A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
adlemi spune:
Luna, stii...noi suntem in Saptamana Mare. Atunci cand ar trebui ca toata lumea sa se impace cu sine si cu cei din jur. Nu cred ca tu simti asta.
Sincer, nu am nimic cu tine, apreciez faptul ca vrei sa faci o dreptate. Dar intai de toate tu ii acuzi pe toti cei din jurul tau. Eu nu sunt in masura sa judec cat de intelectuali sunt unii sau altii, dar ii respect pe toti deopotriva. Stii,e mare lucru sa poti respecta si privi la fel atat o femeie de serviciu cat si un sef de stat.
Poate de aici poate incepe lupta ta: de la a-i respecta pe toti.Pentru ca astfel vei fi respectata de toti.
Nu neaga nimeni faptul ca esti o persoana deosebita, eu una nu neg asta. Nu uita ca eu ii privesc cu respect si admiratie pe toti cei din jurul meu. Dar nu cred ca are rost sa te certi cu un forum intreg pentru o poza, sau, mai bine zis, pentru un concurs foto.
Si eu am poze in concurs. Nu suntem in top 10, pozele mele nu s-au aflat pe lista preferintelor tale sau ale altora. Dar asta nici nu conteaza. Pentru mine conteaza faptul ca am putut sa impartasesc alaturi de voi o clipa din 2007...Pentru mine, baiatul meu este castigator. Si este!
Si eu lupt pana la capat pentru convingerile mele. Dar atunci cand este intr-adevar un caz de viata si de moarte. Nu este lasitate, este ...dozarea energiei.Nu vrei si tu sa-ti dozezi energia altfel?
Eu una am citit de multe ori forumul din umbra, de altfel am si urmarit razboiul tau tot din umbra. Ar trebui sa-mi fie rusine pentru asta?Nu cred ca acest forum este o condica de prezenta unde trebuie sa semnez zilnic asa cum nu cred nici ca aici este locul unde ar trebui sa ne batem cu diplomele in cap sa vedem care din noi este mai intelectuala.
Eu cred ca acest forum este o familie, o mare familie. Niciodata in familia mea nu a trebuit sa le arat cat sunt de buna, de frumoasa, de desteapta....Pentru ca intr-o familie primesti dragoste neconditionat. Indiferent de diplomele obtinute.
Luna, si tu faci parte din aceasta familie. De multi ani...Nu ar fi pacat de anii acestia?
Nu vrei sa faci pace cu cei din jur? Asa...de Saptamana Mare...
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luna75 spune:
adlemi ,
si crede-ma ca ai intrat in inima mea pentru totdeauna si pentru ca crezi in miracole - vei asista la una de proportii si nu una materiala caci si eu si tu stim ceva (
palarie intr-un picior ghici ciuperca ce-i?)
insa in mod sigur Paradisul ar putea fi creat cu succes chiar acum de Pamantul ar fi locuit de oameni ca tine
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Bravos, ai pus punctul pe "i"...
Eu sint una dintre persoanele cu poze nesemnificativesi de care te-ai luat pe tot parcursul concursului.
exact si singura si crede-ma ca imi place de tine mai mult ca oricand caci Tu ai trezit Luna "plina" din mine si de vei citi ceva despre mine in viata reala sa stii ca am facut-o doar pentru ca am inteles importanta publicitatii - in cazul meu rea -dar de bine de rau publicitatea e publicitate , acum mai mult ca oricand voi scrie caci ...cred in puterea cuvintelor si am ceva de spus ...LUMII intregi si mesajul meu va fi auzit nu pentru ca eu as avea cine stie ce calitati insa unde-i Dumnezeu e si putere! si unde e el acolo e PACE si ARMONIE si as adauga multe altele dar nu o fac caci chiar am multe de facut
![](fugim.gif)
adlemi spune:
Luna, hai sa-ti spun ceva frumos, ceva ce am citit si eu intamplator acum cateva zile : " Nimic nu este vesnic in lumea asta rea. Nici macar nefericirile!". Stii cine a spus asta? Nici n-ai sa te astepti...Asta a spus-o Charlie Chaplin. Omul acela care dadea numai veselie celor din jurul lui, dar de fapt el era un om plin de tristetze.
Draga mea Luna, eu sunt langa tine. E neplacuta situatia acum, stiu, te inteleg...Dar poate ca aceasta este de fapt cumpana ta, si ai sa vezi, cum toate se vor rezolva de sus de la DD. Si ai sa revii mai buna, mai stralucitoare, mai mai mai...Eu stiu asta. Si tu o stii. Si amandoua avem incredere ca va fi bine.
Te strang tare in brate si toate gandurile mele pozitive ti le trimit tie, acolo, departe, in Emiratele Arabe Unite...
Danelutza,multumesc pentru . Ma inchin cu plecaciune in fatza ta.
Dar cred ca acum Luna merita multe flori....
Deci Luna, astea sunt pentru tine:
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by adlemi
Luna, stii...noi suntem in Saptamana Mare. Atunci cand ar trebui ca toata lumea sa se impace cu sine si cu cei din jur. Nu cred ca tu simti asta.
chiar nu simt pentru ca aici nimanui nu-i pasa de Craciun si nici de Pasti si nici nu am fost libera de sarbatori vreodata desi...as fi meritat
mai mult eu am sarbatorit Pastele catolic acum cateva saptamani si crede-ma ca putini s-au gandit la mine dar nu are importanta caci eu mi-am ales propriul drum si il urmez pana la capat fara parere de rau
Cu gandul la
![](icon_smile.gif)
![](al9leacer.gif)
Luna75 spune:
nu am nevoie de flori ci de intelegere caci sufar cum nu am facut-o niciodata in viata si acasa nu pot plange caci sotul chiar nu intelege ce am si de ce sufar si de ce nu dorm noaptea...desi intr-un moment de adevar mi-a dat dreptate si mi-a promis ca isi risca toate economiile pentru ca eu sa fiu fericita si nu voi face pasi gresiti caci bogati nu suntem dar traim peste limita decentei si chiar pot sa imi permit sa fiu o casnicuta fericita si "sexi" de vreau pana la adanci batraneti si de fapt asta si-ar dori cel mai mult
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by herra
astea cu semnificatii si diplome sunt din ciclul "eu cu cine votez?"
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](plang.gif)
din acela al romancelor frustrate care nu pot merge inainte in viata din cauza prejudecatilor desi intr-o secunda si trei miscari ar putea sterge din viata lor "rusinea" de a fi roman caci nu mint cand spun ca sunt maghiara caci in toata familia am "doar" un bunic roman dar uite eu sunt mandra ca sunt romanca si stiu exact cu cine votez,pentru cine si de ce
Mariaa spune:
ON-TOPIC :
cand aflam rezultatele votului moderatorilor? pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara