LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Kim, nu stiu nimic clar despre astm, doar ca trebuie ca tratamentul sa fie la indemana mereu, ca exista restrictii legate de sport, dar si ca exista cazuri cand s-a ameliorat pana la disparitia simptomelor. Poate ca si aliciaa va fi un caz fericit!!!Aveam insa impresia ca se mosteneste..hmm,mult curaj si noroc!!
Mihaser, incercam doar s-o inveselesc un pic pe Noe...:)..pupici sa treaca necazurile!!
Micaalsa, daca nu vrea si nu vrea pe jos, atunci du-o cu caruciorul..de ce ti-e tie rusine? E mai bine sa ai spatele rupt? Eu am vazut prin Olanda copii puratri in carucior pana pe la 5 ani, pur si simplu din comoditate. Ce faci daca ai un drum lung de facut pe jos si copliasul,fie el si de 5 ani,oboseste? Cum mai doarme Iulia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Ciao!
Desi mi-am propus sa nu mai ratez nici-un sarbatorit am ramas iar codasa cu uararile, deci uram si noi sarbatoritilor din aceasta saptamana un "La multi ani!" din tota inima.
14 aprilie Stefan ROROSU
14 aprilie fetita Chichina

15 aprilie Bianca Alexandra Iris Tania2

17 aprilie Eric Ionut Honeypuma

Mamicilor eu azi sunt f melancolica, nu am chef de treaba, retraiesc momentele nasterii lui Alex si am niste emotii pentru ziua de maine... sper sa fie Alex incantat de petrecere.

Nu-s restanta la capitolul citit si nici la cel cu poze numai ca azi nu ma pot concentra la un mesaj mai lung.

Va pup!
O zi frumosa!
Aici puteti vedea poze cu Alex si prietenul lui: http://picasaweb.google.ro/gabiferf/Primavara2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare fetelor!!!
Am intrat azi pe site (pentru prima data dupa mult, mult timp) si nici macar numele de utilizator nu-l mai stiam.
In primul randtuturor ghioceilor care s-au sarbatorit si care urmeaza sa se sarbatoreasca.

Noi suntem bine, Darius e la Ramnicu Valcea, la parintii mei, am gasit o doamna care sta cu el cat ai mei sunt la servici,iar eu si taica-su suntem la Bucuresti (eu m-am angajat din ianuarie).In concluzie suntem parinti de weekend...e foarte foarte greu dar e mai bine pentru copil sa stea acolo...
Saptamana viitoare semnam actele (ne-am luat un apartament in Ramnicu Valcea) si daca reusesc sa imi gasesc ceva, ca lumea, de lucru acolo ne mutam.
Darius a crescut face prostii si e cam alintat.Imi pare tare rau ca e rusinos, nu stiu ce sa ma fac cu el!Voi aveti asemenea probleme?

Va pupam,

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kimoffff,sper din toata inima sa-i treaca Aliciei!!!Revin caci ma trage pisicul meu e pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, habar n-am ce sfaturi sa iti dau. Imi pare tare rau ca Alicia a fost diagnosticata cu astm. Poate e ceva trecator. Cu varsta va disparea. Dar nu dispera, te rog. Eu ma uit cati colegi am cu astm. Nu au nici o treaba.
Sa stii ca de fiecare data cand imi tuseau copiii urat si auzeam acel wheezing primul gand era ca daca au cumva astm.
Sincer imi pare rau pentru voi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ionut Alexandru, sa cresti mare, frumos si sanatos! Sa aveti un party minunat

Roxi ce bine imi pareca ai mai bagat un randulet despre voi! Tinem pumnii sa rezolvati cu mutatul! Sa stapaniti sanatosi apartamentul!

Kim eu stiu ca astmul se face si in urma unor rinite alergice netratate...E alergica la ceva Alicia? Si eu am o nasa care are astm si e destul de batrana. Ventolin am luat si noi ptr bronsiolita si parea destul de bun. Avem si sirop si inhalator, insa inhalatorul nu l-am folosit. Va doresc sanatate maxima!

Va pup fetele!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003
Micaalsa, daca nu vrea si nu vrea pe jos, atunci du-o cu caruciorul..de ce ti-e tie rusine? E mai bine sa ai spatele rupt? Eu am vazut prin Olanda copii puratri in carucior pana pe la 5 ani, pur si simplu din comoditate. Ce faci daca ai un drum lung de facut pe jos si copliasul,fie el si de 5 ani,oboseste? Cum mai doarme Iulia?

Oricum asa fac ca n-am cum ... ma omoara sa o car in brate. Dar cand aud comentarii pe strada ca e mare, ce o mai duc in carucior, imi vine sa ...
Iulia tot asa doarme, rare sunt noptile bune cand se trezeste de 2 ori. Deja suntem la faza de pariuri ... fiecare-si spune parerea pana cand . M-am obisnuit cu ideea, asta e, n-am ce-i face. Mi-e ciuda ca nu stiu de ce, dar totusi cred ca asa s-a obisnuit, asta e programul ei. Ca se cam trezeste la ore fixe, aceleasi in fiecare noapte.
Am citit ca aveti si voi o problemuta, sper sa se rezolve cat de repede si cat mai usor. Ei sunt mici si se recupereaza mai repede.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Micaalsa iti dai seama ca si io tot cu caruciorul il iau de la gradi...aici nu comenteaza nimeni nimic! De saptamana viitoare sotul se muta intr-un sediu nou cu firma si nu mai are unde sa parcheze ca e chiar in centru si greu gasesti loc...asa ca imi lasa masina si el se duce cu troleul...dar o sa tin si caruciorul in pprtbagaj si daca e soare tot cu el ma duc. Al meu merge pana la 15 kg...Cri are abia 12.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am si eu un moment de respiro,intre 2 proiecte care asteapta sa fie terminate.

