LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Yo`s yo`s!
Ana Alexia de Lady H! Sa cresti mare mumoasa si tot asa haioasa ca mamica ta! Lady daca nu ne pui poze de la petrecere nu ma mai joc!
Kim mi-a placut ala ptr gradi...al nostru tot asa colorat a fost deasupra, insa nu era plin de coloranti...partea aia cu desenul puteai sa o dai la o parte si sa servesti martzipanul si umplutura cu fructe care a fost super! Cred ca ptr ei o combinatie din asta e super...sau sa pui ceva jucarele pe tort.
Pe printesa mea o va chema Eliana si noi o sa-i zicem Eli!
Si sotul meu behaie de cand a fost in Dominica...i-am dat ultimatum sptamana asta sa se duca la un medic homeopat foarte bun ca nu mai suport eu behaielile. Multa sanatate iti doresc! La voi a tot fost iarna anul asta...in Ro s-a mai incalzit!
Aalina bravo! Bine ca te-ai sarbatorit! Pup inca o data si mama si Ana!
Cat despre sot, macar atata lucru sa faca si el...dupa ce s-a bronzat fara noi la tropice si s-a plimbat prin Paris!
Ciuf sa-ti fie de bine cu noul look...stiu ca americanii nu prea au roscate...Dar lasa sa iesi tu in evidenta...si asa suntem cam sudanezi ptr astia!...Apropo de Sudan...ati vazut/citit Va-vis et devien?
Eu plang non stop la filmul asta!
Fetele ieri mi-am dus baietii la salon...Ia www.dropshots.com/khron#date/2008-04-12/18:55:40" target="_blank">uitati ce baiat mumos am acum...fara plete!
Vroiam sa va mai povestesc ce poezie haioasa ne-a facut o mamica de la odiseea de mai...in genul celei facute de Ada ...despre mine a scris "Mihaser si-a luat carnet/Prin Timisoara conduce discret/ Are baiat la gradinita/si mai vine o fetita"...super haioasa...eram suparata aseara si tot mi-a smuls un zambet!
Azi m-a lasat sotu la volan...si la un viraj m-am facut ca dau intr-o masina parcata...am ras cu lacrimi de el...se ingalbenise tot...Cand a trebuit sa parchez am pus si io frana si a tras si el frana de mana! E asa stresat cand conduc eu...il trec toate de emotie!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Catrinel_17 spune:
danke NOE, danke AALINA!!!
azi a primit si oana prima cioco, de la o baba in parc, cand era la plimbare cu tati. situatia nu mai e in mainile mele
MIHASER, l-am vazut pe rujat!!!! arata traznet!! unde ai zis ca ati fost in Ungaria? era tare frumos!!
KIM, am vazut toate pozele, si de dinainte de ziua Aliciei!! ce mare s-a facut!! incredibil! e o dragutza si ce rochite elegante are! cred si eu ca v-a fost greu sa alegeti si tu arati ca o liceeana!
CIUF, am uitat sa comentez faza aia cu Romania tara africana... adica de fapt nici nu am cuvinte, zau asa. hai zi-mi ca mai ai colegi si care stiu cam pe unde e, si ca nu e capitala la Budapesta....
baga poze cu noua culoare de frezaaa!
Na lady hawk, sarbatoriti? poate nu pui poze....
ma doare capu de mor, si am impresia ca iar am o criza de gastrita. cred ca ar trebui sa ma duc sa-mi fac o gastroscopie...
alinaalex spune:
hello!
Kim, ma bucur ca ai revenit , am vazut si multe poze cu voi, Alicia e o scumpa, seamana bine cu tine. Si-mi place cum iti sta cu noua freza. Multa sanatate! si eu am racit iar, dar nu asa rau ca ultima data.
Miha, m-am apucat deja de conta . Aia fac dupa-masa la firma. Am terminat si cursul. Noroc ca am niste prietene care ma ajuta, asa ca ma descurc. Din toamna cred ca dau la ISE, serios.
Chiar, unde ati fost in Ungaria? la Gyula? ca-s tare faine pozele.
Catrinel, eu i-am dat de toate lui Marc dupa ce a implinit un an. Si salata de boeuf, ii place. Si i-au picat bine. Dupa cioco nu prea se da in vant. Si la cresa le dau carnita de porc.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
alinaalex spune:
ANA ALEXIA!
SI, CU SCUZELE DE RIGOARE DE INTARZIERE,
ALINA!!!
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
alinaalex spune:
Catrinel, ai grija cu gastrita aia! si eu am facut gastroscopie acum vreo 4 ani, procedura e nasoala, dar suportabila. Ar fi indicat s-o faci, sa vezi cum stai cu stomacul. Multa sanatate!
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
alinaalex spune:
niste poze de la ziua lui David si a lui Georgi (ca tot ai intrebat, Catrinel), prietenii lui Marc, incepand de aici
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
mihaser spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
niste poze de la ziua lui David si a lui Georgi (ca tot ai intrebat, Catrinel), prietenii lui Marc, incepand de aici
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
Ha, ha au avut tort ca al nostru!
Bafta cu invatatu` ctb. Daca vrei mai intreaba-ma si pe mine si te mai ajut si io...si vezi ca acum inscrierile se fac de prin iulie ptr faculta...sa nu le ratezi! Ca io asa am patit cu masterul...de aia l-am facut la Bucuresti!
Cand mai veniti prin Timi?
Da, pozele sunt din Gyula si Bekescsaba. Ne-am plimbat noi atunci si pana la Szeget, insa am ratat drumul spre centru...ne-am dus direct spre Timisoara.
E super la unguri...hotelul a fost cam aiurea, era mobilier vechi...nu prea au hoteluri faine...in Budapesta am stat la unul de 4 stele si nu mi-a placut...La Gyula gasesti maxim 3 stele, insa e mai fain sa inchiriezi vila!
Va pupic!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
kim spune:
Mersi fetelor care ne-au vazut pozele si pt gandurile bune.
Catrinel, mersi, esti draguta, dar vreau si eu mai multe poze cu voi, ca am de recuperat!
Mihaser, ii sta super fain noua freza la ginerica, Alicia e de parere ca e de-a dreptul... seducator!
Alinaalex, noroc ca ai pus poze ca nu-ti mai recunosteam juniorul, asa cu zulufi, ce mare s-a facut si frumos ca o fetita! cam asa a trecut si la noi luna, cu petreceri... de 2 ani!
aalina2003 spune:
Kim, am vazut cu placere multe poze de Alicia cu rochite frumoase, zambareata si dragalasa foc. Are ochii tai,nu-i asa? cat de inalta este? Intreb pentru ca eru am impresia ca Ana e cam pice (85 cm la 2 ani), nu ca noi am fi niste inalti, da'..orisicat..:)
Miha, am vazut si pozele vostre din Ungaria. Chiar ca sunt fain facute, cine a fost fotograful, tu sau sotul? Si cum l-ai tuns pe Cris, falcutele lui indeamna si mai atre la jumulit!!
alinalaex, unde vrei sa mergi la ISE? o sa fie la zi? Si zici ca lui Marc ii place si salata boeuf? Bine,ce sa ma mai mir, el nu a facut mofturi la mancare, bravo lui!