Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
Pt asta m-am intors si eu, mi-am amintit ca azi avem petrecere
:
Toriceli, LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE SI DRAGOSTE SI BUCURII SI CEL MAI FRUMOS SI MAI IUBIT BEBE!!!!!!!!!

11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
toriceli spune:
Mav , multumesc tare mult pentru urari ! Aceleasi ghanduri bune am pentru tine.
Astazi , pe undeva pe la prinz daca se mai domoleste vantul , vom pleca la un gratar..."daca". Prin urmare e posibil sa nu mai pot raspunde in timp util tuturor burticilor uratoare !
Fetelor imi cer scuze anticipat pentru eventuala reactie intirziata , va pup si va doresc numai bine ! 
Toriceli
12+
dandusa spune:

LA MULTI ANI,TORICELI

MUUULTA SANATATE,MUULTE IMPLINIRII,BB SANATOS SI PAPACIOS

Mamica stralucitoare
11+
+ Crinuta 1 Nov 2006
toriceli spune:
dandusa multumesc frumos !
Un bebe sanatos e tot ce imi doresc! Sa iti traiasca fetita , care btw are un nume superb , si bebe mic din burtic sa fie sanatos si sa vina la termen !
Toriceli
12+
diana21 spune:
La multi ani, Toriceli! 

