Acusi mamici de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_anto spune:
Buna dimineata !
Hop, m-am trezit si eu!
Sper sa ajung si eu azi la baby expo..sau poate maine...vedem, in functie de programul lui tati, pt ca are mult de lucru acasa..off.
cleo Ce de lucrusoare ai "capatat"!!
Bravo! Or mai avea si penru mine?? Te invidiez pentru baita din cada.. eu sunt prea tematoare sa mai incerc o baie in cada...cu spuma si toate cele..
Fetelor, va pup si va doresc o zi frumoasa!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
34+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Buna dimineata !
Hop, m-am trezit si eu!
Sper sa ajung si eu azi la baby expo..sau poate maine...vedem, in functie de programul lui tati, pt ca are mult de lucru acasa..off.
cleo Ce de lucrusoare ai "capatat"!!Bravo! Or mai avea si penru mine?? Te invidiez pentru baita din cada.. eu sunt prea tematoare sa mai incerc o baie in cada...cu spuma si toate cele..
Fetelor, va pup si va doresc o zi frumoasa!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina34+
SARA-MARIA
ei, poti sa intrebi dr-ul la urmatorul control. Daca iti da voie la un dezmatz inainte de nastere... e o victorie, nu?
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
Reallaura spune:
Neata, fetele!!
Aseara si pe mine m-a durut burtica dupa plimbarile lungi si m-am cam temut...am mancat 1/2 de kg de inghetata!!! uitindu-ma la Dansez pentru tne.
S-a dus sotul sa ia un BEST cu caramel si nu a gasit decat tortulete.

OF, asta e.
Acum ma duc sa spal vasele si ma reped la BABY EXPO!!!!
Laurita
35,
, Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
fetele..cu ce desumflu picioarele?
de 1 sapt..am 2 crenvushti. Daca pana dimineatsa se mai relaxau, azi dim. arata la fel de 'grasutsi' ca aseara. Stiu ca e normal in ultima luna, dar...:
- beau apa - deja am baut 1l de dimineatsa....sunt cu sticla langa calc.
- beau lapte - 1l zilnic
P.S. tati zice cu un ac!! Probabil ca sa nu imi mai faca masaj...
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
Andree27 spune:
Neatza harnicutelor,
acuma m-am trezit si eu,asa as mai fi dormit ,dar la 11 ma duc cu tati pana la Sighisoara si trebuie sa ma pregatesc!
Cleo ce de lucruri ai capatat...bravo ti..sa ai noroc de ele!!!
GAbitzule merci mult pt parola,eu ca sa-mi trec nr meu de tel,trebuie asa sa trimit mail de pe adresa mea de mees,nu?
Ma duc sa ma mic putin ca inca nu m-am trezit de tot!
Am uitat,Puputi si mie cateodata imi vine ganduri negre,dar cum te-a sfatuit si Cleo, ne rugam sa fie totul bine!!
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
Andree27 spune:
Am trimis si eu mail cu nr mele de telefon,asa ca daca vreti sa ma anuntati si pe mine sau daca pot sa va ajut cu ceva nu ezitati sa ma sunati!!!
Poze
Andreea
Eric
Andree27 spune:
ca sa ma trezesc m-am apucat de citit bancuri.Va pun si voua!
Sa-mi spui imediat, de unde ai ruj pe gulerul camasii?
-Dar nu e decat...o pata de bulion!
-Da?! Si cum o cheama pe rosia care te-a patat?
Ce este un punct mic negru intre doua puncte albe?
-Un purice cu vata in urechi.
-Care-i diferenta intre femei si barbati? intreaba Bula.
-Ce nr poarta taica-tau la picior? raspunde Strul.
-42.
-Dar maica-ta?
-36.
-Pai, vezi, asta-i diferenta: intre picioare!
-Ce zic 2 homosexuali in varf de munte?
-POPOsim?!
Poze
Andreea
Eric
Alysh spune:
'Neata...am aparut si noi pe la 3 noaptea pe aici dar ne-a fost lene sa scriem...am citit topicul mamicilor de Constanta ca eram curioasa daca Ina a avut vreun semn ca vine bebe. Din cate am inteles n-a avut nici uns emn, dimpotriva avea col luuung si inchis. Ciudat, mi s-a parut. Deci, poate sa se intample asa, din senin?
In privinta gandurilor eu ma sperii: cred ca 95 % din timp, daca nu mai mult ma gandesc la bebe si tot ce e legat de el: cezariana, ansetezie, daca e sanatos, alaptat, spalat, adfus acasa, statul in spital.....le intorc pe toate partile, imi imaginez si de bine si de rau.
Faza nasoala e ca ma gandesc si in timp ce vad un film, citesc o carte, vorbesc cu cineva.....pac imi zboara gandul...m-am obsedat de la prea mult stat acasa? am luat-o razna...sau e cat de cat normal?
Spor la cumparaturi burtici! Va invidiez ca mai aveti putere sa umblati atata...
Alina
36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
mihaser spune:
quote:
Originally posted by cleo78
fetele..cu ce desumflu picioarele?
de 1 sapt..am 2 crenvushti. Daca pana dimineatsa se mai relaxau, azi dim. arata la fel de 'grasutsi' ca aseara. Stiu ca e normal in ultima luna, dar...:
- beau apa - deja am baut 1l de dimineatsa....sunt cu sticla langa calc.
- beau lapte - 1l zilnic
P.S. tati zice cu un ac!! Probabil ca sa nu imi mai faca masaj...37+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
Neata!
Cleo si pe mine m-a durut stangul aseara...abia am adormit...si parca e mai umflat decat dreptul! Of of...
Parca`s baba!
CamiM ce fetita harnicuta o sa ai de ziua muncii...bunica mea e pe 2 Mai si e super workaholica...si acum la aproape 80.
Vreau si io baby expo...aici de 2 ani nu au mai organizat...nu stiu de ce...probabil nu au fost multumiti in 2006.
O sa incerc sa timit si io datele in mail!
Weekend placut! Noi aseara am fost la terasa in piata cu o clatita si o limonada...a fost super!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabitzam spune:
Cleo, stai cu picioarele in sus in primul rand, pe 2-3 perne.
Intreaba la farmacie , cred ca Lioton Gel este bun pentru asta. Si gelul de la Mustela pentru picioare umflate.
Lasa sarea cat poti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla