Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inaaa 78, bravo, felicitari,s a creasca mare si sanatos, fetelor gata, nu maia vem scuze, tre sa trecem si noi la treaba rind pe rind...

leeloo, ai avut gura aurita

Lorich, vreau si eu orez cu lapte...

Elenuca, sa-ti fie de bine coafatul. Referitor la termometru, din fundulet cind iei temp se scad 4 unitati, adica in loc de 37,4 sa zicem e 37...

Socrate, discriminare zic si eu ca e in cazul baietilor, De mult mi-am dat seama, acum, la al doilea, sunt deja resemnata..
Pai ce hainute dragute am vazut la Mihaser, sa le stapaneasca sanatoasa puiuta

Mihaser, eram metalista in liceu daca poti sa-ti inchipui, acuma numai, schimbat la 360 de grade, dar ramine nostalgia aia...Hehe, petrecere frumoasa pe 27 iulie!

Miss Parker, asa spuneam si eu ca nu-mi iau pompa de san, dar acum parca tocmai pentru ca as vrea sa fiu sigura ca am lapte as lua-o..adica in ideea de a-mi goli sanii dupa fiecare alaptat, astfel incit sa se produca si mai mult... Felicitari pt eco si col zdravan

Gabitzam, azi in Mall cu Sis am mincat si noi cite o inghetatuca de fructe..Yummi cit d ebuna a fost, dar prea putina!

Aimee, eu m-am vopsit si la david si acum, la David chiar blonda ma faceam, acum insa m-am inchis ca sa nu fiu nevoita totusi sa-l vopsesc prea des...La botez imi reiau blondul in primire, desi e mai solicitant...

Andree 27, am mai vb noi despre hemoroizi, deci cum spuneam, spalat bine si bagati cu deshtu la loc...Nu stiu dc poti folosi creme in timpul sarcinii, dar intreaba dr si vezi ce-ti spune. Si singerarile sunt normale, dar dupa nastere tre sa mergi la un control sa vezi sa nu fie vreo fisura care tb tratata

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by YLARI

Buna fetelor!
Ma cam streseaza doctoritza mea cu incompatibilitatea de grup sanguin (eu am zero, iuby are A) si ca sa ma duc la Institut la Hematologie sa fac determinerea de anticorpi. Nici nu stiu unde e institutul asta - am auzit ca pe la Victoriei. Nici ce program au, nici nimic. Voi ati facut ceva de genul asta? Eu as merge oriunde in alta parte, dar cica numai aculo se face. Parca ar fi bomba atomica! Chiar sunt curioasa daca alti medici se cramponeaza atat de analiza asta (ai mei au invers, mama A si tata zero si n-a fost nicio incompatibilitate) Mai bine mi-ar face analiza de streptococ B am inteles ca e mult mai importanta. Am intrebat-o si azi, dar apucase sa ma controleze cu manusa si nu mnai putea sa imi recolteze. Dar mi-a dat sa fac ASLO (iar mi-a dat analize).................

Hai ca ma apuc sa va citesc din urma ca vad ca ati fost harnicutze!

Pup!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Ylari - si eu am aceeasi problema (eu am grupa 0 si sotul grupa B) si am facut dozarea de anticorpi la CMU, asa ca nu se face doar la Instit de Hematologie!

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Tu vorbesti serios??? Supertare, pai sun luni sa ma interesez!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci am inaugurat lista de bebici. Nu va inghesuiti prea tare, adica nu inainte de termen, da?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

INA Felicitari mamico!!! Sa te refaci repede si sa ai cat mai multe bucurii de la baietelul tau, Gabriel!!

Ylari Si eu am incompatibilitate de grupa, asta pe langa incompatibilitatea de rh... Pt ca sotul meu are AB- rh pozitiv, iar eu B- rh negativ... Dar daca nu as fi avut rh neg nu cred ca m-as fi dus la institut doar pt analiza de incomp. de grupa... Oricum mi-au iesit bine toate... Deci, faci cum crezi...dar eu in locul tau nu a mai face analiza.

Fetelor, va ziceam ca azi ma duc sa ma rasfat la coafor, dar mi s-a luat si placerea asta.... Abia am putut sa stau pe scaun sa ma spele fata pe cap, apoi a fost un cosmar sa stau cu bigudiurile la casca 30 min.....simteam ca o sa iau foc, nu mai puteam sa respir..ce mai.. a fost un chin, nicidecum o placere. Iar la pedichiura, la fel nu mai aveam rabdare sa stau pe scaun, imi era foarte cald... Asa ca a fost o zi obositoare....

Simonacip Asa e..trebuie sa-mi pun in bagajel si hgainele cu care o sa ies din spital..si mi-as vcumpara ceva nou, frumos. Aveau lucruri frumoase la zara? Pt ca ultima oara cand am fost (acum 2-3 sapt) m-au cam dezamagit...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna seara tuturor burticilor!

Revin si eu dupa o lunga pauza….., insa motivata. In primul rand am fost fff racita. A II-a oara in 2 saptamani :( Si nici acasa nu am putut sta, asa ca va imaginati ce placere…. De citit am reusit sa va mai citesc printre picaturi, insa nu am avut timp de scris.

Cate ceva despre mine: am fost la dr si am colul scurtat, adica 2,4 cm. Inca merg la serviciu i sunt super aglomerata, ca mai am de terminat lucrari si din pacate nu are cine sa ma inlocuiasca sau sa ma ajute. Sper sa imi ajute Dumnezeu si sa ma duc la serviciu pana de Paste, si apoi gata, stau si eu acasa (daca nu nasc pana atunci….) Fetita mea are 2,200 kg. Mie mi se pare f micuta. Mai ales ca dr. mi-a spus ca nu reusesc sa duc sarcina 40 saptamani, ma gandesc ca o sa fie mica rau. Asta e, adevarul e ca nici nu am stat la pat……….
Fetele, acum am vazut ca ati deschis capitol nou. Nu-mi vine sa cred ca e deja un bebe in odiseea noastra.
Citesc din urma si revin repede si eu.
Va pup pe toate.
35 sapt
si mami lui Alexia (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Din pacate nu am cui sa-i multumesc pentru raspunsuri... nu-i nimic, ne vom descurca noi cumva... Apoi mai e si faptul ca nu am scris de pe la 32 de saptamani, deci e firesc sa fiu uitata...nici asta nu-i problema...
Vreau doar sa ii urez Inei sa aiba parte toata viata de bucuria pe care o are acum in suflet si pe rand fiecareia dintre voi sa i se intample minunea aceasta cu multa sanatate si noroc.
O seara buna tuturor!

Adidana 37+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexuta75

Buna seara tuturor burticilor!

Revin si eu dupa o lunga pauza….., insa motivata. In primul rand am fost fff racita. A II-a oara in 2 saptamani :( Si nici acasa nu am putut sta, asa ca va imaginati ce placere…. De citit am reusit sa va mai citesc printre picaturi, insa nu am avut timp de scris.

Cate ceva despre mine: am fost la dr si am colul scurtat, adica 2,4 cm. Inca merg la serviciu i sunt super aglomerata, ca mai am de terminat lucrari si din pacate nu are cine sa ma inlocuiasca sau sa ma ajute. Sper sa imi ajute Dumnezeu si sa ma duc la serviciu pana de Paste, si apoi gata, stau si eu acasa (daca nu nasc pana atunci….) Fetita mea are 2,200 kg. Mie mi se pare f micuta. Mai ales ca dr. mi-a spus ca nu reusesc sa duc sarcina 40 saptamani, ma gandesc ca o sa fie mica rau. Asta e, adevarul e ca nici nu am stat la pat……….
Fetele, acum am vazut ca ati deschis capitol nou. Nu-mi vine sa cred ca e deja un bebe in odiseea noastra.
Citesc din urma si revin repede si eu.
Va pup pe toate.
35 sapt
si mami lui Alexia (4 ani)

Scumpa de tine, imi pare rau ca ai fost bolnavioara..
De ce ti-a spus dr. ca nu vei duce sarcina pana la capat?? Merg si eu la eco vineri, pe 18. Abia astept sa vad si eu ce face bebelina mea!!
Nu-ti mai face griji legate de greutatea bebelusei, pt ca mai are timp sa creasca, iar in ecografii nu trebuie sa ai incredere totala, pot fi erori de cateva sute de grame, asa ca stai linistita, ok?

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!
Scuze ca ma bag,am vazut ce ziceti de ceaiul de zmeur,cine va zis ca daca beti,riscati sa nasteti mai repede????Nu-i adevarat.Tocmai de aceea se bea din saptamana 36.Eu am nascut la 4 zile dupa termen.Si am baut 3 cani pe zi.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adidana13

Bun gasit (inca) burticoaselor!
Nu v-am scris de foarte multa vreme, pentru ca am fost plecati din orasul asta plin de praf, zgomot si oameni agitati. Noi am stat linistiti (mami, tati si bebel) la munte cca 2 luni si acum parca am fi extraterestrii... Alergam (o parte dintre noi) dupa diverse (carucior, patut etc) si altii stau cuminti, ptr. ca s-a scurtat colul, de la 45mm a ajuns la 29 mmm, iar iepurasul, care ar trebui sa vina o data cu bebel, s-ar putea sa-l gaseasca deja acasa. Asa ca mami sta mai mult in pat si isi face planuri de viitor. In afara de 3 camasi de noapte si 5 perechi de chiloti-parasute nu am cumparat mai nimic pentru spital. Maine pleaca tati cu nasii dupa cumparaturi si scapam si de grija asta, totul e sa avem incredere in gusturile barbatilor :-)
Noi sa fim sanatoase!
In alta ordine de idei, au cam inceput contractiile, dar dau repede cu un no-spa si ma trantesc urgent in pat.De la o vreme am inceput sa dorm mai bine noaptea, nu mai fac 10 ture pana la toaleta, ci maxim 2...Exceptand contractiile, totul e bine!
DAca a fost cineva la baby expo, as ruga sa-mi spuna si mie daca exista ceva promotii la carucioare si paturi.
Plus ca as ruga o mamica ce a mai nascut, sa imi faca si mie un rezumat la ceea ce si-a luat la spital si ce ar mai avea nevoie.

Adidana 37+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Adidana, eu sunt la primul copil, asa ca nu am experienta, dar iti pot spune ce mi-am pus eu in bagajul de spital:
-2 camasi ne noapte cu nasturasi in fata(pt alaptat)
-1 pijama (bluza e tot cu nasturasi, iar pantalonii sunt pana la genunchi)
-2 perechi sosete
-halat subtire
-papuci
-chiloti 6 p.
-sutiene de sustinere si de alaptat (astea le port si acum, deci inca nu sunt in bagaj)- 2
-prosop fata, corp, sani
-tampoane absorbante pt sani
-tampoane allways (cele mai mari..)- 2 pac
-servetele umede si batistute
-obiecte de toaleta( perie par, pasta+periuta dinti..)
-crema de fata, corp
-cosmetice- demachiant, strugurel buze, clame par
-acte
-incarcator tel
-unguent garmastan- pt eventuale rani la sani..

Pentru bebe eu nu iau nimic, pt ca asa e politica spitalului.. Au ei de toate pt bebe. O sa iau doar hainutele cu care o scoatem din spital.

Despre baby expo nu stiu ce sa-ti spun, ca nu am ajuns inca....

Alina 34+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Leeloo ce incompatibilitate ai? Pai si io am 0 si sotul A2...so what...nu aveti rh pozitiv amandoi?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Pai, so what, asta ziceam si io, ca eu tot la fel am 0, sotzul A2, si uite ca ma zapaceste la cap tanti doctora. Asta e, o fac acum...
Mi-am facut programare la CMU, sarut mana Lorich!!!!!!!!!!!

YLARI

Mergi la inceput