Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

IreneCam eu sunt sigura ca asa cum zicea si Pepsi exista modalitati si metode prin care sa se rezolve problemele. Iti doresc sa gasiti solutia, nu ceda si nu renunta, TREBUIE sa reusesti si VEI REUSI!
Pepsi acum ceva pagini, ai scris un mesaj, prin care puneai o intrebare. Raspunsul meu e DA, ai ce sa cauti aici, esti una din veteranele puternice, un exemplu ca SE POATE ! Nici nu-mi pot imagina cum ar fii ca tu sa nu mai scrii. si sanatate multa si tie si la toti ai tai.
ellis ma bucur ca ai venit sa ne spui si tu ca se poate reusi! Sa-ti traiasca micuta, sa creasca mare si sanatosa si sa va bucurati de ea!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ce-ati patit, mai fetelor???? Nu va mai varsati furia in stinga si-n dreapta!

Ce naiba, va cunoasteti de atita vreme, brusc ati uitat cum e fiecare de fapt????

Asta e ultimul capitol al acestui subiect in care veti scrie ALTE lucruri decit cele legate de pierderea de sarcina. De la capitolul urmator, voi accepta aici numai :
- mesaje de la cele care au pierdut sarcini de curind sau care inca sufera
- mesaje de incurajare
- filozofii pe aceasta tema, ginduri, sentimente
- solutii pe care le-ati experimentat in depasirea momentului
- discutii pe teme medicale legate de pierdea sarcinii si eventuale tratamente

NU interzic nimanui sa scrie, doar filtrez continutul mesajelor. Durerea sa ramina cu durerea si gata!

Hai ca de data asta chiar m-am suparat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Tu cu butoaiele si bita ta! ce as putea sa-ti fac...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Dedicatie speciala pt Michelle, in speranta ca va ajunge cit mai curind in acest moment. (este o parte a articolului pe care l-am scris cu "durerea unei pierderi de sarcina", care n-a mai ajuns sa fie publicat pe forum, din pacate):

Cum stim când am plâns destul?

Unii au spus ca au avut senzatia de pace interioara. Altii vorbesc despre dorinta de a se desprinde de trecut si de a merge mai departe. “Mai devreme sau mai târziu vine o zi când poti privi în urma si poti sa-ti spui: “nu mai sunt trista” sau “n-am mai simtit acel gol în mine de ceva vreme” sau “acum pot sa râd si sa privesc înainte fara sa ma simt vinovata. Acum pot sa ma gândesc si la altceva decât la pierderea noastra”.

“Desi nu exista o linie clara, care sa spuna aici suferinta înceteaza, atunci când îti permiti sa suferi si accepti ca e normal sa te doara, ajungi sa poti trai cu suferinta ta. Îmi amintesc foarte clar ca mult timp dupa ce am pierdut o sarcina, o remarca oarecare mi-a reamintit pierderea mea si am plâns pâna n-am mai putut. În acel moment am avut senzatia ca reactia mea nu a fost normala, pentru ca totul se petrecuse cu mult timp în urma. Dar acum stiu ca a fost momentul decisiv spre împacarea cu mine însami. Simteam ca ma spal de vina si de durere si ca umbrele ce ma bântuiau începeau sa se destrame. În cele din urma am ajuns la o stare în care amintirile fugare despre copilul meu erau bune si ma mângâiam cu ideea ca sufletul sau a continuat sa creasca dupa ce trupul meu nu i-a mai fost adapost. Îmi spuneam ca sufletul lui e fericit, undeva. si într-un fel sau altul face înca parte din familie. Asa cum simt prezenta mamei mele la petrecerile de familie si în momentele mele grele, probabil ca pe lânga ea e si sufletul copilului meu. Asa ca a da pace sufletului copilului meu nu mi s-a mai parut o tradare sau o negare a scurtei sale existente. Ea sau el vor fi întotdeauna o particica din noi, în amintirile noastre”. Atunci când veti simti ca ati plâns destul, doliul dumneavoastra se va fi încheiat. Dar va veti mai aminti de durere si deznadejdea v-ar mai putea cuprinde, mai ales în apropierea datei la care ar fi trebuit sa se nasca ori la împlinirea unui an de la pierderea sarcinii. Daca ati depasit cu adevarat perioada de doliu, aceste amintiri nu va vor mai coplesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ale, foarte profund ce ai postat!Mie una mi-au dat lacrimile!Sincer...nu te cunosc foarte bine...dar ma bucur ca esti aici si ne ajuti sa ne regasim!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ale, ma bucur ca ai scris ce ai scris.

