au facut sa ajung la aceasta concluzie.:

1.s-a demarat un concurs fara sa se faca cunoscute regulile .
2.s-au afisat fotografiile aflate in concurs timp mai mult de o luna..primele o 100 fotografii au fost afisate in mai putin de o saptamana,iar restul de 400 si, abia dupa o pauza de cateva sapatamani..ce nu este corect.accesul la fotografiile aflate in concurs trebuia sa aiba loc dupa ce erau afisate toate,ca toate fotografiile sa aiba acelasi timp de vizionare.
3.lungirea fara o explicatie intemeiata a prezentarii rezultatelor.

p.s.

cat despre urarea ta de PASTE...fara cuvinte

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by principe

G..tu ai inteles care este nemultumirea noastra acum?

am dezaprobat la timpul oportun faptul ca s-au produs fraude,acum dezaprobam faptul ca o lungiti pana la pastele cailor cu rezultatele ,fapt care nu are nici in clin nici in maneca cu vacanta de primavara sau cu fraudele anterioare.p.s.

ce se intampla cu acest concurs se numeste PROASTA ORGANIZARE
si ar fi timpul sa recunoasteti.

si am sa va dau mai multe motive care m-au facut sa ajung la aceasta concluzie.:

1.s-a demarat un concurs fara sa se faca cunoscute regulile .
2.s-au afisat fotografiile aflate in concurs timp mai mult de o luna..primele o 100 fotografii au fost afisate in mai putin de o saptamana,iar restul de 400 si, abia dupa o pauza de cateva sapatamani..ce nu este corect.accesul la fotografiile aflate in concurs trebuia sa aiba loc dupa ce erau afisate toate,ca toate fotografiile sa aiba acelasi timp de vizionare.
3.lungirea fara o explicatie intemeiata a prezentarii rezultatelor.

p.s.

cat despre urarea ta de PASTE...fara cuvinte

Principe, stii cu ce seamana atitudinea si comentariile tale. Cu ceea ce se intampla cand eram copii si unul dintre noi nu castiga la "Nu te supara, frate!". Daca atunci asemenea accese de "indignare" erau perdonabile, in cazul adultilor ele nu sunt decat ridicole.
Din pacate.

Daca te-ai fi obosit sa citesti mai cu atentie mesajul dat de Admin odata cu reluarea votarii ai fi observat ca toate etapele respective nu se fac intr-o zi. Dureaza, mai ales cand se incearca ca totul sa fie facut cat mai riguros si transparent.
Era foarte usor pentru Admini sa hotareasca ad-hoc note si clasamentul final decat sa astepte ca toti cei nominalizati pentru a face parte din juriu sa isi trimita optiunile lor.

Spre deosebire de noi (de mine si de tine), nu toata lumea are disponibilitatea de a petrece atat de mult pe DC, mai ales in perioada aceasta de Sarbatoare.

Concluzionand, conform regulamentului revizuit, clasamentul definitiv nu poate fi anuntat pana cand toti cei desemnati sa voteze si-au exprimat optiunile. De aici, "lunga" perioada de asteptare.

Multa sanatate si un Paste fericit iti doresc, urare la fel de sincera ca si a lui Joxy, cum altfel nici nu ar putea fi o asemenea urare nu?

Mergi la inceput