Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:
quote:Corect. Iti dai seama ce ne destrabalam
Originally posted by biaz29
Corina, nu esti singura. Stai pe net cu noi.
Bia6+

==========
Corina
6+My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Otilia, sper ca ti-au facut transfuzii cu sange negativ, nu? Oricum, nici tu sa nu-ti faci probleme prea mari pr. ca acolo sunt alte posibilitati si ma gandesc ca dr. vor face tot ce le sta in puteri sa fie bine. Uite, transfuzii intrauterine...sunt curioasa daca la noi se fac!
Eu as mai vrea sa aflu cum se procedeaza in cazul in care vrei sa pastrezi celule Stem. Aveti idee cine, unde, cum, cat costa?
BraveGirl, bucura-te de liniste si rasfata-te cat poti!!! Eu ma bucur si de juma' de ora cand iese piticu' cu tati afara! Vaaaai, ce dor imi e sa citesc in liniste o carte...sa imi fac unghiile fara ca oja mea sa sfarseasca pe carticelele de colorat ale madrutei mele, sa stau o ora in cada...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Mi-am schimbat semnatura, tananananana!!!!!!
_
si
cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
biaz29 spune:
Te inteleg perfect, Diana. Numai ca acum trebuie sa ne luam cu totul adio de la asemenea vise. Cu doi nazdravani cititul unei carti in liniste o sa devina un lux.
Vorba socrului meu: "Primii 20 de ani sunt mai grei." [mari![]()
![]()
Bia
6+
mav spune:
Acusica am intrat si noi in casa, toata ziua am hoinarit. A fost soare (23,5'C) si vant... si deja vad ca m-a "prins" pe fata... am un nas rosu... Si iar am avut o zi d-aia proasta... iar am varsat de doua ori...
Speram ca am scapat, dar se pare ca nu inca....
M-au zapacit discutiile de astazi, eu am Rh+ si nu mi-am facut probleme pana acum. Diana, ai scris ceva ce m-a pus pe ganduri: eu am O I (Rh+) si sotul meu are A II (nu stiu daca are Rh+ sau-). Ar trebui sa mai fac vreo investigatie in sensul asta?!
Intreba cineva despre recoltarea de celule stem, prietena mea care a nascut ieri a facut-o, asa ca o s-o intreb ce si cum, dupa ce iese din maternitate, si apoi va scriu. O sa caut si in urma (cand voi avea timp), la Odiseea de Cta, ca s-a mai discutat subiectul acesta si parerile erau impartite....
Brie, o sa-mi povestesti cand vii la Cta, curand?
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Diana mie mi-a dat doctorul un pliant d ela o firma care r ecolteaza celule stem. Mi-a explicat ca exista 2 firme care se ocupa cu asa ceva si ca el a colaborat doar cu cei de la care mi-a dat pliantul. Trebuie contactati din timp.
www.cordcenter.ro
cealalta firma este Biogenis.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Mav, stiu ca daca mama are grupa OI si tatal AII, este vorba de o incompatibilitate de grup sanguin. Dar asta nu este atat de grava ca si cea de Rh.
Uite aici niste discutii mai vechi pe tema asta si promit ca maine iti caut mai multe despre asta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71166
_
si
cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti
Otiliav spune:
Diana, cu negativ mi-au facut transfuzii, am auzit cand au comandat sangele. Cat despre transfuzii, ar fi ultima, ultima metoda la care s-ar apela. Am o colega la scutece, Try, baietelul ei a facut 2 parca pana la 32 de saptamani, in Toronto, era singura salvare, copilul era foarte anemic in burtica. Si la 33 de saptamani s-a nascut prin cezariana ca sa nu depuna copilul efort. Au un risc mic de brain damage si nu-i o de rutina, am impresia ca bb se anesteziaza.
Mav, este cea mai intalnita compatibilitate de grup, pentru ca O este donatorul universal, dar nu poate primi transfuzii cu grupa A, este incompatibil, il considera strain pentru ca are antigenele tip A pe care O nu le are. Si tot asa se determina anticorpii. Eu retinusem ca este o reactie mai slaba decat incompatibilitatea Rh.
Ei inca mai au de studiat incompatibilitati de sange, de exemplu la Rh ei masoara incontibilitatea data de antigena D, dar exista si G, E, F, g, e, f, mai slabe dar nu fara importanta. Am citit la o fata din Germania ca i-au verificat anticorpi Anti C pentru ca facuse transfuzii cu ceva timp in urma.
Sa-ti fie de bine "nasul rosu", la noi tot ploaie si frig, brrr.
Ce logoree am avut we acesta
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2