eu am pierdut puiul acum o saptamana

am reusit programare, Vineri , incepe perioada fertila , ma duc la doctor si e langa mine in cartier, de-abia astept sa vad ce foliculi , cum e endometrul, apoi stim noi ce avem de facut

ce am facut in prima luna cand am iesit din menopauza fortata de 6 luni de zile, si cand am si ramas gravida ?

va spun in mare , nu detaliu, cine doreste neaparat ma intreaba pe privat :

CENTRUM MATERNA ffff important + ASPIRIN PROTECT (ajuta irigarea mult mai usor a uterului )

dupa ziua 15 - ziua 25 , asigurati-va ca a trecut ovulatia, ati facut ce trebuia si lluati duphaston, eu am luat la recomandarea medicului 3 pe zi , a fost foarte bine

dupa ce am ramas , am micsorat din neatentia cuiva , nu vreau sa judec pe nimeni , a fost neatent efectiv ..., poate asa a vrut Dumnezeu ..., decat fortat sa fie copilul , ... al doilea va fiii mai puternic, dar s-a micsorat cantitatea si am luat 2 utrogetsan ; trebuia 4 sau 6 chiar utrogestan pe zi ; totul e asa de simplu si asa de dureros

dar Dumnezeu poate stie de ce a facut safie asa o zi in care s-a luat aceasta decizie pripita , dr. Matei mi-a zis ca voi ramane usor , ca sunt fertila, deci nu se mai pune problema de infertilitate

cu tot ce am zis , facnd toate , luptand , Dumnezeu nu baga in traista , dar EL le da pe toate, fara rugaciune si iertare si un stiil de viata foarte sanatos , nimic bun nu vine

imi doresc sa vin de data asta cu vestea cea buna , mult mai incolo, si asta inseamna ca copilul sa traiasca si sa pot spune ca are mai mult timp in burtica si e puternic

Doamne ajuta la toata lumea !

p.s. puiul meu cel mic m-a parasit dupa ce am aprins o lumanare la Biserica , este suflet acolo de la inceput , eu stiu asta ; am momente cand mi-e dor de El, s-au mai rarit momentele cand plang , dar port doliu, de-abia am mancat , si nu voi mai fii niciodata cum am fost inainte ..., insa vreau sa fac pe cei de langa mine fericiti si vreau sa ofer multa dragoste copiilor sau copilului pe care il asteptam cu drag eu si sotul, doi tineri cu multe sperante (s-ar fii numit Radu sau Maria) ; pe langa durerea mea, cand am vazut fata intunecata a scumpului meu sotz , m-am topit de tot, m-am simtit vinovata ca si cum eu l-am ranit, din cauza mea ..., imi venea sa intru in pamant desi sunt obosita si aici eram la captul unei lupte si incepeam o perioada noua, faceam planuri ..., a fost FRUMOS , sper ca Bunul Dumnezeu sa ne mai dea o sansa sau mai multe , pana atunci nu stim cat va trece ...

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Diana, cu siguranta iti vei implini si tu visul de a fi mamica!Chiar daca ai avut mici divergente aici pe forum...o sa te convingi ca aici, sunt fete minunate, cu suflet minunat care te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta durere.Daca medicul a zis ca esti fertila...o sa vezi ca vei ramane din nou repede....si de data asta va fi bine!Doamne ajuta!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Diana o sa fie bine ,o sa vezi ca fff curand o sa ai si tu un bb la fel ca toate fetele de aici,
Pana acum nu am scris dar va citesc zilnic ,inainte de Maria am pierdut si eu o sarcina si durerea inca este acolo.
Va pup pe toate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Liana desi sunt tristulica din cauza de modificare de lege a adoptiei ( si in cateva zile asteptam atestatul pentru adoptie), m-ai facut sa zambesc - si nu ai scos nici un butoi inca la bataie!

Lau-Meli-

idaira- deocamdata astep... tu?
ninia- cum stai cu dintarul?

Seara frumoasa,
MIha

http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput