LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noe,am trecut prin asta la munte(munte!!!),deci stiu.Pt. febra mare,supozitorul Novocalmin face minuni.Si da-i Nurofen intercalat cu Eferalgan(sau Panadol) cate 5 ml la fiecare 4 ore.E tratamentul f. eficient pt. stari febrile.Daca ai nelamuriri,suna!!!Pupa Bia fierbintica.
Noi am fost in parc dar eu nu m-am apropiat de copii(altora).In schimb,stranuta si tusesc cate unii,imprastiind virusi intr-o veselie,fara ca macar sa-si puna mana sau batista la gura.He,he,ce multa cale mai e de batut pana la civilizatie!!!Sanatae muuuulta!A...si sosete inmuiate in apa cu otet(50-50)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaser spune:
Salut!
Cristian de Alorea! Sa cresti mare si mumos!
Addiana! Sa ai sanatate maxima si sa te bucuri de printese!
Roxi imi pare tare rau ca Darius e bolnav! Noi cand am avut pneumonie am primit un tratament asemanator care a fost cam frectie la picior de lemn...era Cefalexin, Ventolin parca si Nurofen..In final am fost la pediatru si i-a dat niste prafuri tot cu ceva antibiotic ce se prepara in farmacie...Dupa cateva doze i-a trecut pneumonia!
Noe noua nu ne-a scazut febra cu mai nimic atunci cand aveam pneumonie...A ascultat-o cineva pe Bia? Noi i-am mai facut si frectii cu spirt medicinal de la farmacie.
Delia sper sa-ti mai faca aia cezariana in SUA...daca nu ai motiv sa te opereze crezi ca o sa-o faca?
Bebelina cred ca tot cetatenie romana ar fi avut...numai ca locul nasterii ar fi fost Szeget, Ungaria.
Azi m-a terminat Cri...am fost singurica eu cu el...sotu a fost la team building...adica rafting si paintball pe la Herculane.
M-a alergat cu motoru lui prin parc de mi-a iesit sufletu`...si a trebuit sa-l tarasc dupa mine in WC ca nu vroia sa intre si eu faceam pe mine...Apropos de toaleta din parcul asta...rar mi-a fost dat sa vad asa ceva...e gratis intrarea si e mai curat decat la Mall..cu floricele, liliac...super...
Va las ca tre sa apara sotu plimbaretu!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser spune:
tuturor floricelelor de la noi Iris de Tania!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tania2 spune:
salutare,
La multi ani "Iis", puiul meu!
La multi ani pentru puiutii nostri , ghiocei!
La multi ani pentru toate florile!
Miha, multumim pentru urari!
Roxi, pentru stomacel este foarte bun BIOTICS. Te sun maine. Pupam Darius
Noe, sper ca Bia este mai bine, mergeti la dr nu tre sa face febra mai mare de 38.5. 5ml panadol sau nurofen sunt k la 4 ore, novocalmin de urgenta!
Impachetari cu prosop ud dar nu mai sus de umeri, si ciorapei uzi daca nu are frisoane. Pupam, asteptam vesti bune!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
mihaser spune:
La multi ani Eva Maria! Multa sanatate si o viata plina de bucrurie! Ciufulet sa va traiasca printesa!
La multi ani Isabella Maria si Mihaela!
Tania m-am uitat la filmuletul cu Bia! E o scumpete!
Noapte buna!
Bebe 2
Delia21 spune:
LA MULTI ANI EVA si multe flori din partea noastra aici http://family.webshots.com/photo/2793258340072337911Rlrgpr !!!!!
