LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA GEORGIANA spune:
Thea papa exceptional(sa n-o deochi!) de cateva zile,mai exact din a treia zi de antibiotic.Abia acum realizez cat a fost de bolnavioara,vazand cata energie are si cum ii sclipesc ochisorii de vioiciune.Inca nu am trecut la masuri drastice si mancaruri noi dar,usor,usor sper sa se dea pe brazda.Nici nu mai stiam cum e sa linga (la cel mai propriu si neelegant mod)farfuria si sa mai ceara supliment,ori sa vina de la joaca tipand dupa papa.Parca s-a si ingrasat un pic.Mai pun ceva poze de ieri si de alaltaieri,imediat.Fug sa ma imbrac sa iesim un pic.In trei,ca nu-mi permit sa imprastii microbi si prin alte case.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaser spune:
Andreea din pacate nu pot sa nasc natural...cu toate ca dr mea era un pic intrigata de ce am facut cezariana prima data...deducand astfel ca acum s-ar cam putea natural ca bebelina s-a intors aproape...Daca nasteam la unguri sigur nu mi-ar fi facut ceza, insa in Ro nu prea risca nimeni...Vorba unei fete de la odisee...o-i fi eu in vest, insa trebuia sa fiu un pic mai in vest...Acum e prea tarziu sa ma mai gandesc sa nasc in Ungaria, desi nu ar fi fost rau...si m-ar fi costat cam la fel.
Ma bucur ca Theea papa...nici eu nu am folosit niciodata Augumentin...nici la pneumonie...Stiu ca e un antibiotic foarte puternic si sper sa nici nu il folosesc vreodata...De acum incolo ne tratam homeopat...
Si io am fost o zvapaiata cand eram mica....asa ca Eli ar avea pe cine sa mosteneasca!
Noi ne luptam in continuare cu olita...astia la cresa, daca nu vrea Cri sa stea nu-l pun pe oala...Intr-un fel e bine ca nu sunt aspri, dar o sa am eu mult de munca...Am decis sa schimbam olita...sa luam una care ii place lui...mai friendly!
Si noi avem site cu gradi a noastra www.chipsidale.ro/index.html" target="_blank">aici, dar inca nu avem poze cu noi acolo...poate pun de la serbarea asta cu iepurasi!
Va pupam!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Catrinel_17 spune:
KIM, eu am avut bronsita astmatica cand am avut vreo 10 ani si a fost cimplit. am avut cateva crize, si m-a dus mama la spital, apoi m.a luat si am plecat la munte, unde am mai avut o criza si gata.Sper sa nu fie decat asa un episod doua, sporadice. poate ar fi bine sa schimbati aerul!!!!!
ANDREEA, nici eu nu credeam ca am gastrita, pana am facut gastroscopie acum 3-4 ani... am vazut-o pe Bubu in poze... e grozava!!! si are niste toalete, wow! eu nu pot sa ma laud ca sunt no.1, ca no.1 e tati... desi daca crede ca situatia e nasoala, vrea la mine. Zilele trecute iar mi-a pomenit-o pe Oma (soacra-mea) "mami pleaca, Oma vine...". daca o intrebe daca e mai bine cu Oma, zice ca da...
Viseaza urat noaptea, cred. s-a trezit alaltaieri si zice "oana pierdut mami"
ROXIVAN, bine ai revenit!!!
DELIA, m-am uitat si la pozele voatsre, wow, ce casa frumoasa ai cumparat! si Rudy se pare ca se simte tare bine in ea!!!
MICAALSA, si pe voi v-am vazut!!! Iulia e o draguta, cu obrajorii ca doua mere rosii!!
Eu am primit de la doctor ceva pt linistire, sa nu se mai scoale noaptea (homeopat) si ieri a mers!! daca vrei, iti trimit!!
s-a sculat, fug
ciuf spune:
Fetelor, am vorbit zilele trecute cu Rocsana si spunea ca etse extrem de ocupata. Dar sunt bine, sanatoase si frumoase cum le stim noi.
Andreea, imi pare rau ac esti bolnavioara.
Fug ca baietii ma pricopsira cu 3 pesti. Astia mai liupseau din casa mea
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Ufff,si se duse vacanta....si ne facem bagajelul de intoarcere acasa la Florida.Dar nu e rau caci....tare mai imi place acasa.Aici am umblat ca un caine scapat din lant,....sincer m-am trezit cu febra musculara la picioare dar si de spate.... al meu fecior....desi nu am citit cu voce tare ce face Iulia lui micaalsa,....tot asa,nu stiu ce avu dar nu-i mai place sa stea in carucior.Dar tot il cararam dupa noi si am pus acolo cumparaturile,...iar Rudy sus pe umerii lui mei ca si aci,chiar daca poza-i facuta in FL http://good-times.webshots.com/photo/2239321430072337911hjsAlz si va dati seama...ca-i tare ain sa vezi orasul de la ....inaltime,stiu din experienta proprie caci pe mine ma purta tata asa si la 14 ani,cand eram deja domnisoara de clasa a 8-a.
Catriel,mersi,si mie imi place mult de tot ca e spatioasa si luminoasa si avem si o mica curte in spatele piscinii.Unde mai pui ca am plantat si 3 pomi,un cires,un tei pentru florile alea mirositoare si bune de ceai(avea bunica unul in gradina si mirosea....ca in poeziile lui Eminescu)si unul de magnolie.Andreea,ieri am terminat augmentinul ce l-am avut pentru Rudy,si i l-am dat 10 zile,de 2 ori pe ran.Si cu toate astea manca printul meu....a foamete,nu alta.La cat e de mancacios....chiar e slabut...dar e si activ,nu sta locului 2 secunde.Ma bucur sa citesc de Thea ta ca te iubeste mult,stiu cum e caci si Rudy e tare iubaret si mamos in fire.De ceea ce mai intrebat tu......nu am cunostinte....nu am cumparat niciodata de la ei .Ciuf,ti-am vazut baietii biciclisti!Trebuie sa fi tare mandra de ei.Micaalsa,...stii cum sa lecuiesti pesoanele alea....care le stiu pe toate si se cred izvor de intelepciune?Spune-le cum le zicea sora-mea:pai ....o sa o port si cand o fi maritata daca ma lasa.Cate-o data....trebuie sa-i dai omului ce are nevoie.MIHA,am si eu o curiozitate:daca nasteai fata la unguri era cumva considerata cetatean al Ungarii sau nu?Si eu tot pentru cezariana optez....pentru toti copii pe care urmeaza sa-i am.din cate am inteles de la nasa,pot avea si 4 cezariene.Mi-am revenit tare bine si repede dupa prima...si cum sunt o mare fricoasa cand e vorba de durere.....nu ma va nascand normal.
tania2 spune:
salutare,
Andreea, ma bucur ca Theea papa,(poate ne dai reteta si noi am luat augumentin sa treca raceala), de ziua Biei am fost la kiddyLand, copii s-au distrat grozav.
Mesi de la Bia pentru sms, sper ca a-ti primit raspunsul, nu sunt sigura.
Care era treaba cu Tex-urile? Ca si Bia are si sunt chiar bune!
Ciuf, am si eu un peste!!!!!! il vrei? Ti-l trimit. Ca unde ai 3 merge si al 4-lea> pup
Pupam ghiocimea !
Am pus poze cu Bia in albumul 2 ani!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
kim spune:
Fete dragi si bebei scumpi,
Mii de pupici pt incurajari, doamne da sa fie ceva trecator asa cum ziceti. Bombonica nu e alergica la nimic, sper sa nu devina. Dar de multe ori m-am intrebat daca nu e ceva legat de mediul de la gradinita, ma batea gandul sa o schimb dar dupa ce totul revenea la normal abandonam ideea. Totusi ma gandesc tot mai serios sa "schimbam aerul". Tocmai am vazut pozele Deliei, superbe, asa ca cochetam cu ideea de... Florida. Mai sunt 2 luni pana la vacanta... visez sa ne coacem la soare...n-ar strica niste aerosoli, apa salina, aveti idee unde gasesc asa ceva pe continentul asta?
roxivan spune:
Salutare fetelor!
Sunt tare suparata, Darius a racit la plamani (nu stiu cum si unde ca vineri nu tusea decat din cand in cand, fara sa dea semne de o raceala asa severa) si de ieri face Gentamicina (injectabil), ii dam Augmentin, Mucosolvan si Nurofen. Niciodata nu l-am avut asa bolnav,am si eu o intrebare, voi cand le dati antibiotic ce le mai dati pe langa, ca sa protejeze stomacelul? Doctora de aici nu mi-a dat decat medicamentele astea si mie imi e teama ca nu mananca si cu atatea medicamente sa nu pateasca ceva la stomac.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
ciuf spune:
Roxi, eu nu le-am dat nimic pentru protectia stomacelului. Si slava Domnului ca ai mei au tot luat antibiotice si nu au inca nimic la stomacel.
Imi pare rau ca Darius e bolnavior. Cum a racit? Sunt diferente de temperatura? Bate vanticelul?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Qamar spune:
salutare
ne-am intors din munti cu febra de 40.2 -de fapt nu din munti, ci de la locurile de joaca unde se pare ca e normal sa vina si copii raciti-
azi dim i-am dat nurofen, la pranz un novocalmin supoz (avea peste 40) si acum i-M Mai dat un paracetamol supozitor...
CE POT SA II MAI DAU..SI LA CE DISTANTA UNA DE CEALALTA? nici nu mai stiu ce sa fac sa ii scada febra, e cu comprese, prosoape ude, etc si de la pranz (de cand am ajuns in buc la termometru) nu a scazut sub 38.8, nu vreau sa stiu cat a avut azi-noapte...
so, orice idee e binevenita....
multu mult..