Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumim burtici asa e, e foarte bine in concediu, tocmai am facut&papat un laptic cu orez, acum cred ca bagam un nani si apoi ne pregatim pentru tanti dr.

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ne-am trezit si noi, am papat. Voi ati fost harnicutze, ati scris mult.

Lilly eu am spalat rufele in mai multe ture, chiar daca au fost putine, in functie de culori si temperaturi de pe etichete. Ce-i drept la unele am avut emotii ca o sa iasa culoarea, dar nu s-a intamplat nimic. Totul a iesit perfect, nu s-au amestecat culorile, nu s-au decolorat.
Azi vreau sa calc pentru noi, ca de spalat am spalat insa cineva tb sa le si calce.

Apropo de haine : fetelor care sunteti viitoare mamici in devenire, eu consider ca suntem DISCRIMINATE. Ma uitam ieri la hainute la Baby Expo : numai volanase si rochite, la orice stand 80% haine de fetite, sa le mananci nu alta, iar pt baieti...slaba oferta.
Sincer.
Sunt dezamagita.

A mai intrebat cineva cat se misca bb. Cica dupa sapt 34 nu se mai misca atat ca nu are loc. Pai eu va pot spune ca fi-miu are un principiu in viata deja de pe acum : Eu ma misc, e vina locului ca e mic asa ca sa se adapteze. Drept pt care imi iese cate o manutza, piciorus, fundulet de zici ca burta mea e ciunga.
Nu mai vbesc de organe, ficatul, stomacul, vezica, sunt de domeniul trecutului, nici nu stiu daca le mai am.

Dar nu conteaza, eu am zis ca vreau sa fie un luptator. El a luat-o in serios. Trebuia sa fiu mai explicita.

Apropo de asta noi practic mai avem 2 saptamani, insa burta mea nu s-a lasat. Cica in ultima luna se lasa ca sa mai respiri.Aiurea, v-am zis ca fi-miu are propriul program si propria viziune.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Simonix, ma sperii. Nici eu nu pot adormi de mancarimi. Am deja rani de la scarpinat. Si nu i-am zis medicului de asta.. sa-mi zici si mie ce-ti iese la analize ca eu am analizele dar nush cum e prescurtarea la bilirubina sa ma uit ce valoare are.
Cleo, dar tu te duci singura la Babyexpo? Pai daca obosesti de cine te sprijini? Inseamna ca te tii bine..
BB al meu se face muzician. II place sa cante cu piciorusele la coastele mele ca la harpa. Intr-o noapte mi-a tras un piciorus in coaste de am auzit un zgomot, pe cuvant. L-am parat lui tati cat de obraznicutz e, iar tati a zis ca nu stiu sa-l educ si o sa vad eu ca mai tarziu o sa mi se urce in cap
Mie mi-l scoate pe bb la 37 s, adica peste 2 sapt. Mi s-a cam facut frica, Ma duc sapt viitoare sa vedem daca pot sa-l mai aman o saptamana..

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Lili si eu ma gandeam sa propun Margaritari si lacramioare de mai-iunie, dar pana ne-am gandit noi...a trecut baba cu colacii

Aimee iti tin pumnii...ce putin mai ai! si eu tot ceza...

socrate eu inteleg...acum uite ce am luat si mai am si doua rafturi de la Cri!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele !
Se pare ca azi e zi de cosmetizare pentru multe fete, acum m-am intors si eu de la coafor si de la cosmetica. Astept sa vina pedichiurista si sunt gigea!
Si ca sa nu stau degeaba, fac si o ciorba de urzici ca mi-e o poftaaa ...
Diseara ma duce tati la concert la Tudor Gheorghe, mor de dragul lui, nu am ratat nici un spectacol de-al lui si cand ma gandesc ca soacramea era cat pe ce sa-l convinga sa-mi fie nas de cununie.... Noroc cu sotia dansului care, femeie cerebrala a zis ca 8 fini ii ajung ... hi hi hi.

Abia astept maine sa merg la baby expo, la prima ora o sa fiu acolo ca sa evitam nebunia... Poate o sa ma gasesc si cu Laurica draga.
va pupic fetele si va urez o zi asa cum va doriti ! .

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Salutare, fetele!
Apar si eu, ca de obicei, mai dupa pranz. dimineata am acelasi program, adica il duc pe alex la scoala si apoli dorm neintoarsa pana pe la 11:30.

ieri am fost la control la spital, asa cum va spuneam. si am primit vestea ca bebelina este in continaure cu capul in jos, dar nu este angajata, pt ca asa este conformatia mea, prea mica. prin urmare, doctorita a luat decizia sa fac cezariana. si am stabilit data pe 24 aprilie. deci mai am doua saptamani. saptamana viitoare ma duc sa ma intalnesc cu anestezitul si o sa mai am o intalnire in care o sa mi se povesteasca la ce sa ma astept inainte si dupa operatie.

acum, ca stiu sigur si cand si ce o sa fie, parca am mai multe emotii. deja ma gandeac cu groaza la noaptea dinainte. data trecuta nu am stiut decat cu vreo jumatate de ora inainte de anestezie, deci nu imi era teama, dar acum...

asa ca ieri, dupa ce m-am intors de la spital, l-am sunat pe tati sa isi treaca in agenda data :) si apoi m-am dus prin oras, pt ca era tare tare frumos afara. mi-am laut niste bulbi de flori, mi-am gasit in sfarsit un capot, am mai luat doua bluzite pt bebelina. \cand am venit acasa, m-am apucat de gradinarit, cu ajutorul lui alexandru, evident. si apoi nu am mai avut timp sa intru sa va povestesc.

cam astea sunt vestile de la noi.
mi se pare ca mai era o fata programata la cezariana mai inainte, parca pe 18 aprilie, nu? nu imi mai amintesc cine era. oricum, nu cred ca o sa fiu prima cu bebe.

acum ma duc sa intind niste rufe si mai vin eu pe la voi.

pupici pt toate mamicile si bebelusii lor.

dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Mihaser e bine si mladite si mugurasi. Ideea e sa avem un nume care nu e luat de alte mamici.
Tocmai am vazut pozele cu lucrusoarele Elianei. Is superbe
Inainte de-a incepe sa spal lucrusoarele bebelusei mele, cand am vazut cat de multe am, m-am gandit ca am exagerat cu cumparaturile, si-ar trebui sa nu-i mai iau nimic pt primele 2-3 luni. Dar...cand am vazut rochita din pozele tale mi-am zis ca macar o rochita sa-i mai cumpar. Cineva ar trebui sa ma opreasca
Ati cumparat manusi pt bebe? Eu nu am gasit.

socrate bebelusa mea a inceput sa miste mai tare in ultimele 2 saptamani, si atata se impinge intr-o parte sau alta incat burta mea nu mai e rotunda - parca are colturi si bile in ea .Am mai incercat sa filmam miscarile bebelusei, dar...exact atunci cand vine sotul cu aparatul sa filmeze, bebelusa se opreste din miscat. Dupa ce pune aparatul la loc, iar incepe gimnastica

aimee79 si la cluj s-a ascuns soarele, apoi iar a iesit si tot asa. Eu sper sa fie cald azi si maine sa mi se usuce hainutele fetitei.

Lilly 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mihaser da ce de hainute ai luat....... si zici ca mai ai...
Eu ma gandeam ca am deja multe, insa pe langa ale tale.......ale mele sunt foarte putine. Probabil ca unele sunt si mai mari.....eu deocamdata m-am axat pe hainute pana la 3 luni, desi ar mai trebui sa iau niste body-uri cu maneca scurta.
Fetelor, termometru ati luat? de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Uitasem sa va spun. Ieri o suna sotul meu pe soacra mea. Draga de ea, cica tb neaparat sa vorbeasca cu mine ca ar trebui sa ma pregatesc, sa iau una alta pentru bebe. Are 80 de ani si este de parere ca tb sa iau cele necesare inainte de nastere. Ce ziceti de aceasta viziune moderna?
Plus ca a zis ca acuma nu mai trebuie sa luam scutece de finet ca sunt alte vremuri cu pampersi. Mi s-a parut super tare.
Din pacate a uitat partea in care ii spusesem ca am luat tot.
Dar nimeni nu e perfect. Oricum mi-a placut de ea.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina
Fetelor, termometru ati luat? de care?

Eu iti recomand cu caldura termometru de ureche! Stiu ca e ceva mai scump, dar e neinvaziv si eu il folosesc si acum, atit pentru Stefan, cit si pentru noi.

Ma duc sa vad hainutzele luate de Mihaser...

Cleo - daca tot ai facut capitolul asta - poate poti trece deja data cezarienelor in dreptul fetelor care au deja programare? Sau poate la inceput de lista? (asa o sa tinem minte cu siguranta si putem incepe galeria...)

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput