Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 5
carmendu spune:
diana21 - vezi ca la Zara au hainute de gravida. au blugi cu talie elastica.
eu inca mai intru in hainele vechi, asta si pentru ca am slabit pt ca nu am putut sa mananc.
toriceli - multumesc pentru raspuns.
nu m-am gandit sa nasc in strainatate, dar merita sa ma gandesc la asta , in functie de cum vor evolua lucrurile.
am incredere in medicul meu.
oceanborn - eu imi vopsesc parul cu casting de la l'oreal.
mi-am intrebat medicul daca e vreo problema sa-mi vopsesc parul si mi-a dat unda verde. nu uita ca parul este o celula moarta.
va doresc un W-E cu soare si fara greturi.
carmen 8+
mav spune:
Ramo, nu avem noi cum sa stim daca durerea ta e "normala", insa te asigur ca multe dintre noi am avut dureri/intepaturi prin burtica la 4s+!
ancaoradea, iti urez sa scapi si tu de greturi, ca tare rau a mai fost si acum e muuult mai bine (sper sa nu se intoarcaaaa)!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ramo2007 spune:
Mav, merci,eu tresar la orice semn...sunt cam stresata.Abia astept sa vina ziua de luni sa merg la eco si sa stiu ca e totul ok.
Ramo 4+
Puiutul meu scump
maryb spune:
ginye, eu am programare pentru eco morfo la 12s+5z....deci nu cred ca e devreme la 12s+2z. Oricum ea se face intre 12-14s.
maryb 10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
mi-am permis sa-mi schimb si eu semnatura de azi
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Hera25 spune:
As vrea si eu nr de tel a dr Iosup. As vrea sa-mi fac si eu programare la dansul. Stiu ca undele dintre voi ati facut.
As vrea sa va intreb cate ceva, dar nu stiu pe care.
Va pup.
9+
Maria_K spune:
salut burticile! v-am citit toata ziua, dar nu mi-a venit sa scriu nimic...se pare ca iar m-a lovit deprimarea. ma duce sotul la teren sa facem gratar sa ma scoata din starea asta.
diana spor la cumparaturi !
mav , sa porti sanatoasa costumasul!
oceanborn, cu vopsitul eu am patit-o, am folosit un sampon nuantator si in loc de saten mi-a iesit albastru! cu hena nu stiu daca sunt riscuri.
Maria, mamica 6
bebitzul nostru
My Album
oceanborn spune:
Diana, Mav va felicit pentru copilasii vostri, Iana si Sebi, din lipsa de ocupatie azi am intrat si v-am citit povestirile. M-am distrat o gramada, aveti nistre copii superbi...povestile voastre ma fac sa astept cu mult mai multa nerabdare sa treaca lunile astea multe cu bine si sa am si eu o minune .
Multa sanatate doresc la toata lumea!(in cazul in care mai sunt mamici printre noi, care asteapta al doilea copilas si au jurnal despre primul pe forum,sa nu se supere ca nu le-am citit inca, voi ajunge la toate)
fetelor, mersi de raspunsuri in legatura cu vopsitul,cred ca ma voi tunde
6+
toriceli spune:
Maria_K e normal sa ai stari oscilante . Se vor mai diminua pe masura ce creste sarcina , asta daca te incalzeste cu ceva. Pina una alta timpul trece in ritmul lui - deci mai scrie un mesaj , mai mergi la un gratar , la o cosmetica etc. Cred ca astea m-au ajutat si pe mine sa simt ca trece timpul mai usor pina obtineam raspunsurile pe care le cautam . Si inca mai apelez la trucuri de-astea , si inca mai tin !
Fetelor eu m-am vopsit suvite . Mi s-a parut o solutie de compromis. Nu atinge pielea capului deci e ok. Sau cel putin asa am citit.
ginye55 spune:
Maryb multumesc pentru raspuns. Felicitari pentru inca o saptamana!Uite acum se fac 40 de sapt!
ginye 9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9