Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
Simonacip, dar cum ai luat tu bluzele pt dupa? cum le-ai probat?Sa le porti cu placere!
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Nu le-am probat, mi-am luat masura veche, dinainte de sarcina, si avind in vedere ca sunt mai margi pe burtica cred, SPER ca-mi vor veni
. EU la nasterea trecuta am pierdut vreo 9 kg din prima si apoi in 2 luni mai aveam doar vreo 2 kg in plus...Acum avind in vedere ca-i vara si-i rost de plimbari, sper sa-mi revin la fel de repedeDavid (10 nov 2004) si
Simona
AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Puputi, stai linistita, nu te mai ingrijora, va fi bine totul...
CIne da sfaturi, eu care de la 3.00 nu dorm de ginduri si planificari...Ptiuu, hai ca fug la nani.
Pupici
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 11 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
CamiM spune:
Salut burtici!! Intru si eu sa citesc din urma si ce vad:
primul bebelus la noi la odisee.. ce moment emotionant!!
Ina felicitari
sa fiti sanatosi amandoi!!! Tie iti dorim recuperare rapida si lui Gabriel multa pofta de mancare sa se faca mare!! Gabriel bine ai venit pe lume!!

Gabitzam trece-ne si pe noi pe lista cu cezariene cu data de 1 mai, te rog. Multumesc.
Diana79 imi pare tare rau sa citesc ca Nicole a fost bolnavioara. Multa sanatate si un
maare de la noi pentru papusica.
Nici nu mai stiu ce voiam sa zic asa de tare m-am emotionat!!

AMR 19 zile!!
Cami
36+
&
Sofia - 8 mai 2006
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by puputi
Wow!!! Buna dimineata burtici si MAMICI!
Sa cad de pe scaun cand am citit. Felicitari Ina78!, refacere rapida, bebic sanatos si mancacios!
Bebe la 2400 nu este chiar asa de mic, eu m-am nascut cu 2450 la termen, si sunt mare sanatoasa si bortoasa.
Fetelor aveti o viteza la scris.... Eu una, dupa 9 ore de munca nu prea mai imi vine sa dechid calculatorul si acasa, si imi este atat de greu sa tin pasul cu voi. La munca doar pot sa va citesc, dar mereu sunt in urma.
Cand am citit despre Ina78 am hotarat! Maine ma duc la cumparaturi, pt. ca daca ma las in baza lui tati sa ne cumpere el cine stie cu ce minunati apare la usa de lesin.
Dupa cum se vede la semnatura pe bebe il va chema Shintaro Daniel, Shintaro cum vrea tatisi Daniel cum vreau eu
.
Ieri am fost la doctor si avem una bucata baietel de 1500 si pt. prima data i-am vazut fatuca care tocmai casca, m-am topit.
Eu intru in concediu pe 12 mai si mi se pare atat de departe aceasta data....
Am hotarat cu tati sa o chem pe sora mea cu vreo saptamana inainte sa nasc ca sa ma ajute cu bebe. Mami a mea ma ajuta de sus pt. ca e ingeras, mamai lui tati la fel, altcineva nu are cine, asa ca am sa o instruiesc in tainele DC-lui pe sormea sa va dea de veste cand o fi sa fie.
Fetelor, eu am devenit cam paranoia. Pe cat se apropie timpul sa il vad pe bebe cu atat ma gandesc mai mult la tampenii: daca nu are tot ce ii trebuie, daca nu este asa cum trebuie sa fie si so on...
M-am lungit cat o placinta, dar sper sa mai scriu in we acesta.
Va pup burtici si mamici
Si maine va fi o zi
+27 mami de samurai in devenire
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
puputi, nu esti singura cu griji& vise paranoice din astea. Ne rugam si speram....
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
mi_bebelina spune:
neatza fetelor!
Felicitari Ina pentru bebel, sa fie sanatos, papacios si zambacios si sa va fca fericiti. Refacere rapida!
mi_bebelina spune:
Ieri n-am avut de lucru si am plecat cu tati pe la 16.00 la Baby Expo, apoi in Carrefour, asa incat am ajuns acasa seara pe la 22.30
Cand m-am apucat sa citesc si am aflat de Ina, parca m-au apucat si pe mine durerile, noaptea nu prea am dormit.......cand ma trezeam la pipi parca ma durea burta ca la ciclu.......sper doar sa mi se fi parut........
mi_bebelina spune:
Ca ziceati la un moment dat ca nu se prea gaseste Garmastan........au la targ la Baby Expo si e si la promotie...20RON, e un stand undeva la etaj, sus de tot.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Ca ziceati la un moment dat ca nu se prea gaseste Garmastan........au la targ la Baby Expo si e si la promotie...20RON, e un stand undeva la etaj, sus de tot.
niatsa. Ai putut urca sus?? IO...am cedat nervos
Am gasit standul Sanosan, si am luat un shampon+ gel de dush, si tanti aia s-a pacalit si mi-a dat de 2 ori pachetul 'promo'.
Am gasit si standul Mustela, unde am primit iar o gama mare de promo-uri.
Am gasit si standul Happy, unde mi-a dat moca o bucata de scutec de pus pe masa de infashat sau pe ce vreti voi. Chiar ma gandeam..ca pot lasa pe bb si in putza goala pe ea, cand o fi f. cald- macar 30 min. Acu 21 de ani, frate meu taaare bine se mai simtea asha- cand il lasam un pic sa se 'aeriseasca'.
Am gasit si standul City pharma, unde- daca aveai copilash iti dadea o umbrelutsa haioasa. Tot moca.
Si de la nu stiu ce alta firma de cosmetice am primit chestii moca. ma duc sa fac o baie in cada...si sa le incerc. Trebuie testate, da??
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
mi_bebelina spune:
Am gasit si standul Happy, unde mi-a dat moca o bucata de scutec de pus pe masa de infashat sau pe ce vreti voi. Chiar ma gandeam..ca pot lasa pe bb si in putza goala pe ea, cand o fi f. cald- macar 30 min. Acu 21 de ani, frate meu taaare bine se mai simtea asha- cand il lasam un pic sa se 'aeriseasca'.
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
[/quote]
Eu aveam paturica de aceea de schimbat scuteculdin toamna de la Romexpo.....chiar ma gandeam ca ar fi buna si pt noi acum....in caz ca se rupe apa......sa o punem sub cearsaf....sa nu murdarim salteaua.....citisem eu undeva ca lichidul amniotic pateaza, iar noi ma luat salteaua de cateva luni, ba maa dat si o gramada de bani pe ea.........e tampita ideea?

si Daniel cum vreau eu
.