Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Aveam si io ceva de zis, dar dupa atatea discutii mi se pare inutil...Offff
Stiti ca vreau sa adopt un bb, acum sunt in discutie ceva schimbari legislative, care pt mine fac totul imposibil, in sensul ca nu pot accepta situatia pe care ar genera-o. Mi s-au cam inecat corabiile, eu mereu am zis ca intr-un fel sau altul o sa reusesc, dar nu-mi vine sa cred ca mi se poate inchide si calea asta:(((, daca natural n-a fost sa fie, speram ca macar cu adoptia sa reusesc...Ce ma fac io acu':(((?????

Scuze pt off-topic.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nu-mi vine sa cred ce a ajuns subiectul acesta....PACAT !!!

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irenecam, Doamne Ajuta sa reusesti intr-un fel.

celalalt subiect s-a sters ??? ca eu nu-l mai gasesc deloc.....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Mutam de incurajari, Liana si Maryb, imi prind bine. Asta e, o scot io la capat cumva. Mama ei de situatie, ca m-am si enervat, acum imi scot coltii

Maryb, celalalt subiect e la prieteni dintotdeauna.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

IreneCam iti tin pumnii sa reusesti sa adopti un sefletel!Nu-ti pierde speranta,undeva in lumea asta exista un copil si pentru tine,sunt sigura!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irene, cu siguranta o sa ai si tu un copilas!Nu iti pierde speranta!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Irene niciodata sa nu spui niciodata!!! Eu cred ca e acum un moment neprielnic si doar atit si nu ca ti s-au inchis toate usile! Si oricum mai exista ferestrele,nu?! Trebuie sa fii perseverenta, sa nu te lasi, indiferent de obstacolele care iti apar!!!
Te pup si-ti doresc multa ,multa bafta!!!!!

Miha74 si eu te astept cu vesti bune!!!!!

Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Irene,o sa reusim toate sa avem copii, o sa vezi, indiferent prin ce cale, dar o sa avem sa nu mai fii suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ninia, pai atunci aici sint

irene, draga, imi pare tare rau, da sigur este o cale, ca astia dau legi ca sa se complice mai mult, ce zic fetele de la adoptie, stiu de la sotul meu ca legile sint ca sa le jonglezi(sper ca asta e cuvintul), ce zice miha? sau alte fete de la adoptie? nu fii trista sigur e o cale!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput