LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Ah, da, voi ati dat puilor
salata de boeuf (maioneza) NU
sau cartofi prajiti?DA
Sau carne de porc?NU
Ciocolata?DA
Ca Oana pe astea inca nu le-a incercat.
MIHASER, l-a imbunat Ade pe Cris?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
LA MULTI ANI, DAVID DE TINA!!
Ce mai citim noi
Qamar spune:
vazut poze cu Alicia
acum, continuat cu poze de Miha
-am ratat ceva?-
Ce mai citim noi
mihaser spune:
Salut!
Primul bebe e pe vine la odiseea de mai-iunie...Mamica lui avea DPN cu 20 de zile inaintea mea si i s-a rupt apa!
Catrinelu` Cri de toate a papat si salata, maioneza, cartofi prajiti, cioco zilnic, carne de porc...Nu a avut nicio problema...Singura problema e ca vrea prea multa cioco! E o poza in album de pe 28 martie cand are cioco pe buze...zici ca e rujat!
Mi-a zis educatoarea cu nu a mai plans! Cand m-am dus la 12 jumate sa-l iau se juca acolo cu o fetita mai mare...e smirna la gradi, dar acasa....rasfatel
Noe...tot mai plecati la cang cum zice Cri? Ce-i cu steagul ala? Dai tu DN1 sau Colentina pe autostrazile lor pline de cangi?!
O dusesi pe Bia la gradi aia sucara?
M-am apucat de culinareala...fac retetele lui Jerome...de deserturi...of course!
Aseara clatite cu kiui si ciocolata...Cris a dat skip! Sotu a papat!
Aalina ce facusi bre? Te-ai imbatat ieri?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
ciuf spune:
Salutare
Am uitat sa va spun ca m-am vopsit rosie. Sunt obiect de studiu. Aseara la locul de joaca de la Mall treceau copiii pe langa mine si isi fixau privirea pe par. Cred ca eram extraterestru in ochii lor.
La scoala ma intrebau colegele "Chiar culoarea asta ai vrut-o sau ti-a gresit-o coafeza? LOL. "Nu, asta a fost culoarea dorita" Ah, iti sta bine. Cred ca sunt un fel de ursu' Bijou (asa il numeam pe noi pe mos Martin din gradina zoo din Craiova). Se vede de la o poasta ca nu sunt americanca. Dupa cum vorbesc, ma imbrac, arat.
Daca ati vedea studentele cum se imbraca va luati cu mainile de par. Sleampete, blugi cat mai largi si cracii lungi de ii tarasc pe jos, slapi in picioare, tricouri mulate sa li se vada suncile, e ceva de toata groaza. Nu generalizez, ca mai sunt si studente ingrijite. Mi-ar placea sa surpind pulsul Universitatii ca sa vedeti cam despre ce vorbesc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
gabi_fer spune:
Buna fetelor,
Uram si noi sarbatoritilor de azi si weekend tot ce e mai frumos!
Scuze ptr mesajul telegrafic dar ma grabesc sa fug acasa la pui.
11 aprilie David Tina_Welsh
11 aprilie Filip Andrei Ioana22
13 aprilie Ana Alexia Lady Hawk
Va doresc un weekend frumos!
kim spune:
Yes, in sfarsit week-end! Imi pot acorda si eu luxul de a sta cu voi pe forum, nu?
Ciuf, iti multumesc! cu gradinita e foarte bine, Alicia are mult fun acolo, pacat insa ca bietii copii nu pot iesi cat de des ar vrea afara, imagineaza-ti ca si azi tras o lapovita cu ninsoare (sper ultima). Te inteleg in ce priveste « stilul » nord-american, in mare parte lipsa de bun gust, si marea diferenta a europenilor, sunt si eu de multe prinsa la mijloc din dorinta de a nu iesi prea mult in evidenta. Ai poze cu noua culoare?
Mihaser, multumesc, dar care dintre torturi ti-a placut? Cel de la gradi cu printese l-am comandat, e frumos dar plin de coloranti si chimicale, celalalt decorat cu capsuni l-am facut eu si e de branza (delicios!). Cred ca esti super fericita ca vei avea fetita, in ordinea ideala baiat, fata. De la ce vine Eli? Frumoase pozele din Ungaria, ce ati facut acolo?
Catrinel, deci tu le vrei numai pe alea de la ziua ei, ok, o sa ma straduiesc sa le pun cat de repede. Ca sa=ti rapund la intrebare, Alicia mea a gustat cam din tot, cu masura bineinteles,adica de pofta mai mult pt ca nu sunt preferatele ei, poate ca ciocolata ar putea deveni daca nu i-as pune limite (o pacalesc cu fructe uscate, stafide,smochine, curmale, canneberges…)
Noe, mersi, precis nu ai ratat nimic. Auzi… gluma-gluma dar eu am ramas cu cateva dileme in privinta ta, nu mai stiu, vrei sau nu bb2? Si… mai vrei noua Zeelanda? sau sunt doar tehnici de durutare…
Lady_Hawk spune:
......
Din lipsa de participatiune pe net in luna aprilie…si ramanand restanta cu urarile pentru prichindei…bag acu` :
LA MULTI ANISORI pentru Alyssa,Raluca Elena ,Sara Ameera,Harris Peter , Andrei Cristian , Catinca Maria , Magnus Tiberius, Sebastian Florentin, Eduard Gabriel ,Krisztian , Eliza ,Darius Mihai ,David ,Filip Andrei …indrazniti sa aveti parte in toata viata voastra de liniste, sanatate, bine, credinta, curaj, putere,pasiune,fericire,zambet si speranta!!…Pupici…fara numarrrrrr!!!…pac!…pac! !!!!!
Pup si mamele care facura asa puiuti frumosi si cumintei!!! ...aseaaaaa!!!!!
Acu` fug sa bag ceva munca si incerc sa revin...sa fiti cuminti si sa nu faceti nimic din ce n-as face si io!!!
Acu' ma grabesc......dupa cum se vede...hihihi...
Io de beba_mica Ana-Alexia (13.04.2006)
aalina2003 spune:
La multi ani,ghiocei frumusei si dragalasi:
10 aprilie Eduard Gabriel Simona Toma
Eliza-Maria Guguluff
Darius Mihai roxivan
11 aprilie David Tina_Welsh
13 aprilie Ana Alexia Lady Hawk
Multumesc pentrru urari,fetelor,dragutelor!!..Miha,nu m-am imbatat :), am intrat si ieri,am scris tot ce mi-a trecut prina cap si ..mesajul meu fuse,fuse si se duse...asa ca m-am 'nervat si am plecat cu jucariile mele cu tot!
Azi am fost undeva in afara orasului,pe malul Dunarii,la un re--uraant (cum zice Ana) si am sarbatorit (in cadru restrans) primaverile mele:).
Ana a alergat pe afara toata ziua (mare lucru sa nu fi racit,era cam vant pe acolo si si pe mine ma doare capul..)
N-aam apucat sa vad poze de KIm sau de Miha, acu'ma duc!
Miha,super gestul; sotului tau sa-ti ia bilet la concert! Un pup dee la mine pentru el,daca nu ti-e cu suparare!
Catrinel, Ana caam ca si Bia:
-maioneza nu (ma gandesc la faptul ca aia de casa e facuta ssi cu galbenus crud,potentiaal purtator de salmonella), ciocolata da (ii place,dar nu pot sa spun ca ar manca oricand,oricat), carne de porc nu, cartofi prajiti da (da'nu s-a-nnebunit dupa ei, eu imi amintesc ca-mi cam placeau,dar cred ca eram mai mare,totusi)
Ciuf, cat de rosie poti sa te fi facut? ..Toata stima pentru notele de la examene!Si pentru proiectatele plimbari (cu bicicleta,macar o paarte dintre ele,nu?)prin parcurile nationale de prin partile voastre.Nu mi-ai spus de iasomie,ce treaba are cu cofeina? De ce nu mai poti sa bei ceaiul ala? Si chiar ai renuntat la cafea?
Delia, cand ajungi la intalnirea de 10 ani? Acu' sunteti la NY,nu? Felicitarile mele pentru examene!!
kim spune:
Ce liniste pe aici... E vreme frumoasa la voi?
La multi ani, Ana Alexia de Lady Hawk!
Aalina, La multi ani pentru frumoasele primaveri (iarta intarzierea)!
Deci nu e nimeni in zona. Si eu care aveam chef de o poveste.
Unde ati disparut acum cand am si eu mai mult timp? cand am decis sa ma mai odihnesc si eu... De la ziua Aliciei, adica de aproape 2 saptamani am o raceala care nu se mai termina, cred ca e un semn sa mai iau o pauza.
Dar sa nu va spun cum m-am odihnit. Deci, dupa lupte... seculare, pot sa va anunt ca am ajuns cu pozele la zi, in ultimul album gasiti pozele aniversare (aviz Catrinel):
http://community.webshots.com/user/stancutza?vhost=community
Acum chiar am fugit la culcare...
Sa aveti o duminica placuta!