A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Draga mea, eu iti ofer atat intelegere cat si flori cat si ganduri pozitive. Nu stiu cat ai citit tu despre mine pe acest forum, ca sa poti sa stii cat deputin din viata mea...
O sa-ti povestesc putin cate putin, ca sa poti intelege ca nu am avut o viata roz, dar mi-am facut-o roz.
Am un baietel minunat, pentru mine e cel mai minunat, caci de...e al meu. La nasterea lui au fost probleme, nu a respirat 20 de minute, a doua zi dupa nastere a facut convulsii...Am stat 2 saptamani internati in spital pentru a-si reveni, la 6 luni am fost cu el la neurolog si mi s-a spus k va fi o leguma toata viata...Facem de 4 ani de zile in fiecare zi gimnastica de recuperare, facem terapie ocupationala, faem logopedie...Toate astea pentru a fi un copil normal.Cu mama nu am o relatie foarte buna, de fapt ea a murit in inima mea acum 4 ani de zile cand intr-un moment de "sinceritate" mi-a aruncat in fatza "du-te d.... cu copilul tau handicapat". Am avut prietene care m-au lovit si nu m-au lovit cand eram in picioare ci cand eram la pamant, si cu toate acestea am avut puterea sa le strang in brate si sa le iert si sa raman alaturi de ele indiferent ce...
Am invatat sa ignor privirile celor din jur atunci cand ies cu Andrei afara, am invatat sa nu aud atunci cand mi se spune ca "daca il declaram cu handicap aveam oaresce beneficii", am invatat sa zambesc atunci cand mi se spune ca nu-l primesc la gradinita pentru ca ei nu-si asuma aceasta responsabilitate....
Precum vezi, nici viata mea nu pare roz. Dar crede-ma ca este. Pentru mine este cea mai buna viata pe care as fi putut-o avea.Pentru ca din pacate nu sunt pisica sa am 9 vieti, am doar una si ma bucur de toate lucrurile bune sau mai putin bune existente in ea...
Sunt sigura ca lucrurile se vor aranja cu bine in viata ta, ai sa vezi ca am dreptate...
Dar pana una alta intinde mana si primeste florile oferite tie, si increderea mea si gandurile mele pozitive...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by adlemi

Nu stiu cat ai citit tu despre mine pe acest forum, ca sa poti sa stii cat deputin din viata mea...

...nimic si cu parere de rau nici alte povesti dureroase doar daca erau traite de prietene de la "dintotdeaua"

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Adlemi, si din partea mea:

astept rezultatele finale; despre asta era vorba la subiect, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe cand rezultatele finale ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu tot pentru rezultate am intrat.
Cand aflam cine a castigat?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

suspans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu cred ca rezultatele le aduce iepurasul de paste

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Asteptam formarea juriului - asa era vorba - un juriu format din moderatori, admini si useri care n-au avut poze in concurs si al carui vot va avea pondere de 60%. Palpitant, nu?

Da - foarte palpitant! dar nu si legal [/quote] (adaugam eu)

ba da - sunt de acord juristii mentionand ca ne desfasuram activitatea pe un site privat si cum legislatura difera substantial de la o tara la alta ... omul invata gresind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nimic, nimic???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielac

nimic, nimic???

ba da .

si o urare superba in ton cu spiritul Invierii indiferent de data la care se produce aceasta si un mesaj in concordanta cu vremurile pe care le traim ( un copy-paste)

Fie ca lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas

Mergi la inceput