Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Hai ca am terminat de lecturat si de raspuns...sper ca nu am omis pe nimeni...ma duc sa-mi termin mancarica de stevie, deja am facut si o salata orientala...acum cat doarme micul tero, c ape urma e jaleee

Poop..sunt prin zona!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

Am 9 sapt si nu am luat deloc in greutate, nu am pofta de mancare si mi-e rau cand e vb de mancat , am 1,68m si 61 kg. mi-a dat doctorul sa i-au o vitamina centrum pe zi. o fi ingrijorator (burtica nu se vede deloc)
Va rog linistiti-ma si pe mine! mess m1210@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

nu e ingrijorator ca nu ai burtica. stiu gravidute la care s-a vazut de abia in luna a 5-a.
faptul ca nu mananci - asta e ingrijorator. trebuie sa mananci, pentru ca copilul iti ia din resursele tale, deci tu nu mai ramai cu mare lucru.

7s

Mergi la inceput

am si eu o intrebare pt burtici: cum trebuie sa fie durerile normale la 7s cat am eu. eu am dureri mai tari, care tin 1-2 minute, fie la unul din ovare, fie in toata partea de jos.

poate cineva sa-mi spuna si mie, va rog.

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

corina, multumim mult pt informatiile privitoare la centrele de recoltare celule stem.Si eu sunt hotarata pt prelevarea sangelui placentar si chiar nu stiam cum sa procedez.dar in primul rand trebuie sa-mi intreb medicul daca a mai facut asa ceva, sper ca DA!!

isabela, stai linistita nu te impacienta, totul este normal, bb isi cere drepturile.Eu am inceput cu starile de greata de la nici 5 sapt implinite si s-au incheiat pe la 9 si ceva.ZI de ZI, inclusiv balonarile care ma innebuneau.Tot ce te sfatuiesc este sa ai rabdare, totul va trece.

laura, la fel si pt tine, nu trebuie sa faci vreo depresie ca nu e bine.Este normal ca la 9 sapt sa nu se vada mai ales daca esti la prima sarcina.In mod normal ar trebui din trim al II lea sa inceapa sa se vada cate ceva.Daca nici macar balonata nu te-ai simtit.....atunci e normal.O sa vezi tu mai incolo cat de faci .Prietena mea in toata sarcina a luat 10 Kg. Vitamine ti-a dat,probabil, ca analizele nu au fost in parametrii normali si ca sa nu ai vreo anemie (esti si slabutza).Este totul bine nu te speria !! Ce ti-a zis dr cand ti-a citit analizele? Pofta de mancare nici eu nu aveam, dar mi se facea rau daca nu mancam, ma ardea efectiv stomacul.

Brie 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Salutare,

Saru'mana de raspuns Alexutza_26. Sper din suflet sa fie bine in continuare si sa scap cat mai repede de starile astea...

Brie si tie iti multumec, banuiam eu ca e normal, numai ca uneori chiar ma sperii, deoarece ma ia cu tremurat si ghiortzaieli la stomac de foame... (si as manca numai sarat...si acru asta ca sa moara babele din familie care vor fetita...ca dupa cum se comporta e un baietel...), dar cand ma apuc sa mananc, dupa 2 inghitituri deja "debordez".
A si sa nu uit! Bine ai venit din Grecia, sper ca v-a priit plimbarica!

Spiridush...hai fi tu o dulcica, asa cum te stim si hai la noi sa ne mai zici ce faci

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

quote:
Originally posted by laurasv

Am 9 sapt si nu am luat deloc in greutate, nu am pofta de mancare si mi-e rau cand e vb de mancat

Hai stai linistita maminutzo!

Faptul ca esti slabutza, cred ca de aia nici nu vezi vreo burticutza. Si de ingrasat, ai tot timpul. Uite, am avut si eu o colega, aici la munca (de la ea m-am "contaminat " eu) si care era mai pufoasa si cu toate astea nu s-aingrasat mai deloc in primele 3 luni, ba din contra si ea se plangea ca a slabit vreo 2 kg.

Asa ca lasa-l pe bebe cuminte, nestresat si tu papa cat simti nevoia, important e sa fie sanatoasa mancarica.

Pupici si hai, capu sus, ca avem bebei in burtici, care depind de starea noastra

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Diana – Vrajitoarea durerile de burta le am si eu. Cind pe partea stinga , cind pe partea dreapta. Nu sunt de intensitate f. mare. Uneori mici intepaturi alteori o simpla jena. Nici eu nu pot sa le ignor complet si as putea spune ca ma irita faptul ca le am , chiar daca explicatii sunt : se intind ligamentele , creste uterul etc. Iau nospa si utrogestan. Nu inteleg de ce ai intrerupt tratamentul cu utrogestan ??? Eu voi lua utrogestan pina la 15 saptamani cel putin. S-ar putea dupa 15 sapt. tratamentul sa mearga pina la sf. sarcinii dar intr-o doza mai redusa.
Ramo2007 , multumesc pt. urari ! Numai bine si sanatate iti doresc. Bafta la eco . Sa ne povestesti cum a decurs totul.
brie sa ma anunti daca infiintam clubul gravidelor insomniace si agresive. Eu i-as scoate nu numai ochii cind vad cit de senin doarme iar eu stau cu privirea , lungaaa ....in tavan.
alexutza_26 si i fotache , multumesc de asemenea pt. urari ! Aceleasi ghinduri bune va transmit , sanatate si bebei cuminti.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

nu mi raspunde nimeni si mie, care sunt durerile normale la 7s?

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, Burtici!

Sut pe fuga acum ca tre' sa plec, da' mai vin azi!

quote:
(si as manca numai sarat...si acru asta ca sa moara babele din familie care vor fetita...ca dupa cum se comporta e un baietel...), dar cand ma apuc sa mananc, dupa 2 inghitituri deja "debordez".

I_fotache, sa stii ca eu data trecuta cu fetita, am mancat numai acru si sarat ! Daca era sa mai iau dupa "babisme" fetita mea trebuia sa fie suta la suta baiat!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput