Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Offffff ce vacutza de oras sunt

Am uitat sa va boldesc numele si cu rosu sa iasa in evidenta sa puteti citi mai usor.....imi pare rau.
toriceli, alexutza26, amalia, diana 21, otiliav, mav, leeloo

Brie 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Brie, cand esti logata poti sa-ti modifici mesajul sau sa-l stergi. Pentru modificat ai deasupra mesajului o iconita ca o coala de hartie cu un pix deasupra, pentru sters ai un cos de gunoi. Tu acum poti sa-l modifici pe primul si sa-l stergi pe al doilea.
Mesajele editate se pot observa ca scrie jos de tot, editat ...
Mie nu imi place sa le modific, o fac doar daca mi-a scapat vreo greseala gramaticala sau vreun tag aiurea.

Eu la asa ceva nu ma gandisem, ma refer la stresul ca poate erau deja anticorpi si s-a facut vaccinul degeaba. Sincer nu stiu unde mi-a fost mintea dupa nastere, de fapt stiu din anestezie am trecut aproape direct in depresie ca am ajuns la cezariana. Cred ca prima zi numai am plans de suparare, de neputinta, de oftica.
Cand ma gandesc ce inocenta am fost la prima sarcina, de multe ori ma imbarbatam singura ca va fi totul bine.
In fine, va tin pumnii sa primim rezultate negative.

Diana, ca sa iasa Rh- ar trebui sa existe si in familia sotului cazuri. Oricum eu sunt un caz mai aparte, parintii mei au Rh+ dar probabil fiecare are o gena -.
Am inteles ca la institutul de hematologie se face o analiza, se pune sangele parintilor in contact si se stabileste riscul de izoimunizare. Cred ca se face in cazurile in care deja mama a trecut printr-o sarcina cu anticorpi si vrea bb2 de exemplu. Dar si asa nu stii ce-ti rezerva destinul.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Am inteles ca la institutul de hematologie se face o analiza, se pune sangele parintilor in contact si se stabileste riscul de izoimunizare. Cred ca se face in cazurile in care deja mama a trecut printr-o sarcina cu anticorpi si vrea bb2 de exemplu. Dar si asa nu stii ce-ti rezerva destinul.

Of, acum e prea tarziu...si oricum il faceam pe bb2, si daca iesea riscul de izoimunizare mare. Nu stiu ce sa mai zic...mama mea are OI, iar tata AII, la ei era incompatibilitate de grup sanguin, si mama, dupa ce m-a nascut pe mine AII, a mai facut si gemeni. Mai am o matusa cu Rh negativ (si sotul pozitiv) care are patru nasteri dupa un copil nascut prematur si decedat. Deci cinci copii, cu Rh negativ...Sa speram ca Dumnezeu va avea grija de bebicii nostri si se vor naste sanatosi si la termen!

Mie ar trebui sa-mi iasa analiza luni, marti cel tarziu si numai la asta ma gandesc de doua zile. MA streseaza rau de tot sa astept niste rezultate!

In alta ordine de idei, eu tocmai am facut niste briose cu ciuperci (reteta luata de pe culinar.ro) si sunt dementiale!!! Tavita cu gauri pt. briose am gasit la Ikea, cautam de juma' de an! Deci , am mancat deja cinci si nu mai satur cat sunt de bune!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

quote:
diana21- te imbratisez cu mare drag.Si eu am acceasi problema cu Rh (-), gr.AII, iar fetita mea Rh(+),gr.AII.Si eu cand am nascut a trebuit sa fac rost de vaccin deoarece in spital nu se gasea.Fetitei i s-a recoltat imediat dupa nastere sange pt stabilirea Rh-ului si mi s-a administrat vaccinul in 24 de ore.Dar nu mi-au facut testele sa vada daca aveam deja anticorpi formati.Tot prin cezariana am nascut si eu.Iar mie mi-au mai facut un anti D la 28 de saptamani.

Brie, pai tu esti norocoasa daca ti-au facut vaccinul si la 28 de sapt. Inseamna ca e totul ok la tine pt ca acest vaccin te-a protejat pana in momentul nasterii, iar apoi ai mai facut unul.
Eu am nascut natural, nu prin cezariana, am nascut la 37 de saptamani, in sase ore. Nu am sangerat deloc, cred ca nici la nastere pt ca bebe nu avea urme de sange, asa ca sper din inima sa fi scapat cu bine fara antcorpi! Of...

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

A, inca ceva tot pt. fetele cu Rh negativ. Aveti mare grija la orice sangerare pt. ca si atunci se pot forma anticorpi si la toate interventiile din timpul sarcinii de la cerclaj, pana la amniocenteza. Toate aceste proceduri au risc mare pt mamicile Rh negativ. In mod normal, dupa o sangerare ar trebui facut vaccinul imediat, in max. 72 de ore. La fel se intampla si in caz de sarcina extrauterna, avort, etc. Eu cred ca orice femeie care face un avort ar trebui sa-si faca inainte (si ea si sotul, partenerul) analiza de compatbilitate Rh.

Otilia
, e bine daca la voi se poate face transfuzie bebelusului in uter. Aci nu cred ca s-ar complica cineva din moment ce lor nici nu le pasa de acest Rh.

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna gravidute! Acum m-am intors de la un gratar. A batut putin vantul, dar am asezat scaunele si masa intre mai multe masini(am fost multi) si am fost feriti de vant. M-a luat si putin soarele.

Azi am schimbat si eu semnatura! Ce repede trec saptamananile!

toricelli la multi ani, mult noroc, o sarcina usoara si un bebe sanatos!

leeloo felicitari pentru inimioara!

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

otiliav - iti multumesc pt instructiuni.Omul cat traieste invata

diana21- acum gandul numai la briosele tale il am!!! trimite-mi te rog mult si mie reteta ca poate trag o fuga pana la Ikea sa iau tavite cu gaurici.Iti multumesc anticipat.
Nu stiu daca sunt mai norocoasa ca mi le-au facut (anti D-urile).Eu sper din rarunchii sufletului meu sa fie bine si la tine si la otiliav si la mine si la toate cele care mai au problemele nostre.Trebuie sa gandim pozitiv, altfel nu avem cum sa trecem peste.....intram in depresie si nu e cazul.

Eu o sa ies putin pt ca am ceva treaba.Va doresc o seara placuta si ne auzim maine.

Brie 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Diana chiar daca ai Rh neg nu tb sa te gandesti la rele. O sa ai o sarcina fara probleme!

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai Brie, se pare ca tu stai cel mai bine, Diana si tu mai ales daca ai nascut natural nu ai avut sangerari, eu cel mai prost dar am speranta de transfuzii intrauterine. Sangerari nu am avut in prima sarcina, am avut in timpul travaliului si la cezariana, mi-au facut si transfuzie de sange ca am pierdut prea mult.
Mi s-a spus ca se fac, nu aici, probabil la Oslo si mi-ar fi foarte greu sa merg pentru ca sunt singura cu fetita in Norvegia.
Brie, bravo, am vazut ca ai modificat , mai ai de sters urmatorul mesaj. Bineinteles ca tot de nevoie le-am invatat toti pe aici.

Briosee, , eu am venit de la petrecerea Anei si am facut musaca e la cuptor si de abia astept sa pap ca nu am mancat decat de dimineata azi.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

toriceli
Eu am cam stat in pat toata ziua. Nu prea am chef de nimic , dar trebuie sa-i fac sotululi bagajul pt ca pleaca 3 zile. Raman singurica in ditamai casa

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput