LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 4
,vazui si pozele cu Alicia....si mi se pare mie,sau seamana cu al meu odor?E o dulceata,si am vazut ca ati sarbatorit-o la gradi.Alina si pe Mark al tau l-am vazut.Tare bine-i sta si lui cu plete carliontate.S-au distrat fain picii acolo la petrecere,cu topoganul in casa.O surioara....pe cand?Fetelor.....fara nici o suparare....am vazut filmul lui Mungiu...si nu mi-a placut deloc.Toata lumea fara exceptie,mi-a spus ca merita vazut,laude si cuvinte de preamarire,.....drept pentru care cum ajunsei la NY am si luat ziarul sa vad pe unde mai ruleaza in oras,.....macar mi-am satisfacut curiozitatea ca altfel as fi ramas cu un mare nod in gat ca uite domnle film romanesc premiat la Canne si eu nu ajung sa-l vad.Dar ,...nu mi-a placut defel,ba-l gasesc tare deprimant si tare ma bucur ca nu am prins anii adolescentei sub domnia lui ceasca.Chiar o sa-i rog sa-i explice punctul de vedere...., capetele luminate dintre cunoscutii mei,caci poate ei vad ceva ce eu....nu vad .Sincer,daca vazurati filmu...luminati-ma si pe mine....nu spun astea din dorinta de a fi altfel,nici de dragul polemicii,vreau doar sa aud,vad,alte pareri,idei,...poate ma destept si eu .Irina,Mariana,Andreea,Adar,pe unde sunteti scumpele?Acum cand am si eu 2 clipe si pot sta la palavre....nu sunteti prin zona.La NY e primavara...cu copaci infloriti si dimineti racoroase,abia apuc sa papam si sa ies cu prichindelul la o plimbare.Am zilele impartite,in care zi ma vad cu care prieteni...dar cred ca o sa le mai zic sa faca bine sa vina si ei pe la noi,macar unii dintre ei,care nu au copii mici.Rudy este din ce in ce mai atasat de tati,cand este domnul tati in preajma....nu mai vrea sa-l imbrac sau sa-l tin eu in brate....ci tati,iar eu nu sufar deloc,sincer....ci ma bucur nespus ca vede si tati cum este sa fi solicitat.Mandru se umfla tare in pene la fiecare cuvant rostit de odor,chiar si can i spune "away",...adica da-te din calea mea!A inceput sa puna si el 2 cuvinte impreuna,de exemplu "Hi dada",care-i un fel de "salut tati" si "more toys" cand vede mai multe jucarii la un loc.In schimb...nu stiu de ce la maica-mea ,care-l rafata pana peste limitele bunului simt(mancare adusa in pat,jucarii aruncate dintr-o parte in alta a camerei,...care daca esti in cale iti pot face vanatai),nu vrea de fel sa-i spuna 'Maia'..ci baba.Revin caci ma cheama datoria.