Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Azi ziceam ca am zi scurta? Gresit! Am inceput sa recuperam zilele de liber de NATO. Si uitasem, si vorbisem si cu coafeza mea sa merg dupamiaza. E prietena cu mine, asa ca am sunat-o si cred ca ma duc maine. De suparare m-am dus la bufet si m-am infipt in frigiderul cu inghetata si am luat DOUA inghetate, na!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Eu m-am programat luni la revizie generala, manichiura-pedichiura, epilat, tuns si coafat.
Am zis sa ma pregatesc si eu de venirea lui bebe pe lume, sa nu se sperie de ma-sa.
Mai ales ca nu cred ca o sa mai am eu timp dupa, o vreme cel putin.
Tanti doctor mi-a interzis sa ma mai epilez in zonele intime, asa ca acolo tb sa las asa salbatic, asta nu prea imi place, dar na, tb sa ma conformez.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
DanaH spune:
quote:
Originally posted by socrate
Eu am devenit melancolica. Cred ca o sa imi fie dor de burtica mea, si de bebe care se misca, si sughite, si se intinde.
Sunt pa nu?
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
si eu... si eu... si mi se pare ca a trecut asa de repede.... ce dor o sa imi fie sa imi mai dea cate un sut in ficat...sau sa ridice funduletul atunci cand ma mangai pe burta....
si cred din ce in ce mai tare ca o sa ma opresc la doi copii, desi tare mult mi-as dori trei. dar nu se stie niciodata...
dana 36+
YLARI spune:
Buna fetelor!
Eu ieri am fost pe drumuri dupa amiaza si azi de la 06.30 dimineata la fel.
Am vrut sa merg (de fapt am si fost) la biserica, ma chemase parintele sa ma spovedesc + impartasit, si cand colo mi-a zis sa vin dupa 10 ca avea o slujba de tinut (liturghie sau ceva de genul asta) Asa ca m-am dus la tanti doctora, ca avea program de la 9. Am intrebat-o cum e cu cele 2 ore in care nu te lasa sa dormi. Cica nici pe departe ca mori, e o prostie. Trebuie doar sa fii treaza in caz ca sangerezi abundent sa alarmezi lumea pe acolo. Asa daca dormi, Doamne Fereste... Asa ca m-am lamurit cum e si cu ata.
Dat fiind ca ma tot streseaza babele ca fac baiat, fac baiat, am pus-o sa-i mai scaneze o data zona cu pricina sa vedem daca e vreo putza , ceva. Nici vorba. Mama i-a cumparat cercei si tare sunt dragalasi. Asa, stati sa va zic: colul mi s-a scurtat - ceea ce nu e bine, am avut chiar dimineata un soi de contractii (ptr prima data oarecum dureroase - ca la menstruatie, asa o durere slaba, surda) dar am luat no-spa si mi-a trecut, totusi a zis ca nici asta nu e bine. La eco fata mea m-a tratat cu spatele, nu i-am vazut mutritza, doctoritza a zis ca e bagata calumea spre iesire. My God!!!!!! Sper sa mai stea totusi la caldurica. Dar numai eu sunt de vina ca ma trambalez pe drumuri ca nebuna (duminica stiti ca am stat 4 ore in cora..........)
Ma cam streseaza doctoritza mea cu incompatibilitatea de grup sanguin (eu am zero, iuby are A) si ca sa ma duc la Institut la Hematologie sa fac determinerea de anticorpi. Nici nu stiu unde e institutul asta - am auzit ca pe la Victoriei. Nici ce program au, nici nimic. Voi ati facut ceva de genul asta? Eu as merge oriunde in alta parte, dar cica numai aculo se face. Parca ar fi bomba atomica! Chiar sunt curioasa daca alti medici se cramponeaza atat de analiza asta (ai mei au invers, mama A si tata zero si n-a fost nicio incompatibilitate) Mai bine mi-ar face analiza de streptococ B am inteles ca e mult mai importanta. Am intrebat-o si azi, dar apucase sa ma controleze cu manusa si nu mnai putea sa imi recolteze. Dar mi-a dat sa fac ASLO (iar mi-a dat analize).................
Hai ca ma apuc sa va citesc din urma ca vad ca ati fost harnicutze!
