Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Wow, avem si noi primul bebe la odiseea noastra, incredibil!!!!!!

Bebe Gabriel, berbecutule drag, sa ne traiesti si sa ai parte impreuna cu mamica ta numai de clipe de fericire!!

Ina, felicitari, toate cele bune si refacere rapida, iar bebicul sa ia in greutate si sa va fie bine in continuare!!!

Asteptam cu mare nerabdare detalii!

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Andree, e normal, venele sunt suprasolicitate, se mai sparge una-alta, mai iese sange, asta e... Incearca sa te speli acolo cu apa putin mai rece, sa stai cu funduletul la aer si da-te cu o salba/crema antiinflamatorie (exista unele speciale impotriva hemoroizilor), vezi si tu ce e tolerat in sarcina.

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Esteeeeeeeeeeee!!!!!!

Am presimtit eu ceva, de m-am ridicat din pat sa dau refresh!!!!!
Sa ne traiasca!!!!!!! Ina sa iti revii repede si sa fie toate bune, bune!!!!!
Yuhuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorich, pupici si merci ptr programul de la instutut!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Asa emotii am...Se apropie momentul in care ne vom tine bebelusii in brate...

M-am grabit sa scriu repede-repede vestile de la gravidute si mamici de constanta incat am uitat sa o felicit pe Ina si sa-i urez refacere rapida.

Lilly 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bebe Gabriel bun venit! Ina refacere rapida si bebe mancacios! Ce berbecut adevarat...nu a mai avut rabdare...Asa am patit si io cu al meu...nu am mai apucat sa programez nimic! Sa dea Domnul sa fie ok si sa ia in greutate ca sa le dea repede drumu` din maternitate.

Nu-mi vine sa cred! E avea DPN cu 20 de zile inaintea mea...si poc s-a rupt apa! O sa ma cumintesc, nu vreau sa vina prea repede bebelina ca e prea mica la 1,5 kg

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Asa e, s-a grabit putintel bebe Gabriel. Ina era abia in sapt 36. E micut, dar recupereaza el. Important e ca sunt bine amandoi.

36+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ce frumos a venit primul bebe. Multa sanatate si multe forta pentru cel mic.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Acum am realizat ca odata cu schimbarea numelui capitolului a aparut primul bebel .

cleo ai simtit ceva cand ai schimbat numele?

Lilly 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by socrate

mibebelina eu am luat tot termometru de ureche. Inteleg insa ca e o diferenta intre temperatura rectala si cea de subrat. Nu stiu cum este cu cel din ureche, dar o sa intreb pediatrul.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Asa este, e o diferenta - din cauza asta, prima oara cind il folosesti trebuie sa ii iei temperatura si in ureche si in funduletz si sa vezi - la Stefan de ex e un grad diferenta si stiu ca atunci cind in ureche imi arata 37 grade, el are de fapt 38 (in plus si termometrul incepe sa piuie cind temperatura depaseste limita normala).

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Acum am realizat ca odata cu schimbarea numelui capitolului a aparut primul bebel .

cleo ai simtit ceva cand ai schimbat numele?

Lilly 33+

Si eu tot la asta ma gandeam...la fix! Cleo tu esti oracolul nostru! Ai vazut la ce servesc insomniile?!
Si a mai zis cineva de un vis premonitie...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput