Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Fetelor imi primul rind imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu mesajelor voastre!
Nu am voie sa fac naveta din localitatea de domiciliu in localitatea unde am job-ul iar CM s-a terminat. Acum cautam o garsoniera pt. inchiriat , stam provizoriu la cineva care nu are net iar la servici , unde am net , am deja 1001 lucrari restante.

mamiseli_11 multumesc pentru urari.
Multa sanatate , noroc si sa ne auzim in toamna discutind despre bebei !
alinushca – Principala optiune pentru nastere este Craiova . Asta pt. ca in primul rind ma simt foarte bine cu gineca mea , am incredere in ea si sincer inspira incredere prin profesionalismul de care a dat si da dovada (a nu se intelege ca e perfecta si tot timpul cu zimbetul pe buze sau mai situ eu cum , fiecare mai avem si zile bune si mai putin bune , dar per ansamblu nu m-as lasa pe mana altui medic) si in al doilea rind nu as vrea sa risc un drum lung in alta localitatea , nu cu antecendentele mele. Cochetez cu ideea unei nasteri sub apa , la un spital privat sau chiar cu a unei nasteri clasice la un centru privat. Pe de alta parte daca medicul de la spitalul privat nu iti urmareste sarcina nu stiu cum esti primit , nu stiu daca isi asuma riscul unei nasteri pe care nu au urmarit-o, nu stiu cum se poate lega o legatura intre pacient si OBG-ist , legatura care pt. mine e importanta. Imi las totusi optiunile deschise .

Energy79 bine ai venit !

carmen este intr-adevar o decizie foarte grea . Nu pot spune decit ca daca as fi intr-o situatie similara as opta pentru reductie. Si as incerca o reductie din tripleti . De regula sarcinile multiple - peste trei- au sanse mari sa ajunga la 28-30 saptamani si foarte de mari sa se opreasca acolo , fara ca fetii sa supravietuiasca. Eu as mari sansele unuia dintre bebei sau cel mult a unei perechi. Chiar si gemenii se nasc de cele mai multe ori prematur , cu greutate scazuta si cu riscuri destul de mari de moarte ulterioara nasterii la citeva luni.
In nici un caz nu vreau sa te sperii , ci doar sa imi argumentez optiunea ! Si as mai lua in considerare si faptul ca suntem in Romania unde profesionalismul si implicarea profesionala lasa extrem de mult de dorit.A nu se intelege ca medicul trebuie sa fie bot in bot cu pacienta pt. a dovedi ca e implicat profesional , implicarea profesionala presupune multa daruire si alte aspecte , n-are rost sa detaliez , chiar fara zimbete si dulcegarii din partea unei persoane indiferent de domeniul in care activeaza.
Chiar daca nu vrei sa nasti in tara , as lua in calcul faptul ca e posibil sa nu ai sansa sa ajungi unde ti-ai fixat sa ajungi - tara de destinatie. Evident nu putem controla totul dar macar ce putem e bine sa fie avut in vedere.
Si apoi sunt si coordonatele subiective care tin de fiecare si aici nu ma pot lansa in aprecieri. Ele sunt sau nu importante strict prin raportare la fiinta ta. In speranta ca ti-am putut fi de ajutor , numai bine si multa sanatate !

Toriceli 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mav Ce bine ca te-au lasat greturile! Pe mine inca ma chinuie, mai nou am seara si aciditate si trebuie sa dorm mai sus, pe mai multe perne. Avand in vedere ca avem bebei de acceasi varsta, sper ca o sa-mi treaca si mie curand.
Pup toate gravidutele, mai vechi si mai noi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

am si eu o nelamurire...vopselele de par pe baza de henna, nu dauneaza asa-i? sunt vopsita, blonda,(de fel satena) imi creste parul f repede, si de cate ori ma uit in oglinda ma sperii!!arata groaznic ...si totusi as prefera sa nu ma fac cu nimic...sa mai astept putin si sa ma tund scurt...
voi ce ziceti?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Oceanborn parerile sunt impartite in legatura cu vopsitul in primul trimestru, dar daca totusi alegi sa o faci, reduci la minim riscurile de a inhala sunbt. toxice vopsindu-te afara, in aer liber, nicidecum la un salon, unde atmosfera in sine e toxica.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Energy bine ai venit la odisee! O sarcina cu cat mai putine greturi iti doresc!

Mnarcisa si Bravegirl sper sa va faceti bine cat mai repede!

Mav felicitari prietenei tale! Sa ne spui cum se termina!

Maryb tu cand ai zis ca te-ai programat pentru echo morfofetala? Eu am programarea la 12sapt si 2 zile si ma gandeam sa nu fie prea devreme.

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by oceanborn

am si eu o nelamurire...vopselele de par pe baza de henna, nu dauneaza asa-i? sunt vopsita, blonda,(de fel satena) imi creste parul f repede, si de cate ori ma uit in oglinda ma sperii!!arata groaznic ...si totusi as prefera sa nu ma fac cu nimic...sa mai astept putin si sa ma tund scurt...
voi ce ziceti?

6+

AM INTELES CA CELE PE BAZA DE HENNA NU DAUNEAZA LA BB DAR CA ARD PARUL. EU AM ZIS CA MAI ASTEPT MACAR SA TREC DE 13 SAPTAMANI APOI CAUT VARIANTE DE VOPSIT.

Mamiseli_11 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Oceanborn parerile sunt impartite in legatura cu vopsitul in primul trimestru, dar daca totusi alegi sa o faci, reduci la minim riscurile de a inhala sunbt. toxice vopsindu-te afara, in aer liber, nicidecum la un salon, unde atmosfera in sine e toxica.

Riscuri sunt oricum, nu neaparat pt. ca inhalezi substantele alea. E dovedit ca unele dintre ele sunt teratogene si trec prin scalp direct in sange. Asa ca, afara, in interior, oricum sunt periculoase, sau cel putin controversate, in primul trimestru.

Eu am rezolvat pb asta cu bentite colorate de la Meli Melo, nu se mai vad radacinile deloc si in plus ma si prind bine , oricum le purtam si inainte.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

mersi de raspunsuri, stiu doar ca e naturala vopseaua resp, ..dar daca arde...astept sa ma tund..oricum cred ca ar fi cazul sa-mi mai las parul sa respire, ma vopsesc de 12 ani!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Acum am venit de la epilat...ufff ce emotii am avut cu ceara, dar a fost ok.
Mnarcisa si Corina, imi pare rau ca nu va simtiti bine.
La mine...aceeasi stare, nu greturi, nu pofte, doar oboseala si durere de burtica din cand in cand...e normala aceasta durere, asa in fiecare zi?

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Oceanborn, mie mi-a zis dr sa nu ma vopsesc nici macar cu henna pana nu trec de 12 saptamani.

6+

Mergi la inceput