Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am si eu o nelamurire. Mie mi-a zis dr. sa incep sa iau Elevit, insa vad ca multe dintre voi nu iau. Pe ce criterii se dau vitaminele astea? In primul trimestru sunt necesare? Vit. A nu face rau in perioada asta in care se formeaza organele bebelului? Chiar nu stiu ce sa fac...nu stiu de ce am dubii, mai ales ca la fetita am luat Prenatale de la inceput. Deci...vreau sa stiu daca voi luati Elevit si de la cate saptamani e ok sa=l incepi!

....

EU azi ma simt aiurea rau, cred ca de la vremea asta! Ma simt ametita, balonata, am greturi, tot tacamul...bleah! Vreau in pat, la caldurica!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ginye, imi pare tare rau pt. faza cu apartamentul. Of...imi amintesc ca data trecuta si noi stateam cu chirie si am fost in situatia ta cand eram in luna a sasea. Si mai distractiv!!! E si vremea asta aiurea, si eu am stari din astea, de-mi vine sa stau toata ziua sub patura, in pat! Eu nu pot decat sa-ti trimit pupici virtuali si sa te imbratisez!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Salutare Mav

Asteptam cumintzele alt capitol, ca suntem harnicute tare!

La mine e doar starea de greata, ca de bobocit, nu pot. Cat despre apa, eu una sunt f setoasa...beau ca ratzushca...Vineri al meu sot mi-a luat un storcator de fructe si legume, asa ca acum ma tot indoapa cu vitamine la cana (suc de morcovi, de mere, de portocale, de pere) asta am tot baut zilele astea. Ca sa nu zic ca dimineata, primul lucru care-l fac e sa beau apa......iar la servici am "damigeana" de ceiutz de fructe.
O sa fac un mic (sau o mica) betivan(a).

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Oceangirl...hai sa o punem de o crescatorie de boboci...ca la cate suntem cu "boboceala"...cred ca ar fi super!

Tin pumnii sa scapi si tu cat mai repede de starile de rau... Facem greva si mergem cu toate in patuturi la caldurica si naniiiii!

6+

Mergi la inceput

Scuzeeeeee! Ma pun pe dat mielutzi...ma refeream la saracutza de OCEANBORN

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul nou:

Mamici de Nov-Dec2008 (15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ramo2007 bafta la eco, sa ne spui cum a fost!
Vraji, si eu ma intreb de ce ai intrerupt Utrogestanul? Acum este perioada critica in care se formeaza placenta si acum organismul are nevoie de ajutor. Ce fel de chist ai in uter? Eu il am pe ovar si ma ingrijoreaza puternic.
ginye55 of!! Ce situatie..! De ce tocmai acum a apucat-o pe proprietara nebunia? Stie ca esti gravida? Daca nu, spune-i, poate isi schimba decizia.
mav inca mai ai graturi? Vai de mine! Ma gandeam ca voi, cele de peste 10 saptamani ati scapat de starile de rau! Eu zic ca mai ai putin. In saptamana aceasta se termina toate starile de rau. Ai sa vezi!
diana21 eu iau Materna incepand de saptamana trecuta. Vitamina A strica daca este luata in exces, nu in doza din Elevit, Prenatale sau Materna. Eu zic ca este ok sa incepi daca nu ai luat pana acum vitamine.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

Buna dimineatza!
am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns!?
de 10 zile am inceput sa iau un preparat polivitaminic pronatal la recomandarea medicului; pe langa acesta eu am continuat sa iau si acid folic desi preparatul contine ac. folic.
in aceasta dimineata citind mai cu atentie prospectul la preparatul polivitaminic am observat ca scrie "a nu se administra cu alte preparate care contin vitaminele mineralele, oligoelementele din compozitia produsului".
acum stau si ma gandesc ce sa fac sa intrerup acidul folic ? sau sa iau in continuare si ac folic si pronatalul? voi cum ati procedat?
maine implinim 8 sapt

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Produsul polivitaminic pe care il iei contine necesarul de vitamine si minerale pe zi pt organismul tau, de aceea zice sa nu mai iei si altceva. Probabil ca ce iei tu acum are 0.8 mg acid folic si e suficient. Am vazut intr-un capitol trecut cand se discuta de acid folic ca sunt doctori care recomanda chiar 5 mg de caid folic pe zi. Eu zic (n-am nici un fel de experienta medicala dar asta e parea mea) ca daca doctorul nu ti-a zis alte gramaje la medicamente, sa iei numai acel polivitaminic.

Daca raspunsul meu ajunge foarte tarziu este din cauza ca raspund pe masura ce citesc mesajele ai abia sunt la cap 14 la recuperari.
Pupici

Mamiseli_11 8+

Mergi la inceput