LA MULTI ANI,ERIC IONUT!
LA MULTIN ANI,IONUT ALEXANDRU!

SA AVETI O VIATA FRUMOASA,FRUMOASA,FRUMOASA!

Catrinel,n-am gastrita.Sigur!!!M-am hotarat insa sa-mi fac un RMN,poate chiar saptamana viitoare.Acum,ca m-a lasat durerea mi-a pierit si avantul .Sor-mea n-ajunge la Frankfurt,din nefericire.Stau la Munchen 4 zile si apoi pleaca in Austria pt. inca 8 zile.Le-am propus sa o ia si pe Bubu dar s-au fofilat elegant
Sa stii ca si eu sunt pe primul loc in topul Theei si mor de placere.Despre oricine spune ca "e ok" inafara de mami care "e fumoaaasa".Ma topesc si ma imprastii de placere.Ma mai ia uneori cu manutele de cap si ma intreaba "eti bine,satoasadaaaa?"(expresie prinsa din zbor).Asadar vine o vreme cand suntem si noi bagate in seama de catre fetele noastre.

Aalina,Thea nici nu se atinge de mamaliga(iar eu sunt mare fana!).Sper sa-si schimbe obiceiurile culinare in timp.Acum se pare ca suntem pe drumul cel bun.Astept vesti.La noi e disperare daca nu-i dau "paucii" imediat cum o dau jos din pat.

Ciuf,am racit si eu.Dupa ce l-am izolat pe C. la mansarda 3 nopti,am cedat insistentelor lui("ma simt ca un caine,vin cu tine,nu mai tusesc,nu mai sunt contagios etc!") si l-am reprimit in patul matrimonial iar acum imi curge nasul,stranut si mi-e rau(cica "am alte simptome decat a avut el",deci nu e de vina!)

Mihaser,ii dau si Ascovit.Mi-a soptit o vrabiuta ca ti-e teama de nasterea naturala?Nu trebuie.Este ca un vis frumos (jur!),cu conditia sa ai epidurala.Eu voi avea emotii la bb2,tocmai daca voi fi nevoita sa fac cezariana,de care mi-e groazaaa!Eu am privit nasterea naturala ca pe un act de curaj,devotament si dragoste infinita pt. bebe si toate astea mi-au dat forta si incredere ca va fi bine.Si...a fost.Sa stii ca Bubu a parut mereu grasuna in poze(si in prima poza de la 1 minut de viata avea falci).Si sa mai stii ca eu m-am jucat toata copilaria cu tancuri,arcuri,masini,m-am catarat pe cele mai inalte garduri,pe case,in general,n-am ratat nimic din ceea ce pare imposibil pt. o fetita...la prima vedere.Asa ca s-ar putea sa ai o Eli baietoasa rau!Pana la o varsta.

Poli,e minunat sa ai o curticica,oricat ar fi de mica(si a noastra e!).Mai ales daca exista jucarii si pot veni alti copii in vizita,sub foarte atenta supraveghere a noastra.Ieri i-a venit febletea din parc,Matei(unul din cei 6 pe care ii cunoastem) si s-au zbenguit in voie.

alinaalex,eu nu i-am dat Theei Augmentin niciodata si nici alt antibiotic.La noi tusea a cedat cu Keflex si doar pe asta il vom folosi(la nevoie si,evident,in caz de tuse!).Abia astept sa cumpar din piata(ca-s mai greu de cules)catina,muguri de brad,afine si sa-i fac siropele.Noi asa am crescut.Anul trecut am tot amanat procurarea lor si le-am ratat.

Noe,ce melancolii va bantuie?Bia nu papa carnita?Vreau sa-ti vad freza si da,vreau mai multe detalii despre sala prietenului vostru.

Carmenpitt,abia astept sa vina caldura si sa-i dau chilotei.Va face pipi o data,de 2,3,7 ori,pana va invata ca trebuie sa spuna si sa faca la wc.Cred ca atunci e momentul propice sa le spunem adio scutecelor.

Kim,astmul este foarte pacatos la adulti.Banuiesc ca se poate face ceva eficient pt. copii.Dar poate a fost doar o alarma falsa.Stiu ca trebuie sa existe certitudinea disgnosticului,intrucat merdicamentele atribuie aiurea pot face mult rau.In Bucuresti avem un ORL-ist de copii foarte bun.Daca veniti acasa,spune-mi si iau legatura cu el.

Micaalsa,16 kg?Thea va avea greutatea asta in clasa I.
Sau nu,ca am inceput sa papam cum se cuvine.

Gabi fer,cred ca vom avea emotii toata viata.De ziua lor si in fiecare clipa care ne va aminti de venirea lor pe lume.

Roxivan,sa fie-ntr-un ceas bun!Sa aveti numai bucurii in casa cea noua si sa va mearga toate ca pe roate!

Tania,cum v-ati distrat la party?Unde ati facut,la ce spatiu de joaca?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nshiro,ce mai faceti voi?Cu ce va mai laudati?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput