Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Buna fetelor!
Ma cam streseaza doctoritza mea cu incompatibilitatea de grup sanguin (eu am zero, iuby are A) si ca sa ma duc la Institut la Hematologie sa fac determinerea de anticorpi. Nici nu stiu unde e institutul asta - am auzit ca pe la Victoriei. Nici ce program au, nici nimic. Voi ati facut ceva de genul asta? Eu as merge oriunde in alta parte, dar cica numai aculo se face. Parca ar fi bomba atomica! Chiar sunt curioasa daca alti medici se cramponeaza atat de analiza asta (ai mei au invers, mama A si tata zero si n-a fost nicio incompatibilitate) Mai bine mi-ar face analiza de streptococ B am inteles ca e mult mai importanta. Am intrebat-o si azi, dar apucase sa ma controleze cu manusa si nu mnai putea sa imi recolteze. Dar mi-a dat sa fac ASLO (iar mi-a dat analize).................
Hai ca ma apuc sa va citesc din urma ca vad ca ati fost harnicutze!
Pup!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Ylari - si eu am aceeasi problema (eu am grupa 0 si sotul grupa B) si am facut dozarea de anticorpi la CMU, asa ca nu se face doar la Instit de Hematologie!
Gabriela
33+ cu
AMR 7 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Na, ca eu raspundeam pe rind si nu ajunsesem sa citesc ca deja visul mi s-a adeverit - si nu in weekend, ci chiar azi!!!!! 

Bine ai venit pe lume BB Gabriel!!!! Ina78 - refacere usoara si mult laptic pentru BB Gabriel, tizul meu!!!!!
Gabriela
33+ cu
AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
INAAAAAAAAAAAAAAAAAA, am ochii plini de lacrimi: FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL , SA FIE SANATOS!!!!
CChiar daca e mai micutz, se face el mare repede, repede!
Vroiam sa scriu mai mult, dar nu mai vad tastele de lacrimi....Revin
Alina
36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
simonacip spune:
quote:
Originally posted by andreap
salutare!
Abia astept sa treaca timpul azi sa merg la Baby expo..desi dimineata am luat un Ginypral..asta dupa ce ieri 1 ora am umblat dupa material de rochita rosu cu floricele albe sau alb cu floricele rosii
..si degeaba
Sper ca sunteti OK....
Simonix,imi pare rau ptr disconfortul tau...sa speram c anu se confirma diagnosticul.
Simonacip..cand e marele eveniment?Adica mai declansezi nasterea sau astepti?
Ieri m-am revansat ptr.nervii de dimineata..i-am cumparat ceva ce isi dorea ea......e grea meseria asta de parinte..
Pupici,mai vb
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Noi mamele cum ne rasfatam copiii, of il blamez pe barbate-miu cind il pune la colt, dar imi pare rau ca isi permite multe cu mine si nu am solutie ca-l rasfat de numa, asa ca te inteleg perfect...
Marele eveniment e lunea viitoare, pe 21 aprilie

Azi am fost la coafor cu sis, ne-am pedichiurat, tuns, epilat...Asta ca in caz de ceva sa fiu pregatita...Nu va spun ce contractii am avut amindoua, plecate de la 11 fara si ajunse acasa la 16.00. Am fost si prim Mall si mi-am luat vreo 3 bluzite pt dupa(de la Zara si Promod)....Nu m-am putut abtine...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
DanaH spune:
Bun venit!, bebe de Ina. Sa fii sanatos si voinic, chair daca acum esti micut. te faci tu mare.
Ina, refacere usoara si te asteptam cu primele impresii de mamica.
Dana
36+
simonacip spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Buna dimineata!!
Inais, Lorich Programul la Insitut este de la 8 la 10 dimineata (luni-vineri).. Deci nu mai este pana la pranz, cum era inainte.. Succes!
Eu azi am planuri mari: vreau sa merg la coafor, sa ma vopsesc, sa-mi fac manichiura, pedichiura, ehheee un adevarat rasfat!!!!
Apropo, cum a fost la coafor Simo si Laura?
A fost nemaipomenit! Rasfat total. Tu te si vopsesti, e tabloul si mai coloratSucces!!!
gabitza A iesit soarele!! Asa ca iti doresc o zi buna si vesela!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina34+
SARA-MARIA
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Leeloo ce incompatibilitate ai? Pai si io am 0 si sotul A2...so what...nu aveti rh pozitiv amandoi?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Diana79 spune:
Ina felicitari. Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi.
Numai bine.
36+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
gabitzam spune:
Bun venit pe lume, bebe Gabriel!!!
Felicitari Ina!! Sa ai un bebe sanatos, frumos, norocos, mancacios si sa va aduca numai bucurii pe lumea asta!!
Trebuie sa inaugurez lista de bebelusi! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
emycor spune:
Felicitati Ina 78 sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el.......
oauuuuu s-a dat startul!!!!!!!!!
si eu am incopatibilitate cu sotul meu de rh....eu am neg si sotul pozitiv.....mi-am tot luat sange sa vedem daca apar anticorpi....pana acum totul e ok.....
emycor
34+ 

..asta dupa ce ieri 1 ora am umblat dupa material de rochita rosu cu floricele albe sau alb cu floricele rosii
...sa speram c anu se confirma diagnosticul.
Succes!!!