Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

gabitzam trimite-mi si mie pe pm parola de la contul de mail.
Multumesc!

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Imi trimiteti si mie parola??CA sa va pot anunta si eu
Cat despre sughitat eu o singura data l-am simtit pe bebe,dar sa nu radeti caci nu sunt sigura!
GAbitzule si eu ma uit la DAnsez dar nu stiu ce am ca nu am nici o stare parca am limbrici!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Gabitzam si eu am calduri de ceva timp. Stau degeaba si transpir abundent cate 10 min de tb sa schimb bluza.
Emycor si hapsanul meu cand incepe cu sughitzatul..30 min o tine. Am observat ca daca schimb pozitia radical se opreste cateodata. daca stai in picioare aseaza-te pe o parte; daca erai in pat intoarce-te exact pe partea celalata, etc
Oare sunt inconstienta ca mai am doar 2 sapt si n-am cumparat absolut nimic + ca mai sunt si calma pe deasupra? Eu inca sunt la capitolul documentat. Pt cine e in situatia mea, ia uitati ce citesc: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70899&whichpage=1

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Mai vreau sa va intreb ceva.CUm faceti sa apara sus mesajul cuiva careia vreti sa ii raspundeti?Eu sunt mai habarnista,si cum faceti ala care se roaga sau bebeii,sau fetele cu pompoane ca acolo in stanga eu nu ii gasesc.
Multumesc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

la inceputul fiecarui mesaj e o linie cu tot felul de butoane (icon-uri) pe care, daca duci mouse-ul, apare scris ceva, acolo unde scrie si:Trimis la: - 12/04/2008 : 00:07:22 . Duci mouse-ul pe desenul pe care apare scris: " replay with quote" si dai click acolo.
Pt mai multi "smilies" dai click pe "show entire smile list" in stanga pe pagina in care scrii mesajul.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Mai vreau sa va intreb ceva.CUm faceti sa apara sus mesajul cuiva careia vreti sa ii raspundeti?Eu sunt mai habarnista,si cum faceti ala care se roaga sau bebeii,sau fetele cu pompoane ca acolo in stanga eu nu ii gasesc.
Multumesc!

Poze

la fiecare mesaj apar sus:
Trimis la: -data-ex 11/04/2008 : ora-ex: 23:52:20 si niste iconite. Tu dai click pe penultima (reply with Quote). Se deschide fereastra cu mesajul si tu scrii dedesupt.

Ca sa vezi si alte mutrite dai click pe Show entire smile list care apare in stanga, vezi linkul sub alea din stanga pe care le folosesti tu...

Nu stiu daca ai inteles...
Daca nu mai explica gabitzam...

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Silvia merci mult!!!!

Acuma ma pun in pat ca m-am palit somnul,dar inainte va anunt ca am pun o poza cu ce papucei i-am luat la Eric si am mai pus poze cu mine sa vedeti ce burtica mare am!!!

VA pup pe toate si noapte buna si somic pufos!!!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

quote:
Originally posted by Andree27

Multumesc!

Poze

la fiecare mesaj apar sus:
Trimis la: -data-ex 11/04/2008 : ora-ex: 23:52:20 si niste iconite. Tu dai click pe penultima (reply with Quote). Se deschide fereastra cu mesajul si tu scrii dedesupt.

Ca sa vezi si alte mutrite dai click pe Show entire smile list care apare in stanga, vezi linkul sub alea din stanga pe care le folosesti tu...

Nu stiu daca ai inteles...
Daca nu mai explica gabitzam...

32+ Sara-Maria

Am inteles !!!!!Multumesc la amandoua!VA pup ca am fugit in pat!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Felicitari Ina pentru bebe Gabriel din partea mamicilor de mai-iunie 2007!...Bine ai venit pe lume Gabriel!Sa cresti mare si sa-i bucuri pe parintii tai...Tinem pumnii stansi mamicilor care urmeaza sa nasca!...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Wow!!! Buna dimineata burtici si MAMICI!

Sa cad de pe scaun cand am citit. Felicitari Ina78!, refacere rapida, bebic sanatos si mancacios!
Bebe la 2400 nu este chiar asa de mic, eu m-am nascut cu 2450 la termen, si sunt mare sanatoasa si bortoasa.
Fetelor aveti o viteza la scris.... Eu una, dupa 9 ore de munca nu prea mai imi vine sa dechid calculatorul si acasa, si imi este atat de greu sa tin pasul cu voi. La munca doar pot sa va citesc, dar mereu sunt in urma.
Cand am citit despre Ina78 am hotarat! Maine ma duc la cumparaturi, pt. ca daca ma las in baza lui tati sa ne cumpere el cine stie cu ce minunati apare la usa de lesin.
Dupa cum se vede la semnatura pe bebe il va chema Shintaro Daniel, Shintaro cum vrea tatisi Daniel cum vreau eu.
Ieri am fost la doctor si avem una bucata baietel de 1500 si pt. prima data i-am vazut fatuca care tocmai casca, m-am topit.
Eu intru in concediu pe 12 mai si mi se pare atat de departe aceasta data....
Am hotarat cu tati sa o chem pe sora mea cu vreo saptamana inainte sa nasc ca sa ma ajute cu bebe. Mami a mea ma ajuta de sus pt. ca e ingeras, mamai lui tati la fel, altcineva nu are cine, asa ca am sa o instruiesc in tainele DC-lui pe sormea sa va dea de veste cand o fi sa fie.
Fetelor, eu am devenit cam paranoia. Pe cat se apropie timpul sa il vad pe bebe cu atat ma gandesc mai mult la tampenii: daca nu are tot ce ii trebuie, daca nu este asa cum trebuie sa fie si so on...

M-am lungit cat o placinta, dar sper sa mai scriu in we acesta.

Va pup burtici si mamici

Si maine va fi o zi
+27 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?

Mergi la inceput