Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 18
toriceli spune:
quote:
Originally posted by anes
TORICELI, La multi ani!!! Sa fii fericita si sa nasti un copil frumos si destept!9+
Multumesc la fel , Anes !
De data asta chiar merg la culcare !

Toriceli
12+
Otiliav spune:
Anes, mersi de raspuns si de urari. Am gasit combinatia asta Acid folic + Omega 3 si am zis ca este de preferat decat Acid folic simplu. Aveam in casa ulei de peste si as fi vrut sa iau in continuare dar are si vitamina A, 1/3 din doza zilnica, am fost in dubii si nu am mai luat. La colesterol stateam bine, cred ca si acum este ok pentru ca mananc mult peste si rar carne de porc.
Tu ai facut 5 ecografii, wow.
LA inceputul primei sarcini citeam alchimistul si vechiul testament, amndoua vorbesc despre puterea credintei, pe mine m-a ajutat moral.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2
vrajitoarea spune:
buna burtici.eu scriu mai rar asa cum pot,am multa treaba si am si un omulet mic si rau de care trebuie sa am grija mereu.eu trebuie sa fac bitestul la 12 sapt ,voi l-ati facut?si mi-a recomandat eco4d la 18saptamani ,am inteles eu bine 4d sau 3d e suficienta?eu am 38ani si de asta trebuie bitest.am intrerupt utrogestanul de 2zile dar ma cam dore burtica ,ca un fel de contractii si e cam mare pt 12saptamanai.la andrei nu era asa.am si un chist in uter ,oare de asta?mai are cineva dureri din astea de burta ?pana acum nu am avut decat greturi multe d tot.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
11+
leeloo5979 spune:
Biaz eu lucrez cu laptopul toata ziua, dar el sta bine merci pe birou si nu am treaba decat cu faptul ca imi obosesc foarte repede ochii si seara sunt injectati de zici ca am betivit toata ziua la bodega...
Mii de multumiri pentru toate burticoasele ce m-au incurajat si s-au gandit la mine si le-a placut relatarea, dar si pupici tuturor burticoaselor de aici ca nu cumva sa se supere nimeni. Eu ieri am avut o durere de cap, dar numai in partea stanga a capului, si ma gandesc ca o fi fost curentul de vina, nu hormonii. De altfel pe soata l-a apucat o nevralgie de nu mai stia ce sa faca, a stat cu usturoi pisat in tifon in ureche ... nu va inchipuiti in ce hal pute (si eu chiar eram o mare amatoare de usturoi), si de abia spre dimineata a adormit. O nopate de pomina, ce mai.
Burticile mele dragi, altceva vreau sa va spun si sa va rog:sa fiti OPTIMISTE, sa nu mai lasati sa va afecteze un asa zis semn sau lispa lui, sa incercati sa ganditi pozitiv, sa vorbiti cu minunile voastre ca sa stie cat sunt de asteptate, dorite si iubite, si sa nu mai lasati pe nimeni sub nici o forma sa va supere, nu are voie nimeni sa va supere. Sunteti speciale cu o stare speciala, si nu ezitati sa va folositi de ea, daca asta va ajuta sa va intelegeti mai usor cu cei din jur. Recunosc, e o tehnica cam smecherita si poate nu asa de frumoasa, dar atata timp cat da roade, nu vad de ce nu ati folosi-o!
Va pupa cu mare drag a voastra
Leeloo
Leeloo
8 + 
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
VonHelen spune:
Buna dimineatza!
am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns!?
de 10 zile am inceput sa iau un preparat polivitaminic pronatal la recomandarea medicului; pe langa acesta eu am continuat sa iau si acid folic desi preparatul contine ac. folic.
in aceasta dimineata citind mai cu atentie prospectul la preparatul polivitaminic am observat ca scrie "a nu se administra cu alte preparate care contin vitaminele mineralele, oligoelementele din compozitia produsului".
acum stau si ma gandesc ce sa fac sa intrerup acidul folic ? sau sa iau in continuare si ac folic si pronatalul? voi cum ati procedat?
maine implinim 8 sapt
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Maria_K spune:
buna dimineata!
excesul de acid folic se elimina prin pipi
scrie si pe net
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
VonHelen spune:
bun, deci o sa iau acidul folic in continuare.
mersi pt raspuns
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Maria_K spune:
leeloo felicitari pt puiut! nu ti-am scris ieri pe forum ca asteptam sa te vad pe mess

Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am schimbat si eu semnatura 
Nu am intrat in week end pt ca nu prea a mers netul, iar atunci cand mergea se juca sotul.
Toriceli, La multi ani, sanatate multa si un bebe sanatos si frumos!
Eu am emotii, azi la 16:40 merg la medic sa-l vad pe bebit.Trebuie sa-mi fac listuta cu intrebari ca sa nu uit ceva.
Acasa si eu lucrez la laptop, dar nu-l tin in brate.
O saptamana frumoasa va doresc,
Ramo
5+
Puiutul meu scump