Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 17
mav spune:
Diana, Otilia, multumesc! Am citit... La prima sarcina habar n-am avut, niciun dr nu mi-a zis nimic!
O s-o intreb de dr mea de acum despre problema asta, cand merg cu rezultatele la urocultura! Multumesc inca o data!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
anes spune:
mav, multumesc ca te-ai rugat pt. mine! Nu am uitat despre hematomul si perderea ta de sarcina dar, parca mai spunea o fata de spre asta (sper ca nu ma insel). Din pacate, imi pare rau ca la tine nu a fost cu final fericit!
Cat despre chist, nu vreau sa fac nici o procedura invaziva in perioada sarcinii. Poate reusesc sa ajung pana la cezariana si il rezolva dr. atunci. Oricum, dr. mea este in concediu o perioada si o astept sa vedem cum este evolutia. 
9+
mav spune:
Spiridusule, am vazut ca ai aparut. Cum te mai simti? Au trecut problemele? Ai fost la dr? Ce ti-a zis?
(Te intreb pt ca imi pasa!)
11+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Anes, sper din tot sufletul sa reusim sa trecem toate cu bine peste toate "incercarile" care apar in sarcina!
Nu vreau sa mai vorbesc despre sarcinile pierdute, ca o iau razna...
Am nevoie sa CRED ca acum este si va fi bine! Asa sa ne-ajute D-zeu!
11+
toriceli spune:
diana21 , Otiliav , spiridusul , Amalia , oceanborn, ginye55, Corina , multumesc mult , mult pentru urarile voastre . Numai bine va doresc ! Bebei sanatosi , la termen si papaciosi ! 

diana21 Felicitari pentru semnatura #8211; tananaanaaa#8230;. !
Fetelor abia m-am intors de la gratar , am urcat bagajele iar acum trebuie sa ma apuc de alte bagaje. Va pup dulce , 

sunt cam frinta de la gratarul asta vintos iar maine incepe scarbiciul. Un inceput de saptamana cit mai usor si fara probleme , va doresc!
Toriceli
12+
anes spune:
brie hade scumpa, nu vorbi asa. Ai vazut si tu ca mai sunt fete suparate din cauza asta. Cred ca fiecare dintre noi a simtit asta la un moment dat.
La inceputul mesajului am exclamat in sinea mea " ce frumos,... in Grecia", dar apoi am vazut turbulentele, spaima si vremea urata! Ce pacat! Bine ca in final a foat totul bine!
Nu fi suparata si hai sa discutam despre problemele noastre comune, sa fim impreuna pana la sfarsit! 
Spune-mi, a inceput sa ti se vada burtica? Eu maine intru in saptamana a 11-a si am o problema cu vazutul burticii! 
9+
toriceli spune:
Daca am uitat pe cineva din enumerare , rog nu dati cu parul ! Este posibil sa imi joace privirea vreo festa , exclusiv din cauza oboselii. Imi cer scuze pentru vreo eventuala omisiune.
Va pup si noapte buna burtici ! Sa aveti un somn senin.
Toriceli
12+
anes spune:
leeloo5979 te inteleg atat de bine! Parca ma vad pe mine plangand in cabinet de bucurie, cand dr. mi-a spus ca BB este bine, are activitate cardiaca si se misca vioi!
In schimb eu inca nu pot sa scap de anxietatea ca poate interveni ceva rau! Am mers in fiecare saptamana la ecografie incepand cu saptamana a 4-a. Hmm, se pare ca studiile de psihologie nu ma ajuta prea mult in cazul asta! 
Cred ca este bine sa raresti controalele la o luna, daca nu ai probleme
.
9+
anes spune:
Otiliav de ce intrebi de Omega trei? Eu iau pt. ca am colesterolul marit, desi sunt slaba. Acum iau cate o capsula pe zi. Am intrebat dr. ginecolog si a spus ca pot sa iau, dar ca nu voi putea lua pe tot parcursul sarcinii. Am sa mai aduc in discutie subiectul, la urmatoarea vizita.
Ce chestie si cu doctorii astia din occident! Atat de greu mai fac o ecografie...! Acidul folic sa il iei neaparat in primul trimestru.
9+