Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 21
i_fotache spune:
quote:
Originally posted by diana21
Neata, Burtici!
I_fotache, sa stii ca eu data trecuta cu fetita, am mancat numai acru si sarat! Daca era sa mai iau dupa "babisme" fetita mea trebuia sa fie suta la suta baiat!
Pupici si te mai asteptam Diana!
6+http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
anes spune:
VonHelen nu este nici o problema daca iei suplimentar acid folic. Eu iau Materna si suplimentar o capsula sau doua de acid folic de 1 mg. Oricum, asa cum a mai spus cineva, se elimina surplusul.
La mai multe saptamani (40) ![]()
9+
ginye55 spune:
fetelor ma simt din ce in ce mai rau. Ma simt epuizata fizic si nici cu moralul nu stau prea bine. Nu reusesc sa ma bucur de nimic. Si sa fie totul perfect, proprietara apartamentului in care stau (cu chirie) mi-a cam dat de inteles ca trebuie sa plec.
Daca cumva vreuna dintre voi aude de cineva ca nchiriaza ap cu 2 cam, va rog din suflet anuntati-ma si pe mine.![]()
Ramo iti tin pumnii pentru diseara. Ateptam vesti!
ginye
10+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
anes spune:
i_fotache starile de care pomenesti sunt foarte ok. Trebuie sa mancam cate putin si mai des. Eu nu prea pot pt. ca nu am pofta de mancare, dar asta este... Ai grija cu ametelile si nu sta mult in picioare. 
9+
oceanborn spune:
buna fetelor,
i_fotache - ma simt rau din a 5-a saptamana, cand nu reuseam sa manac prea mult dar nu reuseam nici sa
,la un mom dat am reusit sa ma imbratisez cu wc si dupa aceea m-am simtit mai bine...cateva zile m-am simtit minunat, reuseam sa mananc chiar cu pofta...dar minunea a tinut 3 sau 4 zile, acum de vreo 3 zile m-au lovit din nou greturile, nu mi se par la fel de groaznice ca si cele de la inceput, in schimb acum cel putin o data pe zi
si parca reusesc sa manac cate ceva, putin dar mananc...
sper sa treaca perioada asta cat mai repede pentru toate gravidutele de pe forumul asta
.
o zi buna tuturor!
7+
anes spune:
alexutza_26 chiar iti multumesc pt. ca ne-ai spus opinia lui Tutunaru. Inseamna ca este ok sa iau in continuare Omega3 cu acid folic. Nu stiam ca Bio Marine contine ulei de peste... este bine de stiut! 
9+
anes spune:
laurasv iubita, exact la fel ma simt si eu. Nu numai ca nu am luat in greutate, dar cred ca am slabit. Nu am pofta de mancare, imi este rau, dar nu vomit. Si eu iau tot o pastila de Centrul Materna pe zi si una de acif folic. Dr. mi-a spus ca acidul folic din Centrum Materna nu este suficient. Eu zic sa il suplimentezi cu o capsula de acid folic. Burtica se arata diferit de la gravida la gravida, asa ca nu ne facem griji pt. asta. Stai linistita ca BB este bine! 
9+
anes spune:
Vai ce uituca sunt! Azi am schimbat semnaturaaa!! Mai am putin si fac 40 de saptamani!
![]()
10+
i_fotache spune:
M-a intristat ce ne-ai zis Ginye55. Cum pot fi cate unii asa de cinosi? Nu i-ai zis ca astepti un bebe si nu e perioada cea mai propice?
. Dar pana la urma poate tot raul spre bine, cine stie...iti doresc sa gasesti undeva cu chirie si sa va simtiti "home"...
Anes ...din pacate de sapt viit o iau la picior cu depus declaratii si-mi e groaza de cozile de care ma voi lovi. Vreau sa-ti zic ca vineri dupa-amiaza, eram in tramvai, abia ma tineam pe picioare de rau, mi-am luat deja salopetica (deoarece toate ma strangeau de burtica si-mi dadeau o stare de disconfort suplimentara) si stateam langa o duducutza de vreo 20 de ani max...care s-a uitat de cateva ori la mine si a continuat sa stea pe scaun... In spatele ei, alta, de vreo 16 ani, statea ca la bar, lasata in scaun, mai-mai sa se scurga si cu picioarele incrucisate, pe interval, de trebuia toata lumea sa o sara... Nasoala natie suntem...si ce e cel mai frustrant e ca noi, femeile suntem cele mai rele uneori...
Dar nu e si cazul vostru burtici...pe voi va pup
6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html
mav spune:
Salut!
Abia acum am reusit si eu sa intru scurt, azi nu ma simt ok si am si multe probleme de rezolvat la munca. O sa deschid eu imediat noul capitol, sa aveti unde scrie.
Brie, saru-mana pt idee!
O sa fac asa cum mi-ai spus tu! O sa-ti trimit nr meu de mobil pe privat, sa ma suni cand vii, daca vei vrea si vei putea!
quote:
Originally posted by i_fotache
In rest...sunt cam zomby...am o stare super nasoala, ameteli, stari de greata...si in plus, ce e cel mai frustrant e faptul ca sunt momente in care ma apuca foamea, de tremur ...iar cand e sa mananc, dupa 2 inghitituri, deja se umfla stomacul ca o mingiuta si ini vine sa dau la boboci si trebuie sa ma duc sa stau neaparat intinsa. Insa starea de greata nu dispare prea usor. Ce ziceti e ok? Si voi patiti asa?
Va pupicesc si va urez o zi cat mai usoara!5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
Isabela, eu si acum mai patesc exact asa cum ai descris tu. Credeam ca am scapat de "rau", dar ieri am varsat de doua ori si azi o data... si mi-e foarte seteee si nu pot sa beau nici apa, ca-mi vine s-o vars imediat...

11+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)