Mamici de Noiembrie-Decembrie (14)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ralu23 spune:
si eu va doresc un weekend excelent, in special ca azi au anuntat o zi foarte frumoasa!
7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Maria_K spune:
buna dimineata!
bun venit Otiliav si Pyc
Leeloo tin pumnii iubito pt eco de azi!
Ralu23 nasol ca lucrezi si sambata. chiar inainte sa intru pe site ma gandeam la tine pt ca mi-am facut rost de niste desene animate si daca imi aduc bine aminte tie iti plac, nu? as vrea sa ti le pot trimite si tie
eu dupa iesirea la aer curat de aseara mi-am mai revenit. azi vad cu mai multa speranta lucrurile. am "discutat" putin si cu burtica si mi s-a parut ca mi-a primis ca data viitoare il lasa pe domnul doctor sa vada bebicu'
asta-noapte nu prea ma dormit (pipi in principal), dar sunt fericita ca dupa o pastiluta de herbolax si doua inghitituri din ceaiul lu' soacra-mea, mi-am petrecut vreo ora de la 5 la 6 pe "tron" si am reusit ce n-am mai reusit in ultima luna
(scuze de detalii)
Maria, mamica 6
bebitzul nostru
My Album
alinushca spune:
Fuga fuga la padure la gratar... cine il suporta ca eu nici acum nu pot simti miros de carne... bleah... uchend frumoooooos!http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded 12+
ralu23 spune:
DAAAAAAA, desene animate !!!! Ce desene ai?
Cam uratel ca sunt la serviciu, dar mi-a prins bine sa stau acasa de summit In plus, nu vreau sa mananc inca concediul de odihna, ca imi va trebui mai incolo
. Stau si eu cumintica, vorba sotului: sambata nu te **** nimeni la cap
pupici
7+
Maria_K spune:
"frumoasa din padurea adormita" (la asta am cam plans), "ratattouille" (asta e cu niste soricei funny)
Maria, mamica 6
bebitzul nostru
My Album
Maria_K spune:
ai voie shaorma daca e fara maioneza! mi-ai facut pofta!
Maria, mamica 6
bebitzul nostru
My Album
toriceli spune:
Buna dimineatza burtici ! E o zi superba pe la noi .
Azi schimbam semnatura : 12 saptamani. Si tot azi innoim garderoba.Daca reusesc sa ma dumiresc , poate postez ceva haine pe buritca.
Pup. Pofta buna la gratare si sa va bucurati de ziua senina - acolo un de e senina , unde nu e , sa va bucurati ca bebe a mai crescut o zi.
So , Toticeli 12+
oceanborn spune:
'Neatza fetelor!
Bun venit pyc,Olivia si sarcina usoara!
"Pisicile aristocrate" le-am revazut sapt asta sunt preferatele mele cred ca le-am vazut de un milion de ori dar nu ma pot satura , imi plac si astea noi gen Ratattouille, Garfield,Ice age.
Acum ma distrez gandindu-ma ca ieri urmarind un film, la o scena nu foarte emotionanta mi-au dat lacrimile si mi s-a pus un nod in gat ,de abia am scapat de el...in general nu ma prea emotionez la filme dar vad ca starile emotionale(mai ciudate) din perioada sarcinii incep sa-si faca aparitia la mine
Weekend placut tuturor!6+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Pyc bun venit la odisee!
Leeloo asteptam vesti!
Toriceli felicitari pentru semnatura! Sa ne auzim cu bine si la 40 de sapt!
Alinushca aceeasi problema am si eu cu gratarul si carnea , in general. Imi provoaca o greata enorma.
Distractie placuta fetelor care azi ies la gratare!
ginye 9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9