La multi ani tuturor ghioceilor care isi sarbatoresc ziua de nastere in saptamana asta si din partea noastraAndreea,iti vazui zana...si tare imi placu.Tare haioasa in poza aceea cu multe multe codite.Deci si voi aveti cort in casa.Pe cand.....ai vrea sa vina bebe number 2?Ia spune,....ne pregatesti vreo surpriza?Catrinutza,ce faci????Ce ne mai spui de atomica ta?Adar,ne-ai uitat de tot?Am pus o gramada de poze si din NY si de la gradi pentru cine vrea sa le vada.MIHA,crede-ma ca stiu ce vorbesc.Cu 2 ginecologi romani prieteni buni,nu doar simple cunostinte,...plus fost iubit care-i stagiar la aceeasi specializare,la nasa lui Rudy,am de unde alege i cine sa ma ajute....functioneaza PCR-ul (Prieteni,Conectii,Relatii) si aici si inca f bine.Si nu sunt genul care sa ma las pe mana oricui,....prima data am schimbat 4 ginecologi in prileme 3 luni de sarcina pentru ca faceau mutre la cezariana,....deci sunt tenace cand vreau ceva neaparat.Plus ca avand deja o cezariana la activ,un ginecolog care aici a muncit ani muulti sa ajunga unde este,plus ca fac bani....garla,chiar le convine caci e mai usor pentru ei,nu trebuie nici sa stea la capul tau pana te dilati si....nici sa riste sa nasti cu alt doctor pentru ca el/ea nu a ajuns la timp.Cel putin asa mi-a zis nasasi la fel am auzit si la altii.Admir sincer pe toata lumea care are curajul sa treaca prin acele dureri....pe care eu nici nu vreau sa mi le imaginez.Singura durere pe care am simtit-o eu a fost cea de acul pus pentru anestezie,pe bune.Mi-a fost prea bine ca sa incerc altceva.Am fugit la somn
Catrinel_17 spune:
TANIA, la multi ani pt Iis!!! Numai bine si multe bucurii!!
NOE, cum e Bia? La oana a mers cel mai bine sosete apa+otet!!!
OK, sa va spun pe scurt cum a fost la verificarea de la doi ani. O pregatisem pe oana bine, e o carticica care arata cum o fetita merge la doctor sa o cantareasca, sa ii masoare inaltimea, etc, si stia bine oana ce va fi asa ca nu a plans, nu s-a ingrijorat… A masurat-o (86 cm, 11 kg (on the light side, na, ce sa fac, intotdeauna a fost asa)), i-a luat tensiunea, s-a uitat la ochi, in urechi, la dinti, coloana, laba piciorului, la fund si la păsă, m-a intrebat daca sare in 2 picioare, daca face propozitii din doua cuvinte. A trebuit sa puna forme intr-o cutie, sa puna niste inele pe un batz in ordinea marimii. I-a aratat Oana dintisorii d-nei dr. si a zis repede “sauber!” (curati).
A spus ca totu-i Ok, sa o las numai in sosete acasa, sa nu ii dau papuci de casa, e mai bine pt dezvoltarea piciorului. A vazut ca vorbeste bine, zis ca e minunat ca vorbeste doua limbi, ca majoritatea “inteleg a doua limba, dar raspund in prima”, si ca zice multe cuvinte si propozitii pt un copil bilingv, ca la ei merge de obicei mai incet, cica ii “merg rotitele”.
A fost totul Ok, si oana chiar a vrut sa mai stea… . Totul OK in afara de o quasi diaree – de fapt nu e diaree, ca face numai odata pe zi, dar tare imprastiat, si nu stiu de ce. Am primit ceva sa ii dau (ceva cultura de bacterii) si sa vedem cum o fi.
ROXIVAN, cum e Darius?
la multi ani Eva!!!!!!!!!! multi ani fericiti si plini de bucurii!!!!!!!!! Vreau poze cu sarbatorita si cu tortul, ca sigur i-ai facut ceva super!
aalina2003 spune:
La multi ani Ionut (gabi fer), Eva (Ciuf)si Cristian (Alorea)!!1 Sa fiti veseli, norocosi si sanatosi!!
Roxivan, bine ai revenit! Eu stiu ca Ecoflorina este buna cu adevarat(dar scumpa) pentru tratament de durata cu antibiotic! sanatate!
Noe, cum mai e Bia?
Andreea, multumesc inca o data pentru nr de telefon. Cred ca o sa ajungem pe la jumatatea lui mai in Bucuresti (adica mai devreme decat credeam) si atunci,in preajma,o sa-l folosesc. Anunt din timp,oricum!
Catrinel, buna treaba cu verificarea asta de 2 ani, eu amobservat singura ca Ana nu paseste bine. Bravo tie si Oanei pentru "rotitele" care se-nvartesc!
Qamar spune:
LA MULTI ANI, EVA! si multa, multa iubire!
P.S. bia e mai bine, a scazut febra..doarme acum
Qamar spune:
La multi ani, Ionut de Gabi!
si
La multi ani, Diana!
(pt zilele trecute)
La multi ani si floricelelor si floriceilor!!!