Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by anes

Iubita, scuza-ma dar nu stiu ce pb. cu hematomul ai! Spune-mi mai multe pt. ca eu din cauza lui am imbatranit cu cativa ani. L-am descoperit chiar din saptamana a 4-a, iar intr-a 5-a se marise. Ajunsese sa aiba de doua ori marimea sacului ovular si era si cu desprindere de sac ovular. Dr. nu mi-a dat sanse sa mentin si a spus ca in doua sapt. se declanseaza avortul spontan. Acum la 9s si 4 zile la ultimul control, nu se mai vedea nici un hematom.
Eu am facut tratament cu Utrogestan si am stat in concediu medical. Asa sa faci si tu. Evita eforturile de orice fel.

9+

Anes, iti multumesc pentru gandurile bune! Te-am indus in eroare cand ti-am spus doar ca stiu cum e cu hematom.... in sensul ca la sarcina asta nu am avut problema asta, ci la cea trecuta... Eu ti-am mai scris despre asta in primele capitole (probabil ca nu-ti amintesti sau ai trecut peste si n-ai citit), cand ai spus ce ai patit... Ti-am urmarit cu sufletul la gura toate postarile si m-am rugat pt tine sa scapi de hematom si bb sa fie bine, pt ca pe de o parte, eu am pierdut sarcina respectiva, iar pe de alta, prietena mea, cea care a nascut ieri, a avut si ea ceva probleme de genul asta, a luat doar progesteron, s-a odihnit in perioada cand a avut sangerarile si uite ca pana la urma sarcina s-a lipit si desi era si foarte jos inserata, bb a crescut si acum e la mami a lui in brate!
Vreau sa spun ca se poate depasi aceasta problema(si ai vazut ca a si trecut!) si ca e foarte important sa gandesti pozitiv (eu la sarcina trecuta am fost foarte speriata si am gandit negativ si... mi-am facut singura rau, sunt convinsa de asta acum)!
Sper sa scapi cumva si de problema cu chistul, fara sa fie bb afectat! Eu zic sa mai mergi si la alt dr, dar din pacate, nu stiu sa-ti recomand pe cineva anume... Si cauta cat mai multe info pe tema asta, cu cat stii mai multe, cu atat vei putea sa iei o hotarare mai buna (potrivita)!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav, stai linistica ca nu m-am suparat. Eram doar necajita ca nu stie nimeni sa-mi dea un sfat, dar cum nu ma pricep nici eu, sigur sunt mai multi ca mine.
Am gasit unde ai scris legat de varicela, cu 2 capitole in urma si am citit. Tot de Voctor Babes spuneai si tu. Maine ma duc sa fac testarea si cu Dumnezeu inainte.
Ma retrag la un nani.
Va pup!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna fetelor, va imbratisez pe toate si le urez bun venit noilor gravidutze.
Eu nu am mai intrat de o saptamana pe forum alaturi de voi, pt ca am fost plecati in Grecia la socrii (sotul meu e grec).Am avut marii emotii pe avion pt ca nu stiam cum ma voi comporta acum cand am pe bebe in burtica.A fost mai mult decat ingrozitor pt ca am prins turbulente mari, in Atena era o furtuna cumplita.dar....intr-un final a fost bine.M-am gandit la voi in fiecare zi si de abia asteptam sa ma intorc sa vorbim si sa vad ce ati mai discutat.
Am citit de la capitolul 10 TOT PAGINA CU PAGINA!!!!!! Azi numai asta am facut.Nici nu stiu cui sa-i raspund mai intai,dar incet incet o sa recuperez si eu.
In schimb un lucru m-a intristat INGROZITOR de tare, faptul ca nimeni nu mi-a simtit lipsa, nimeni nu a pus intrebarea "oare ce mai face?", si n-am lipsit decat o saptamana....si deja sunt uitata.Stiti cum m-am simtit??? Citeam fiecare pagina si-mi ziceam "ehhh, stai, poate in cealalta pagina,ehhh, stai ca mai sunt inca 2 cap de citit" M-am simtit exact ca un copil care fuge repede la brad sa vada ce a primit de la Mosul, dar in schimb nu gaseste nimic.
Asta e.......eu nu ma supar si nici nu vreau sa gasesc acum nod in papura.Nu sunt suparata, doar trista pt ca sunt printre primele venite la acest subiect.
Va pup pe toate

Brie 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Brie - iubita, imi dau seama ce nasol trebuie sa te fi simtit, la fel ma simteam si eu in primele luni de forum, cand nimeni parca nu simtea lipsa mea si discutiile mergeau mai departe. Eu am intrat de abia acum 2 capitole, habar nu am avut ce si cum, dar de acum nu mai scapi de mine!!!...imi pare bine ca totusi calatoria cu avionul s-a terminat cu bine!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brie dulce! Cred ca multa lume te intelege, inclusiv eu...asa se intampla pe un forum unde intra atatia oameni.
Eu sincer, rar reusesc sa raspuns la persoana, mai mult la problema, daca exista.
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste zborul cu avionul. Cum v-ati distrat la socrii?
Pup!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

!Brie, eu m-am gandit la tine, stiu ca nu o sa ma crezi, dar m-am intrebat intr-o zi oare de ce nu mai scrii, la fel cum ma intreb pe unde o fi Miria Cristina. Daca va uitati pe prima pagina, sunt cel putin zece fete care nu au mai intrat deloc de multa vreme. Of, aveti rabdare sa ne cunoastem, mie mi se pare foarte greu sa raspund fara sa incurc numele, mai ales daca citesc mai mult de trei pagini. Si e normal sa "uiti" de cineva, suntem 70 deja! Eu nu as reusi sa va retin pe toate asa repede nici daca v-as vedea zilnic

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Brie, nu mai fi trista, ca-l superi pe bebe! Noi mai avem putin si intram in al doilea trimestru! Cand ai programare la echo?

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mie azi mi-a fost super rau. Greata, ameteli, pana la urma am si vomitat tot ce am reusit cu greu sa mananc. Arat ca o stafie...sunt alba ca varul si trasa la fata.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Corina , ai incercat sa iei Elevit la prima ora dimineatza , pe stomacul gol?Am inteles ca ajuta in lupta cu greturile.
Poate fetele de la sept.oct ne-ar putea ajuta mai mult la capitolul asta .
Alinushca , tu esti agentul nostru de legatura cu Odiseea de sept. oct. Ce zici ne ajuti ?

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

De la elevit imi este si mai greata. De obicei il iau dupa ce mananc, pt ca daca il iau inainte mi-e f rau. De 2 zile nici nu am mai luat ca sa nu mai vomit.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput