Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
aimee79 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
salut!
Aimee iti tin pumnii...ce putin mai ai! si eu tot ceza...
socrate eu inteleg...acum uite ce am luat si mai am si doua rafturi de la Cri!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Multam Mihaser! tu cand esti programata, sau nu stii inca? ce hainute frumusele....sa le poarte cu placere si cu sanatate!
Socrate te inteleg...cu discriminarea...la toate magazinele se vaita vanzatoarele ca nu prea au marfa de baietei....asta e...si eu abia am gasit....apropos am pus pozici cu lucrusoare noi in cont....am si una de fetita ....a si Cleo am pus o poza cu tarta de capsuni
gabitzam...tu esti cu listuta..uite cred ca deja ai putea sa faci deja listuta cele 3 fete deja programate la ceza...Dordia 17, Simonacip 21 (sper ca nu ma insel)..si DanaH 24...as face eu ,dar nu ma pricep
Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
mi_bebelina spune:
Lilly, si eu am gasit greu manusele, dar .....pana la urma am avut succes. du-te si tu intr-un magazin mai de cartier, pe la piata......eu din piata de la o taraba am luat manusele din bumbac cu 2,5 Ron. O vanzatoare era dispusa sa descompleteze un set cu bluzita si toate cele, numai ca nu voiam eu ca erau pe albastru......Nu stiu, eu nu am foarte multa incredere in ecografii(am auzit si povesti multe) si desi 2 dr diferiti mi-au zis ca e fata.....eu am luat hainute numai pe alb, galben, verde....fie si un portocaliu. Am zis sa nu cumva sa mi se intample sa imbrac baietelul in roz......Da parca as lua si eu o rochitica macar.....
aimee79 spune:
Fetelor eu manusele separat am gasit in Real cu 4 Ron 2 perechi.
Leeloo...gnd la gand cu bucurie...apropos de listuta cu fetele programate!
Alexandra 37+
leeloo2004 spune:
Am vazut lucrusoarele Elianei - taaare dulci sunt!!! Mihaser -
Nu mai stiu cine spunea de lucrusoarele de fetite fata de cele de baieti - adevarul e ca varietatea e mult mai mare, hainele sunt mult mai viu colorate pentru fetite - insa in afara, unde oferta e mult mai mare si mai variata, existe muulte lucruri f.f.f.frumoase si pentru baietei! Pb. e cape la noi gasesti destul de putine...
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by aimee79
Fetelor eu manusele separat am gasit in Real cu 4 Ron 2 perechi.
Leeloo...gnd la gand cu bucurie...apropos de listuta cu fetele programate!
Alexandra 37+
Asa e!
Eu nu cumpar minusele ca nu-mi place - adica nu-mi place cum arata bb cu ele in miini... Eu i-am taiat unghiutele lui Stefan imediat ce am venit cu el acasa si nu am avut probleme sa se zgirie... De asemenea nici caciulite din alea de bumbac rotunde nu ii iau ca nu imi plac (si eu mama denaturata nici nu prea i-am pus lui Stefan - in casa in niciun caz nu il tineam cu caciulitza) - imi plac cele gen fesulet si trebuie sa ma duc sa ii iau ca nu am luat... Cred ca trebuie sa ma apuc sa fac o lista cu ce mai am de cumparat!
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
socrate spune:
mibebelina eu am luat tot termometru de ureche. Inteleg insa ca e o diferenta intre temperatura rectala si cea de subrat. Nu stiu cum este cu cel din ureche, dar o sa intreb pediatrul.
In alta ordine de idei asa e , afara gasesti mai multe pentru baieti.Eu i-am luat din Germania cate ceva, desi pe vremea aia nu stiam ca e baiat, dar asa am simtit eu, si am mai comandat de pe Redoute. Acolo mai sunt lucrusoare frumoase.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Lilly, si eu am gasit greu manusele, dar .....pana la urma am avut succes. du-te si tu intr-un magazin mai de cartier, pe la piata......eu din piata de la o taraba am luat manusele din bumbac cu 2,5 Ron. O vanzatoare era dispusa sa descompleteze un set cu bluzita si toate cele, numai ca nu voiam eu ca erau pe albastru......Nu stiu, eu nu am foarte multa incredere in ecografii(am auzit si povesti multe) si desi 2 dr diferiti mi-au zis ca e fata.....eu am luat hainute numai pe alb, galben, verde....fie si un portocaliu. Am zis sa nu cumva sa mi se intample sa imbrac baietelul in roz......Da parca as lua si eu o rochitica macar.....
Si mie mi-au zis 2 doctori diferiti ca e fetita, si sper sa ramana asa. Nu de alta, dar caruciorul e rosu, hainutele is majoritatea roz, portocalii, nasa noastra a zis ca-i cumpara cercei
O sa ma duc intr-o zi prin piata poate gasesc ceva manusi pt bebe
Lilly 33+
MissParker spune:
SilviaPop, si curaj, proteina in urina nu e intotdeauna ceva extrem de grav, dar nu neglija!! In primul rand e un semn ca rinichii sunt mai solicitati decat inainte de sarcina. Apoi, in anumite cazuri poate fi un semn ca e acolo o infectie. Eu in locul tau m-as duce azi rapid la un alt medic, s-ar putea sa fie nevoie sa iei antibiotice si ar fi bine sa nu mai pierzi cateva zile pana luni. Multumiri pt. relatarea despre nasterea naturala de la Giulesti care a decurs asa usor, Doamne-ajuta sa fie asa si la noi, cele care vom naste asa.
simonacip si fetele care va interesati de pompe de sani, mie mi-a fost recomandata aia de la Medela, cica ar fi f. buna. Dar stiti ceva? Eu ma incapatanez sa nu-mi cumpar asa ceva, vreau sa cred ca nu voi avea nevoie :-)) Iar daca totusi ... imi iau mai tarziu, ca doar nu trebuie s-o ai din prima zi... Ma gandesc ca poate ma va influenta fara sa-mi dau seama si nu vreau asta, vreau sa ma fixez pe alaptat pur si 100% din propriile capacitati. In fine, om vedea, ca stiti voi cum e cu teoria si practica.
gabitzam, si noi avem o vreme de kko :-(( Ploua marunt si nu se mai opreste...
Simonix, dar tu te dai, mama draga, cu uleiuri gen Weleda, Eucerin etc.? Da-te de 3-4 ori pe zi in loc sa te scarpini! Eu nu am mancarimi decat in zona laterala, sub sutien, probabil ca in rest stratul meu de grasime are grija sa nu se rupa pielea, mai am inca loc de intins (nu ca mi-as dori sa umblu cu 2 pepeni in burta)...
Lorich, asa e, si eu m-am simtit ciudat in ultima zi de lucru, dar acum nici ca le duc dorul la domnii avocati... Bucura-te in orice caz de vacanta!!
leeloo, sunt curioasa daca ti se adevereste visul :-)
Andree27, bine-ai venit si tu in clubul vacantelor :-)) Sa profitam de timpul care ne-a mai ramas!
alina_anto, si eu vreau sa mai merg la coafor sa-mi improspatez suvitele, dar m-am gandit sa ma duc pe la jumatea lui mai, ca sa nu-mi creasca dupa aceea prea repede la radacina si sa se vada diferenta, sa fiu neingrijita la nastere (io-te ce griji am eu).
socrate, felicitari pt. micul luptator! Lasa, sa se invete de acum sa-si faca loc cu coatele ;-)
Fetelor, chiar, cum facem cu numele de la scutece? Parca ramasesem la mladite si mugurasi de mai-iunie 2008, dar beleaua e ca mladitele si mugurasii au aparut deja, in mai iunie ele vor fi deja flori... am senzatia ca nu se prea mai potriveste... Ce alte idei mai aveti, sa le bagam in top si apoi sa votam? Daca nu are nimeni idei mai frumoase, ramanem la asta.
Sa va zic cum a fost ieri la doctor. Mai intai mi-a facut cardiotocograma, am urmarit fascinata bataile inimii lui David si zgomotul ala infundat, asa ritmic cum era, imi amintea de trenurile personale din Romania lui Ceausescu... Totul e ok cu inimioara lui, se incadreaza perfect in valorile normale, este activ si nu apatic... E si cu capul in jos, asa cum trebuie sa fie :-)) are cam 1.500 g si masoara 40,5 cm (e putin mai lung ca norma, dar din moment ce Bogdan are 1,93 inaltime, cum ar putea bebe sa fie pitic?), are capsorul rotunjor si mai mare in diametru ca media (are deja 8,3 cm.), lucru care iar nu ma mira, in familiile noastre toti baietii s-au nascut cu capul mare (ma rog doar sa fie bine la nastere, sa pot eu sa-l scot fara probleme!). M-a cam certat doctorul ca am pus deja 11 kg pe mine, insa eu oricum in fiecare iarna ma ingrasam 4-5 kile si fara sarcina, asa ca nu-mi fac mari probleme, i-am spus ca daca scap cu doar 20 de kile in plus ma declar multumita. El a zis ca 10-11 kg le dau jos cu nasterea, iar eu i-am spus ca Weight Watchers-ul ma asteapta cand oi termina cu alaptatul, slabesc eu la loc fara probleme :-) plus ca si prin alaptat se slabeste mai repede, iar atunci o sa fiu mult mai fit, mult mai activa, o sa ma tina bebe David in priza... Colul meu are 4,3 cm si e bine inchis (data trecuta avea chiar 5,2 si el mi-a si zis ca era chiar neobisnuit de lung), oricum tot ce e peste 4 cm e perfect, deci si aici totul e ok. Cam asta a fost, mi-a zis ca am o sarcina fara probleme si ne mai vedem pe 28 aprilie... Doamne-ajuta!
V-am pupat
Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
socrate spune:
Eu am devenit melancolica. Cred ca o sa imi fie dor de burtica mea, si de bebe care se misca, si sughite, si se intinde.
Sunt pa nu?
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
gabitzam spune:
Am pus pe prima pagina in fruntea listei cezarienele programate. Daca am gresit sau am omis ceva, va rog sa ma trageti de maneca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla