Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Buna fetelor! Se pare ca bebele Inei (Ina78) vrea sa sparga gheata la odiseea noastra. I s-a rupt apa, inca nu a nascut. Va rog, rugati-va pentru ea, sa-i fie bine. E foarte speriata.
Ne rugam pentru ea sa fie bine!! Nu ne-a mai scris de mult! Da-ne vesti!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
aimee79 spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Buna fetelor! Se pare ca bebele Inei (Ina78) vrea sa sparga gheata la odiseea noastra. I s-a rupt apa, inca nu a nascut. Va rog, rugati-va pentru ea, sa-i fie bine. E foarte speriata.36+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
FETELORRR S-A ZBURLIT PARUL PE MINE....VAD EU BINE...VINE PRIMUL BEBEL....DOAMNE AJUTA!!!

NASTERE USOARA INA78 TINEM PUMNIIIIHAIDE INA CURAJJJJJ!!!!

MULTUMIM YANNIA PENTRU VESTI....SA NE TII LA CURENT...DAR IN CE SAPT E?
Alexandra
37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
mihaser spune:
Salut!
Fetele mie mi se pare ca am putine hainute ptr Eli...toate sunt ptr 1-3 luni, doar 2-3 ptr 3-6 luni. Cat despre manusi cred ca am 4 perechi aproape noi, fesulete cred cam 6-7 si costumase, body-uri am multe de la Cris si toate albe si galbene...parca am presimtit ca a doua va fi fata...La rochite nu m-am prea bagat ptr ca nu prea au aparut colectiile de vara si in plus noi avem in neam mai mult baietei...a mea e prima fata si toti vor sa cumpere rochite si fustite la botez...
Eu m-am vopsit la par in sarcina trecuta si Cris a avut conjunctivita, desi am folosit hena de la body shop...eu asta stiam ca se intampla! Acum nu m-am mai vopsit deloc..sper sa nu mai faca si printesa conjunctivita ca nu e prea dragut...Te chinui cu picaturi si masaje, iar daca nu trece cu un ac rezolva problema si mi-e groaza.
aimee eu inca nu am programata cezariana...insa ma mai gandesc ce sa aleg...cred ca voi alege ziua cand e dr mea de garda in perioada 20-25 mai.
simo tu faci primul taur? eu poate fac prima geamana! 
gabitzule m-au impins pacatele sa bag si io 2 cupe de inghetata acum 2 zile si m-a durut gatul de am zis ca mor...Le-am bagat la foc automat sa nu ma vada Cri...dar pe el nici nu l-a interesat.
Ylari daca nu iei ce-ti trebuie din timp si mai ai norocul sa faci si operatie ramai cu cochilu dezbracat...sau iti ia sotul niste parasute care o sa i le dai pe la 1 an...ca ei asa se pricep!!!
Fetele hai sa va spun bomba! Mi-a luat sotu bilet la Metallica...asa ca eu pe 23 iulie, in loc sa fac botezul...ma duc pe stadion.![]()
Va pup!
Ps Leeloo nici eu nu prea am folosit caciulite ca la temp de 18 grade il lasam cu pleata in vant, insa acum le pune cri la plusuri si fesuri/caciuli si sosete
Cred ca le-ar da si Nurofen daca l-as lasa!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser spune:
Aoleu...pazea ca vin berbecii!
Doamne ajuta! Ina nastere usoara! Pupici! 

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Andree27 spune:
IIIIOOIIIIIIIII ce emotii am!!!! Ina iti tinem pumnii!!!!!!!!Suntem toate alaturi de tine!Doamne ajuta!!!!

Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
socrate spune:
Ina iti tinem pumnii. Mult curaj si noroc sa ai o nastere usoara.
Uite cum vine primul bebe

Asteptam, noutati.
Despre vopsit, eu nu m-am vopsit dinainte sa raman insarcinata. Acuma eu ma vopseam negru parul meu e aproape de negru deci dupa un timp nu se mai vedea ca nu sunt vopsita.
Am decis insa sa nu ma vopsesc pana dupa ce nu mai alaptez. Nu stiu exact ce sa zic de efectele negative ale vopselei de par, dar cum nu s-a demonstrat ca este sigur, mai bine nu ma vopsesc. Parul meu imi va fi recunoscator.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
MissParker spune:
Aimee, eu stiam ca suvitele sunt mai inofensive decat vopseaua, fiindca substantele alea chimice nu intra prin pielea capului, ci raman doar pe par (la suvite din alea cu folie).
Andree27, stai cuminte ca si eu am de vreo 10 ani hemoroizi din aia, asta e soarta persoanelor mai sedentare sau cu predispozitii (ca eu de baut beau 3 litri pe zi de ani de zile). Nu e grav si nici nu trebuie operati (altfel pierzi elasticitatea pielii in regiunea aia). Sunt mai accentuati acum fiindca bebele apasa pe intestine si pe vasele de sange, dar isi vor reveni. Nu-ti pierde speranta 
Ina, tinem pumnii sa fie totul bine!!! Suntem alaturi de tine! 

Felicia
29+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Lilly79 spune:
A venit deja.
Uitati mesajul lui mav
quote:
Originally posted by mav
Nu-mi vine sa cred, m-a sunat Ina, adineauri a iesit din cezariana! Bb e micut, 2,4kg, dar sunt bine amandoi!BUN VENIT PE LUME, BEBE GABRIEL!!!!!!!
11+
Bine-ai venit bebe de Ina

. Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa papi tot si sa asculti de mami.Lilly
33+ 
Andree27 spune:
WWoooaaaw mi-au dat lacrimile!!BUn venit pe lume bebe GAbriel!! Sa fii sa sanatos si papacios!!!Felicitari INA!!!

Miss Parker multumesc de informatii ,numai camai am o problema,cand merg la baie si ma sterg imi curge sange?E grav???
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!