Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Maria_K, cele care ne-am simtit rau stim prin ce treci , si eu am avut stari nasoale de credeam ca pica cerul pe mine, greata, foame, depresie...astea toate la un loc stiu ce inseamna. Iti doresc sa-ti revii cat mai repede!!!!
Apropo despre ce ai scris capitolul trecut despre 8 martie, se pare ca am procreat in aceeasi zi, , avand un ciclu regulat sunt sigura de asta.
Banuiesc ca ma vor lua greturile din nou...sper sa nu..oricum profit de fiecare moment in care ma simt bine...pt ca pana la sfarsitul trimestrului 1 mai e mult.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Servus fetelor!
As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista cu burtici...
Viitoare mamica de bebe sanatos 16 decembrie 2008.
DUM: 11 martie 2008
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

VA ROG EU MULT....in timpul sarcinii nu faceti schimbari radicale la par...NU va tundeti scurt daca acum il aveti lung...mai tarziu cand o sa fim o sa aratam ca niste bilutze si o sa regretam...cica in sarcina femeia are tendinte ciudate de a: divorta,a-si ucide barbatul, a se tunde scurt si tot felul de alte bucurii psihice de adus societatii....Iar nuantatorul gen vopsea...nu face rau..nu are amoniac...Am tot vazut o groaza de gravidutze care se vopseau la mine la salon...indiferent de varsta sarcinii si toti bebeii sunt fffffff ok....

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Alexa.1983 m-ai terminat cu tendintele din sarcina ! Rad de nebuna singura in birou . Mai ales la faza cu ucisul sotului mi-au dat lacrimile ! Tare mult as vrea sa cunosc explicatia fenomenului cu ucisul - parca vad hormonii...

PS. O carte ff interesanta despre manifestarile din sarcina si trairile pe care le aduce aceasta , este Sarcina fara secrete . O am acasa , autoarea este din America , dar descrie atit de frumos si hazliu toata perioada sarcinii ca se pliaza pe n comportamente. Cind ajung acasa va dau toate detaliile - confirma chestia cu tunsul.

Toriceli +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

suvitele sant f ok,pt ca nu ating pielea capului...
henna stiu ca este naturala...,din plante si este safe...
restul vopselelor nu sant ok,pentru ca ating pielea capului si mai stau si 30 de min acolo,cat actioneaza vopseaua...,macar in primul trim evitati...
eu ma voi face luna viitoare cu hena...,pt ca merg la o nunta si nu pot sa ma prezint cu radacina satena si restul negru...
pana atunci,stau cu ochelari pe cap...,bentite...,sapca...

Energy,
bine ai venit in grup

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetele!

Nici azi nu prea am mult timp, fiind la serviciu si cu o gramada de pb pe cap. Am nevoie de un CONCEDIUUUUU pe care cred ca o sa mi-l si iau dar luna viitoare.

TORICELI La Multi Ani fericiti si tot ce-ti doresti in special un bebe sanatos!

DIANA21 si BRAVEGIRL si eu sunt sub grafic cu greutatea....43kg.

RAMO si eu am avut niste dureri chiar ingrozitoare de burta si ma cam speriasem, am facut eco si era totul in regula, doar ca mi s-a spus sa ma odihnesc mai mult si sa fac mai putin efort.

Va pupic dulce pe toate!

Babyzapi fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

pyc bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Daca vrei sa dai si DN ok, daca nu...asta este...

fluturasha23 si tu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Daca vrei sa te trec in listuta da si tu datele.

fetelor, vedeti ca primele 12 mesaje sunt monitorizate si apar foarte greu, asa ca sa nu va suparati daca nu le vom vedea si va vom raspunde, acesta este motivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ah! Si uitasem!
Azi tocmai mi-am schimbat semnatura!

Babyzapi fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

pentru ca in week-end nu prea intru vreau sa fac si eu o urare pentru

toriceli....LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa si sa duci pana la termen aceasta sarcina. Sa ai un bebelus sanatos si papacios.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babyzapi bravo pentru semnatura. La mai mare...pana la 40.

dragele mele, va doresc un week-end minunat. Sa aveti grija de voi si de burtici.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput