Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
V-am scris de nush cate ori pana acum... PT GREATA, VOMA, AMETEALA, DIGESTIE DIFICILA, DISGRAVIDIE DE TRIMESTRUL I, EXISTA EMETIN!
Nici macar una dintre voi n-a zis sa-l fi incercat pana acum....
Va rog eu mult, nu ma ignorati, ca vreau sa va ajut!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Mav eu pana acum nu am luat pt ca daca mancam imi trecea greata. Dar acum din cauza maselii nu pot manca. De unde pot lua Emetin?
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
mav spune:
Corina, eu l-am luat de la o farmacie care avea si produse homeopate (acu' n-am de unde sa stiu daca se gaseste in orice farmacie sau nu...)... contine doar doua plante: ghimbir si roinita si sa stii ca e avizat de Min. Sanatatii.
Eu am ras deja o cutie, desi nu luam decat cand imi era mai rau si nu mai suportam (ca n-am vrut sa exagerez totusi).
Sa stii ca a avut efect inclusiv dupa ce-am papat cu pofta fasole scazuta... m-a scapat de balonare.![]()
11+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
leeloo5979 spune:
Pupici pe burtici tuturor celor care s-au gandit la mine la vestile pe care le voi primi azi si celor care s-au intors din peregrinari, dar si tuturor burticoaselor ce au scris pe acest forum noi sau mai vechi. Fetelor am avut o zi minunata, ceea ce va doresc sa aveti si voi cat de curand, pentru ca la eco de azi dna dr de la clinica hipocrat a fost o dulce si o draguta. dr cam la 50 de ani, care mie sincera sa fiu imi parea a fi cam severa...pana cand a pus pe burtica gelul si bratul ecografului si a zambit larg. bausem apa multa, stateam sa pocnesc, iar dansa deja vazuse minunea acolo. apoi ma intreaba:"draguta, exact cata apa ai baut? ca vad in valuri!du-te si fa pipi, incet, eu te astept aici sa masuram si sa vedem clar totul!" mi-a spus ca sarcina e pozitionata bine, ca se vede bobita bine de tot, ba inca are si mugurasii de la membrele superioare si inferioare... ma duc fac pipi, si la intoarecere o intreb daca pot intra si soacra mea si sotul meu. imi spune ca bineinteles ca pot intra, ca nu e nici un secret, si i-a invitat chiar dansa. a pus iar gel, si incepe si le arata tot, le explica uite uteru, uite sacul embrionar, uite minunea, uite viitoarele manute si picioruse...uite si inima...uite cum a miscat...ati vazut??? era fantastica dr...atata elan mi-a dat ca simteam ca plutesc. mi-a spus ca bebele are cam 2cm si ca e bine, si nu e cazul sa exagerez cu investigatiile astea, pentru ca nu isi au rostul. sarcina decurge perfect si e cazul sa ma linistesc si eu.asta si am de gand, sa ma linistesc si sa ma bucur de cea mai frumoasa perioada a vietii mele, cea in care Dzeu mi-a ingaduit sa traiesc propria-mi minune.
Mii de imbratisari pentru toate burticoasele...
Leeloo
8 + 
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
BraveGirl spune:
Mersi mult de tot Mav. Si nu te supara ca pana acum nu am fost interesata. Dar eu de principiu nu iau nici un fel de medicament, decat cand nu mai pot efectiv. Dar acum o sa-l incerc...numai sa-l gasesc.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Leeloo ma bucur pt tine! Citind ce ai scris mi-ai transmis si mie o stare de bine si un optimism...
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Si cum spuneam, s-a dus ziua de azi, am fost cu pitica mea la doi sarbatori nascuti pe 11, fix in aceeasi zi cu sotul meu. Si maine mergem la un loc fain de joaca, sper sa fac poze si sa-i placa la groapa cu bile ca am dus-o saptamana trecuta si s-a cam speriat desi nu-i sta in fire.
Si eu am vazut ca Miria nu a mai scris, cred ca se ingroasa gluma, nu stiu daca sa-mi permit sa o sun.
Brie, eu m-am gandit la tine ca ieri la un mesaj, am scris la un moment dat "fetele cu litera b" si ulterior am verificat cine mai este in lista cu litera b
ca sa pot face diferenta in mesaj.
M-ai cam speriat in legatura cu avionul. In primul rand ca am o frica innascuta de avion si in al doilea rand ca tocmai ce rezolvasem sa pot merge la Berlin in iunie si deja am inceput si sa realizez ca iar trebuie sa zbor. Of ce bine ar fi daca s-ar putea veni cu trenul in Romania din Norvegia.
Vreau sa va intreb daca ia cineva Omega 3 si in ce doza ia. Eu am fost vineri la medicul de familie, mi-a luat 5 eprubete de sange o intepatura in deget pentru glicemie. Dar de vitamine nu mi-a spus sa iau nimic. Am luat de capul meu o luna acid folic de 1 mg din Ro si de trei zile iau acid folic 0,4 mg si vitamina E.
Noroc ca mi-am adus cu minte carnetul de la prima sarcina dar de fapt oricum nu stiu cat ma ajuta.
Alta problema care ma roade ca mi-a spus ca in mod normal prima ecografie se face la 18 saptamani si ca nu fac standard screening pentru sindrom Down. I-am spus doctorului de familie ca eu sunt stresata pe tema aceasta si ca vreau sa fac DT la 12-14 saptamani asa ca a trimis o scrisorica catre spital, sa vad ce noroc am si daca voi primi un raspuns in urmatoarele 2 luni.
Alexutza_26, poti lua maxim 84 de zile de prenatal din cele 126 pentru ca 42 trebuie sa fie postanatal. Daca raman mai multe postanatal faci cum iti convine mai mult, ori postanatal in functie de venituri ori CIC imediat cum se termina cele 42 de zile. Eu am calculat ca ai avea nevoie sa iei 74 de zile de prenatal daca ai naste fix la DPN si la servici trebuie sa te reintorci pe 30 septembrie. Te incadrezi la fix in cele 126 de zile, adica numai bine ai vreo 10 zile de rezerva. Cum ai nascut prima data?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2
toriceli spune:
leeloo ma bucur pentru vestile bune pe care le-ai adus.Sa o tii tot asa! 

Mai e un pic , mai e un pic si vine si a 40 a
.
Toriceli
12+
mav spune:
Neatza!
Leeloo, ma bucur nespus pentru tine!!!! Foarte emotionant mesajul tau!
Corina, nici mie nu-mi place sa iau medicamente, de niciun fel. Dar cum mi-a fost foarte rau saptamani bune (cam de la 3+, nici nu facusem testul, si pana la 11s, ca abia de vreo 3-4 zile m-au mai slabit greturile si nici n-am mai varsat)... si stiu ca prietenele mele au luat Emetin cu incredere... si am citit ca este recomandat ghimbirul in sarcina, impotriva greturilor... Am zis ca decat sa ma bage pe perfuzii +metoclopramid (care are contraindicatii pt sarcina!), mai bine cu Emetinul din cel doua plantute (si oricum n-am exagerat nici cu el)!
Otilia, ce aiurea sa nu poti face testele importante in sarcina... Dar la voi nu exista clinici private, unde platesti si faci ce investigatii doresti? ...Ca noi platim pt analize, ecografii si toate cele... Daca ar fi sa mergi la spital... nu te baga nimeni in seama... La Cta cel putin, la urgenta-gineco (la Sp. Judetean!) nici macar n-au ecograf, daca poti sa crezi asa ceva, in zilele noastre!
11+