Leeloo, felicitari, ma bucur si eu pt. bucuria ta! Sa fie tot asa de bine pana la final!!!
Mav, eu am retinut de prima data de Emetinul ala, si desi am greturi urate de tot, parca nu as vrea sa-l incerc. De aia nu am intrebat nimic si nici nu am zis nimic. deocamdata fac fata greturilor cu lamaie si sper sa treaca mai repede!
Otilia, nasol ca nu poti face eco si analizele astea cand vrei tu sau cand e nevoie. Am auzit multe lucruri nasoale despre sistemele medicale din alte tari, mai ales despre cele din USA si Franta. Inseamna ca eu ma pot totusi considera fericita pt. ca, daca imi permit, pot face cate eco vreau, pot face PAP-ul in maxim trei zile, etc. In USA am auzit ca poti astepta si trei luni pana iti vine randul la PAP!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti
Otiliav spune:
Toriceli, sa fii sanatoasa si iubita, sa ai un bb sanatos si cuminte!
Mav, Diana, de abia acum incep sa cunosc sistemul. Eu stau intr-un oras de 60 000 de locuitori lipit de alt oras de 120 000 de locuitori, Stavanger, de fapt locuiesc la granita dintre ele dar administrativ am adresa in Sandnes, iar biroul care este la 2 km de casa este in Stavanger. Ideea este ca in Sandnes nu mai este spital, s-a desfiintat din lipsa de fonduri si acum este doar o camera de urgente. Ultima data si-a prins Ana la gradinita doua degete in usa, rau de tot si am sunat sa-i intreb daca pot sa-i faca o radiografie la degete sa vada daca este fractura. Mi-au spus sa vin sa o vada ca s-ar putea face radiografie. Vezi sa nu, doctorul si-a dat cu parerea si mi-a dat trimitere pentru ecograf la spitalul din Stavanger (pentru ca am insistat eu ca el mi-a zis sa-mi fac programare la doctorul meu de familie si el sa se uite la ea si sa-mi dea trimitere, deci alt drum aiurea
). Eu credeam ca nu se poate face nimic ca era seara si dupa ora 4 mai lucreaza dar doctorii de la urgente, dar de fapt ei nu au nimic in Sandes. In final nu am mai mers pentru ca Ana a doua zi nici n-a stiut sa-mi arate degetele lovite, i-am dat paracetamol cum a zis doctorul sa se desumfle si asta a fost tot. Acum i-au crescut din nou unghiile.
Ultima intamplare ti-am scris-o ca sa vezi cum merge sistemul. Ei vorbesc foarte frumos, sunt amabili dar nu ies din patratica lor si puterile le sunt limitate prin lege.
In vara am sunat la o clinica particulara sa-mi fac o mamografie, telefonul il aveam de la doctorul meu. Ei bine nu mi-au facut programare decat dupa ce m-am dus la doctorul de familie sa trimita el scrisoare de recomandare la ei, in felul acesta se si plateste mai putin dar mai platesti doua consulatii la doctorul de familie, una cand te duci pentru trimitere, alta sa iei interpretarea. Nu mai spun ca la doctorul de familie se poate merge numai de la ora 8 pana la ora 4, partea buna ca se ponteaza la servici cum ca ai fost la doctor.
O sa incep luni sa sun, poate, poate rezolv ceva.
Oricum deja sunt un caz mai dificil pentru ca nu am fost vaccinata dupa nastere, eu am Rh- si Ana Rh+
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2
diana21 spune:
quote:
Oricum deja sunt un caz mai dificil pentru ca nu am fost vaccinata dupa nastere, eu am Rh- si Ana Rh+ .
Oti, sa stii ca si eu sunt Rh negativ, AII, iar fetita e Rh poz., OI. Eu am facut vaccinul dupa nastere, insa...nu stiu daca atunci aveam sau nu anticorpi. Pt. ca daca aveam, l-am facut degeaba. Ultima dozare de anticorpi am facut=o in sapt. 26, atunci nu aveam, insa am mai trecut zece saptamani pana am nascut si nu mai stiu ce s=a intamplat intre timp. Acum am aflat ca ar fi trebuit sa fac vaccinul si in sapt. 28, dar dr. meu de pe atunci era cam in pom, asa ca nu mi l=a facut! Ce ma enerveaza pe mine e ca atunci i-am spus ca eu asa stiu, ca se face si in sapt. 28, iar el a negat si m-a asigurat ca nu se vor forma anticorpi pana la nastere.
Eu am facut marti analiza si astept rezultatul, stau cu un morcov pana atunci...Sper din inima ca nu am anticorpi, pt. ca daca am, o sa fie nasol. Doctorita mea mi-a spus ca in acest caz nu e nimic de facut, nici nu vreau sa ma gandesc la asta!
Nu poti sa-ti faci o dozare de anticorpi sa vezi cum stai?? Eu stiu ca e periculos doar daca ei depasesc valoarea 1:16. Sper ca retin bine.
_
si
cu Bebedoi 8+ Dialoguri strumfesti
biaz29 spune:
Otiliav: Imi pare rau sa aud ca iti este atat de dificil. Desi nu sunt in aceeasi situatie cu tine, cred ca simt in mod similar. Eu am nascut in Iasi cu un medic extraordinar, care ma primea la ecograf ori de cate ori avem chef sa ma intalnesc cu bebe. Mergeam la cabinetul ei particular fara sa am nevoie de trimitere de nicaieri iar la nastere nu numai ca a venit si a stat acolo cu mine, dar cu o seara inainte a sunat din ora in ora timp de vreo 6 ore ca sa se asigure ca nu am inceput travaliul (eram internata deja). Acum locuiesc in Bucuresti, nu cunosc pe nimeni, nu mi-am gasit inca medic si asta ma streseaza enorm. Ma simt tare pierduta aici.
E adevarat ca sistemul nostru medical are muuuuulte lipsuri dar se pare ca sunt si parti pozitive pe care ne putem concentra, mai ales in aceasta perioada in care gandirea pozitiva e musai
pentru ca sa fie
bucuros si sa creasca burtica mare.
O zi buna tuturor mamicilor. La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nastere!
Bia
6+
diana21 spune:
Biaz, eu am o programare in 25 aprilie la dr. Badiu de la Municipal si nu mai merg la el pt. ca am gasit o dr. draguta la Medlife. Daca vrei, ti-o dau tie. Badiu este printre cei mai buni dr. din Bcuuresti, este cam ocupat, e drept, insa programarea e facuta la o clinica particulara, unde probabil ca e altfel.
_
si
cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti