Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alexutza, cred ca o sa beneficiezi si de concediul de maternitate si de CIC pt bb2, dar am impresia ca pt cele 126 de zile vei lua foarte putini bani, va fi o suma jenant de mica... nu mai stiu care-i suma de referinta pt calculul respectiv in cazul tau, dar sigur nu e mare.... Tre' sa mergi la fortele de munca sau la casa de pensii (nu stiu sigur unde) si sa intrebi de pe acum!

narcisa, imi pare rau ca nu te simti bine... Si las' ca mai poti incerca pt permis, nu-i sfarsitul lumii!

Fetelor, de cand m-au lasat greturile (2-3 zile) si varsaturile, as manca non-stop!!!!!!
...Si am niste emotii..... o buna prietena de-a mea nasteeeeee!!!!!!!! Abia a intrat in luna a 9-a, acum vreo doua ore i s-a rupt apa, dar a curs cate putin... are colul inchis inca, dar merge catre sala de nasteri...... Am niste emotii.... Doamne, va inchipuiti cum ma simt?

11+
Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna fetelor,
alexutza_26,pe vremea cand eram in tara, am avut o colega(in invatamant)care fiind in postnatal a ramas insarcinata, a nascut si un al doilea bebe,si a beneficiat in total de 4 ani aproximativ. tin minte ca ea nascuse al doilea bebe in perioada in care inca era in pn. pentru primul,deci eu cred ca e posibil...nu stiu sigur dar cred ca ai sanse.iti tin pumnii sa fie asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am uitat sa ma laud ca dimineata, dupa ce am fost la lab., am profitat ca eram in oras si am intrat intr-un magazin de gravidute si mi-am luat un costum (pantalon cu bluzita), in care ma simt super!
In sfarsit, nu mai stau la birou cu fermoarul desfacut la pantaloni!

Diana, merci, las' ca o sa ne impresionati si voi dupa urmatoarea ecografie! Bble meu a crescut absolut normal, e in grafic, nu-i mai mare decat trebuie (doar ca l-am conceput mai devreme)!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mav - cam asa ceva stiam si eu, ma gandeam sa nu raman pe dianafara uitandu-ma la soare si sa stapanesti sanatoase costumasul!!!

Oceanrborn, Narcisa - multumesc pt raspunsuri!

Narcisa- imi pare rau ca te simti nasol...ei lasa ca peste putin timp o sa treaca!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pup fetele mele dragi!
inca va citesc si ma bucur cand citesc vesti bune despre voi si bebeii vostri!
sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hera felicitari! sigur o sa fie totul bine. pai am peste o saptamana ecografia cu Iosup. apoi ... nu pot sa zic ce o sa mai fie ca nici nu mi-a zis Tutunaru si nici nu m-am hotarat daca raman la el sau nu.

Diana nu ezita si ia-ti hainute de gravi direct. Eu ma simt foarte bine in ele si sunt ajustabile in functie de varsta sarcinii. Bine... eu nici nu am luat deloc in greutate in ultima vreme. Chiar am slabit juma de kil... dar sigur or sa imi vina pana la sfarsit.

Mav tre sa arati si ceva poze Te bagi ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alexutza am cautat ordonanta care reglementeaza partea asta cu CIC si am gasit OUG 148/2005 care spune asa:
ART. 1
(1) Īncepānd cu data de 1 ianuarie 2006, persoanele care, īn ultimul an anterior datei na#351;terii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare, beneficiaz#259; de concediu pentru cre#351;terea copilului īn varsta de pana la 2 ani sau, īn cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum #351;i de o indemniza#355;ie lunar#259; īn cuantum de 800 lei (RON).
(2) Cele 12 luni prev#259;zute la alin. (1) pot fi constituite integral #351;i din perioadele īn care persoanele s-au aflat īn una sau mai multe dintre urm#259;toarele situa#355;ii:
a) #351;i-au īnso#355;it so#355;ul/sotia trimis/trimisa īn misiune permanenta īn str#259;in#259;tate;
b) au beneficiat de indemniza#355;ie de #351;omaj, stabilit#259; conform legii;
c) au beneficiat de concedii #351;i indemniza#355;ii de asigur#259;ri sociale de s#259;n#259;tate, potrivit legii;
d) au realizat perioade asimilate stagiului de cotizare īn sistemul public de pensii, īn condi#355;iile prev#259;zute la art. 38 alin. (1) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii #351;i alte drepturi de asigur#259;ri sociale, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare;
e) au realizat perioade de stagiu de cotizare īn sistemul public de pensii īn condi#355;iile prev#259;zute de actele normative cu caracter special care reglementeaz#259; concedierile colective;
f) au realizat īn sistemul public de pensii, anterior datei intr#259;rii īn vigoare a prezentei ordonan#355;e de urgenta, perioade de stagiu de cotizare pe baza de contract de asigurare social#259;;
g) au beneficiat de indemniza#355;ia lunar#259; pentru cre#351;terea copilului pana la varsta de 2 ani, respectiv pana la varsta de 3 ani īn cazul copilului cu handicap;
h) au beneficiat de pensii de invaliditate;
i) au beneficiat de concediu f#259;r#259; plata pentru a participa la cursuri de formare #351;i perfec#355;ionare profesional#259; din initiativa angajatorului sau la care acesta #351;i-a dat acordul, organizate īn condi#355;iile legii;
j) au lucrat cu contract individual de munca īn str#259;in#259;tate, pe baza acordurilor guvernamentale bilaterale īncheiate de Romānia cu alte state;
k) se afla īn perioada de īntrerupere temporar#259; a activit#259;#355;ii, din initiativa angajatorului, f#259;r#259; īncetarea raportului de munca, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare, potrivit legii;
l) se afla īn perioada de 60 de zile de la absolvirea cursurilor de zi ale īnv#259;#355;#259;māntului universitar, organizat potrivit legii, cu examen de licenta sau de diploma, īn vederea angaj#259;rii ori, dup#259; caz, trecerii īn #351;omaj, potrivit legii.
--------------
Alin. (2) al art. 1 a fost modificat de pct. 1 al art. I din LEGEA nr. 7 din 9 ianuarie 2007, publicat#259; īn MONITORUL OFICIAL nr. 33 din 17 ianuarie 2007.

(3) Prin venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare, se īn#355;elege: venituri din salarii, venituri din activit#259;#355;i independente, venituri din activit#259;#355;i agricole, asa cum sunt definite de aceasta lege.
ART. 2
Īncepānd cu data de 1 ianuarie 2007, cuantumul indemniza#355;iei prev#259;zute la art. 1 alin. (1) este de 600 lei (RON).

Restul daca vreti sa cititi, o gasiti pe adresa de mail comuna.

Mamiseli_11 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

CIFRELE ALEA SUNT DIACRITICELE ROMANESTI. MAI BINE INTRATI PE ADRESA DE MAIL COMUNA SA CITITI.
ESTE ACTUALIZATA LA ZI

Mamiseli_11 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mamiseli - multumesc mult de tot, am inteles cu tot cu cifrele respective, esti o draguta, deci s epare ca voi beneficia de cele 6 mil...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

[quote]Originally posted by mav

Fetelor, de cand m-au lasat greturile (2-3 zile) si varsaturile, as manca non-stop!!!!!!

11+
Mami de Sebi (04.02.2004)[quote]

Si eu am probleme cu foamea. La sarcina trecuta slabisem trei kg in primele luni dar acum am o pofta de mancare de ma sperii si pe mine.

Bia 6+

Mergi la inceput