Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi am fost cam lenesa. Acum 10 minute m-am dat jos din pat. Al meu sot a plecat la tara la bunicu lui, asa ca eu lenevesc prin casa. O sa ies prin gradina sa-mi bibilesc florile.
As manca si eu shaorma dar cu maseaua mea nu prea pot.

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata burtici...la amiaza, ca am un rasfatat care numai in we cand e cu amandoi acasa incepe cu talentele si fitzele ...acum doarme si asa am si eu timp de net

Otilia si Pyc - bine ati venit printre noi!!!

Fetelor la noi e destul de bine afara, numai ca e inchis si parca, parca ar incepe o ploicica...dar daca in alte parti e soare, poate venim si noi la vreun gratar...btw, eu inca nu am nici un fel de simptome, suport ff bine de toate....asa ca..cine ne invita la masa????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma duc la si sa ma fac ca de cand cu maseaua nu m-am mai aranjat deloc. Nici macar cu creme nu m-am mai dat.
Alex-daca n-as fi cu maseaua asta care nu ma lasa sa mananc, te-as invita eu la un gratar. Dar lasa ca ma fac eu bine si

==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

ginye55 multumesc la fel ! Vine , vine 40.....
leeloo[/red] nu iti face probleme . Pina nu demult mergeam la eco din 2 in 2 saptamani . E normal saai o stare usor anxioasa si sa iti dorecti certitudini. Ma rog , acelea care pot fi.Multa bafta la eco , sa ne aduci vesti bune !
[red]anes imi pare rau sa aud ca sunt probleme . Poate totusi procedura de eliminare a chistului nu este una atit de periculoasa pt. bebe ! Poate incerci si o a treia opinie #8211; macar pe chestiuni ce tin de procedura de eliminare.Desi 2 opinii concordante sunt destul de edificatoare. Mult , mult noroc !

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Corina - de abia astept!!!...fugi si fa-te frumoasa, frumoasa

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna!
Eu iar m-am trezit de la ora 4 si n-am mai putut adormi...
Si azi iar am avut oarece greturi, dar am bagat repede biscuiti...
Ma enerveaza vremea... ca e inchisa...

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

"frumoasa din padurea adormita" (la asta am cam plans), "ratattouille" (asta e cu niste soricei funny)

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album

vreau si eu...!! pe la diverta nu gasesc? tu de unde le ai?

am pisicile aristocrate, am peter pan... , am cartea junglei... lion king... nu mai stiu

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Tare ciudata mai e vremea asta. Nu prea ma simt in apele mele de la ea.
Legat de ce va povesteam cu varicela...vad ca n-a raspuns nimeni..probabil nimeni nu stie
Am sunat azi la Medlife si ei nu fac aceasta testare, dar am gasit pe net ca o fac cei de la Centrul medical Victor Babes, asa ca am sunat acolo si am aflat ca au program de recoltari si maine de la 8 la 12.
Asa ca ma duc sa fac analiza sa vad daca am anticorpi, daca oi fi avut boala, ca tata nu mai stie saracu, iar cum mama nu mai traieste n-am pe cine intreba.
Va pupic dulce!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Amalia, scuza-ma te rog ca nu ti-am raspuns in legatura cu varicela! Vezi ca i-am scris lui Ramo despre asta in capitolul trecut sau in cel din-nainte... Mi-e greu sa ma repet... azi nu-s chiar in apele mele...

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Ralu23 sotul meu e "calculatorist" si mi le ia de pe net. orice vreau si orice apare mai nou uite id-ulmeu de mess : maria_newk mai vb si pot sa-ti fac niste dvd-uri si ti le trimit pe posta

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album

Mergi la inceput