Pup!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
DanaH spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Eu nu cumpar minusele ca nu-mi place - adica nu-mi place cum arata bb cu ele in miini... Eu i-am taiat unghiutele lui Stefan imediat ce am venit cu el acasa si nu am avut probleme sa se zgirie... De asemenea nici caciulite din alea de bumbac rotunde nu ii iau ca nu imi plac (si eu mama denaturata nici nu prea i-am pus lui Stefan - in casa in niciun caz nu il tineam cu caciulitza) - imi plac cele gen fesulet si trebuie sa ma duc sa ii iau ca nu am luat... Cred ca trebuie sa ma apuc sa fac o lista cu ce mai am de cumparat!
Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
leeloo nici eu nu i-am pus caciulite in casa. iar caciulitele acelea cu snur, care se inchid sub barba, mie imi dau cosmaruri. am numai ganduri negre cand vad un copil cu asemenea caciulite, cel putin cat sunt foarte mici si dorm. eu am o groaza, ca am prmit de la mame, de la nasi la botez, le-am spalat acum si le-am pregatiti, dar sunt sigura ca nu o sa le folosesc. mai ales ca am din acelea gen fes. pe care le-am folosit in sptial si vreo 2 saptamani acasa, apoi numai cand ieseam afara si era racoare.
cat despre manusi, am avut o pereche din care am pierdut una in spital, asa ca am ramas si fara aceasta. nu i-am taitat unghiile prea repede (nu mai tin minte cand, dar dupa vreo 2 sapt cred), dar nici nu s-a zgariat decat o singur data.
acum am cumparat o pereche de manusi, probabil ca tot pt spital. sper sa fie de ajuns.
dana 36+
DanaH spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Am pus pe prima pagina in fruntea listei cezarienele programate. Daca am gresit sau am omis ceva, va rog sa ma trageti de maneca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Multumim, gabitzam!!!
Dana 36+
gabitzam spune:
Ylari, probabilitatea ca cei doi parinti sa aiba aceeasi grupa de sange este relativ mica, chiar nu stiu ce te pune pe drumuri si cu chestia asta. Eu nu am facut-o, si nici dintre mamicile de la odiseea trecuta nu-mi amintesc. Mai importanta este incompatibilitatea de RH.
In familia mea nimeni dintre soti/sotie nu are aceasi grupa de sange (parinti, frati, cumnati, etc).
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
fetelor, vorbeati de pompa de san. eu am avut de la avent, manuala (cred ca am mai spus) si am fost tare multumita de ea. evident ca am laut-o atunci cand mi-am dat seama ca am nevoie de ea, adica dupa vreo saptamana. venea laptele, dar era putintel. eu am folosit-o tare bine, am luat-o si la serviciu, unde ma mulgeam in pauza de masa (aveam o camera speciala pt asta) si puneam lapticul la frigider. este usor de manevrat, usor de spalat.
si aporpo de sterilizare... eu am fiert si biberoane, si suzete, si pompa, intr-o oala mai maricica, noua, tinuta special pt asta. nu am avut nici solutie si nici sterilizator. acum parca ma bate gandul sa imi iau sterilizator, sau sa vorbesc cu prietenii sa imi ia unul, ca si asa nu mai vreau haine. mai bine se strang mai multi si imi iau unul.
si apropo de aparatura, vroiam sa va intreb ce parere aveti de incalzitorul acela electric pt biberoane. este practic? merita banii? eu incalzeam lapticul intr-o cana cu apa fierbinte, m-am descurcat, nu e bai, dar ma gandeam acum sa imi iau unul. astept parerile voastre.
dana 36+
DanaH spune:
hai ca am chef de vorba, dupa cum obesrvati.
eu am bagat o serie de calcat, hainele noastre de data asta, ca aveam o gramada. am intins prima masina de rufe, si am mai pus un rand la spalat. acum am luat o pauza sa beau o cafeluta. sper sa nu imi faca noaptea alba, dar o sa stau mai tarziu in seara asta, ma uit la "dansez pt tine".
am vorbit si cu tati, incearca sa vina putin mai devreme, sa il ia pe alex de la scoala si sa iesim in oras la plimbare, ca este tare tare frumos afara si cine stie cum o sa fie in weekend.
acum ma duc sa mananc ceva, ca imi este cam foame. bebelina se zbate de zor, cred ca de la cafeluta. da din fund, parca ar dansa. scumpa lu' mami.
dana 36+
aimee79 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Azi ziceam ca am zi scurta? Gresit! Am inceput sa recuperam zilele de liber de NATO. Si uitasem, si vorbisem si cu coafeza mea sa merg dupamiaza. E prietena cu mine, asa ca am sunat-o si cred ca ma duc maine. De suparare m-am dus la bufet si m-am infipt in frigiderul cu inghetata si am luat DOUA inghetate, na!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Gabitza esti criminala cu inghetata....well done
Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79