Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

CRISTINA26, La multi ani cu sanatate, dragoste, fericire si numai bucurii, alaturi de familia ta!
Te-am sunat, dar se pare ca nu mai e valabil nr de telefon pe care il stiam.... sau poate n-am inteles eu bine... ce zicea robotul...
Imi pare rau ca nu ne-am auzit tocmai de data asta!

monysorescu, multa sanatate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Cristinaaaaaaaaaa "La multi ani!!!" beyyyy trebe neaparat sa spun ca numai potttttttttttttttttttttt
deci aseara am stat pana tarziu..doar ma stii nu pierd nimik..mai ales ocazia de a fi prima care sa'ti urez,,deci statui la panda sa vina ora si hop pe forum sa fac subect frumos si alea..alea..si ce crezi cand ma luau cu intretineri,cand cu timpul expirat!!admini e martor ca facea ceva la forum!am dovezi !!!ca prima oara crezui ca adormii cu capu pe tastaura si visai!!!da am doveziii!!!incercai pana chair adormiitu stii ca io's sincera si spun totdis de dimineata hop repede sa intru macar aci sa scriu..si ce crezi????
uitaiiiiiiiiiiidehh daca uitai..uitai..asta e..zisai io..lasa Cristina ma intelege..asa ca plecai io si imi facui linistita treburile ca ma va intelege...dar reveniisi??iar uitaiacu ma chinuiam iar sa intru si e tareee greuuuu..am martori!!!sariti si spuneti care stiti..deci ce mai tura vura..io vrusai da nu se putuintelegi tu..
acu ce sa mai zic??????
am noroc ca nu aparusi sa'mi arunci o rosie in cap ca aveam nevoiete puppp si te iube,,si te,,si te de toate tepicanteriile ti le spun pe pemeu

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

ups …schimbari majore, discutii, parerile sunt impartite…fetelor, dragelor, nu va certati, nu va suparati, poate ca nu e chiar asa rau ca s-a impartit subiectul in doua. Sper sa nu ma luati la goana ca eu scriu mai rar si indraznesc sa-mi spun parerea. Eu vad lucrurile asa: grupul de la “durere” a fost si este un grup unit si sunt convinsa ca asa va ramane, discutiile vor fi aceleasi ca si pana acum, nu cred ca fetele care sunt acum mamici, gravidute sau doar aspirante vor parasi acest subiect pt ca e nevoie de ele in continuare si ele stiu asta. Prezenta lor nu are cum sa faca rau nimanui, ba dimpotriva, doar ca atunci cand vor sa vorbeasca mai multe, despre alte lucruri care chiar ar fi off topic, vor vorbi la subiectul nou. Pana la urma e un subiect ca oricare altul si multe fete scriu la mai multe subiecte asa ca nu vad de ce ar fi rau ca scriu si la cel nou, unde pot vorbi vrute si nevrute cu aceleasi fete pe care le cunosc si cu care se simt in largul lor. Am vazut de-a lungul timpului ca unele fete au incercat sa scrie la odisee dar nu s-au simtit bine acolo, nu s-au integrat, nu le-a placut asa ca asta mi se pare chiar o solutie buna. Si pana la urma fiecare e liber sa scrie ce si unde vrea. nu spune nimeni ca se destrama grupul de la durere, imi pare tare rau ca s-au iscat discutiile astea.
Asa ca haideti fetelor sa lasam supararile si certurile la o parte, sa mergem inainte, sa incercam sa ne bucuram de viata, pt ca viata-i scurta si e pacat sa ne inveninam sufletul.
Lianaaaa hai cu butoaiele alea….

am postat mesajul asta la ambele subiecte... va pup pe toate, sa treca supararile

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

in alta ordine de idei

LA MULTI ANI! CRISTINA, MULTA SANATATE SI FERICIRE

mmm...chiar aveam pofta de o felie de tort

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI ! si aici, draga Cristina26, sa fii sanatoasa, sa fii fericita si tot ce-ti doresti, numai de bine sa ai parte.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am scris un mesaj lung si frumos si detaliat.......dar nu stiu cum l=am pierdut, si sint bolnava si nu mai am energie sa-l refac....si poate e mai bine asa

cristina26, un mare la multi ani si aici draga mea, sa ai multa sanatate sa-ti vezi fetita crescind, imi pare tare rau daca mama ta a murit asa de tinara, tu esti o luptatoare abia astept s=o vad pe ingrid mireasa, te pup cu drag

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Fug la munca, dar revin diseara!!!!!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaaa
Irene fugi ..fugi ca io te astept
va pupp pe toatee..
stau la panda poate prind si io o bucatica de tort

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cristina La multi ani cu sanatate si numai plini de bucurii alaturi de Ingridutza !!!

Eu fug pe la padure sa aratam bucuriile vietii alunei.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput