LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Polixeni spune:
Buna fetelor!!
LA MULTI ANI BIA !!!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI NOROCOASA!!
Nici acum nu avem net acasa si nici tel dar bine ca macar la job am acces la net.M-am uitat la pozici si am vazut cat de mari s-au facut ghioceii nostri,dragii de ei....
Gravidutele noastre mai pot?? Oare Mariana si Catrinutza ce fac???
Miha cum te simti??Vazui flacaul tau...ptiu-ptiu ce frumos e !!Nick e si mai scurt tuns si breton nu are...al tau sta la tuns??Pana la urma ce nume va avea pitica ?(ca nu stiu)
Catrinel Poze cu Nick inca nu am pus datorita faptului ca nu avem net acasa.Ploi si ninsori????Brrrrrrr......
Eu i-am dat snitel lui Nick,si omleta...dulciuri nu prea ...adica ciocolata nu.Insa din celelalte dulciuri i-am dat sa guste,insa nu prea e atras.Cel mai mult ii plac biscuitii de copii (papa numai o anumita marca de biscuiti...)Aaa si i-am dat si pizza si suvlaki si tzatziki. Cu tzatziki nu am exagerat sa nu-i faca rau usturoiul la stomacel.
Delia esti o draguta!!Si mie mi-a fost dor de voi!!!Ceva poze noi cu Rudy??
In ceea ce priveste alergatul pt cetatenie...nu se mai termina!!De 2 sapt ma chinui sa depun actele alea si tot timpul mai trebuie sa mai fac una alta.Sper sa-l predau si sa se termine povestea asta...Hmm deci si tu te gandesti la bb 2 in curand!!!Sa dea DD sa iti iasa planurile dupa cum ti le-ai dorit!!
Kim v-am vazut pozele.Ce mare s-a facut Alicia..sa nu o recunosc!!!Si tie iti sta tare bine tunsa asa!!!Voi inca mai aveti zapada????
Ciuf vreau sa-ti vad culoarea!!!!Sigur iti sta fain pt ca iti vine bine roscatul la culoarea tenului!!!Am vazut si pozicile voastre!!Mai Eva e fenomenala cu ochelarii de soare!!Si Nick are dar nu ii poarta ferit-ar Sfantul!!!Nu suporta nimic pe fata si nici pe cap!!!
Hehehee tu zici de cum se imbraca fetele de acolo...sa le vezi pe grecoaice...brrrrrr
Alina dulce mai e ark cu zulufii lui!!!Mai-mai aveti si tobogan in casa!!E foarte fain!!!
carmenpit te cred ca iti este greu fara micuta dar trece timpul repede...capul sus!!
cameliada spune:
salutare fetelor,
am intrat si eu pe aici si mi-a placut ce am citit
pupici la toata lumea
Tudor traverseaza o perioada cam grea, adica am inceput operatiunea de intarcare de la suzi. Incepuse sa roada suzeta cu mare foc si aseara a decapitat-o; toate bune si frumoase pana la somn cand a inceput sa ceara "ata suzi" adica alta, pe motiv ca cea pe care o are nu poate fi tinuta in gurita. A plans cu foc toata noaptea aproape, pana pe la 2 jumate cand a adormit in suspine si s-a foit pana dimineata in cosmaruri din jumate in jumate de ora. Trist, dar trebuia sa incepem aceasta operatiune odata si odata, desi nu ma gandeam ca voi avea tarie sa rezist. Probabil ca as fi renuntat daca aveam in casa alta suzeta de rezerva, dar cum o uitasem la socri weekend-ul trecut, am zis ca putem profita de ocazie sa incepem operatiunea. La cresa a plans dupa ea si s-a linistit abia pe la 10 si o sa imi spuna educatoarea cum a adormit, daca a adormit la pranz. Oricum, ma gandesc cu groaza la noaptea care vine, dar tre sa fim tari pe pozitie pentru ca daca cedam acum, inseamna ca l-am chinuit degeaba o zi si o noapte....
Doamnele de la cresa sunt foarte dragute cu el ....si cu mine, in virtutea faptului ca saptamana trecuta Tudor a venit acasa cu unul dintre dintisorii din fata putin ciobit, motiv pentru care am avut o iesire, destul de politicoasa dar foarte acida, fata de cele de la cresa; educatoarea chiar m-a sunat azi de doua ori sa imi spuna ce mai face Tudor pe acolo, ce frumos a mancat singur la masa de dimineata si ca a cerut kk la olita!
Operatiunea olita e declansata de doua saptamani, in sensul ca il pun dimuneata si face ca lumea, dar in restul zilei face doar de dragul de a vedea acolo ceva, doua lingurite de pisulica, dar atata le admira si ne cheama sa le vedem, incat nu pot sa ma supar pe el ca nu cere in alte situatii.
Cam de sambata a fost cu funduletul in sus, super irascibil si plangacios iar ieri seara m-a cam scos din minti si l-am intrebat retoric "ce papucii tai ai, mai mama?!" la care piciul- Tudi nu papuci, totosi!, iar toata seara m-a imitat- papucii mei, papucii mei
hai ca s-a terminat programul, va mai scriu si maine
alinaalex spune:
hello!
Marc a inceput sa tuseasca mai mult, azi dimineata chiar tusea destul de rau, de dimineata era cam cu capsa pusa si somnoros. Sper sa nu fie ceva rau, ca la cresa cam toti copiii sunt bolnavi, inclusiv educatoarele. Toti behaiau de zor saracii. Pana acuma i-am dat numai sirop de tuse si Nurofen, dar vad ca nu-i mai bine. Febra n-a facut. Cred ca dau o fuga diseara cu el pana la dr. pediatru.
Sa nu ma vai spun ca-n fiecare dimineata marc se trezeste cu grija sa ajunga la "serviciul meu, la copii", adica la serviciul lui, cresa, isi ia o poseta (de-amea ) de care nu se mai desparte, si-o pune smechereste pe brat si abia asteapta sa iasa pe usa.
Aaa, si vorbesteee...una-ntruna, ma doare capul! vorbeste incontinuu, stie multe, daca nu vorbeste, canta! si seara io-s mai obosita decat el, cateodata adorm inaintea lui, el in patutz tot vorbeste pana adoarme. E mare figura!
La cap. olita suntem in plop. Da' nici nu ma stresez. Imi spune cand face kk, si-mi spune ca o face in pantaloni. Probabil ca-i tine de cald la fundic. La cresa sta pe olita, dar nu intotdeauna si face ceva in ea. Tot in pampersel.
Cameliada, noi am scapat de suzy cam prin decembrie, asa brusc. Marc a renuntat singurel. Dar nici n-a fost mare fan, asa ca s-a debarasat usor.
Miha, Cri e obisnuit deja cu tunsul, tare -s curioasa cum va reactiona Marc cand il voi duce la frizer!
Poli, nu-i al nostru toboganul, e al prietenei lui Marc, l-a primit de ziua ei.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
alinaalex spune:
BIA ALEXANDRA IRIS!!!
SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
ciuf spune:
Bia, iti dorim o viata ca in povesti. La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nu mai pun canapeaua,desi ar fi cazul.Zilele care au trecut nu au fost insa cele mai bune.Dupa intoarcerea de la Brasov Thea a continuat sa refuze sa pape,a facut iar febra(o singura data,e adevarat,dar suficient cat sa ma sperie) si a inceput sa tuseasca rau(ca a avut tati grija sa imprastie virusi!).Am fost cu ea la dr,de data asta la Budimex,la o dr fooooarte draguta(pe care o cunosteam) si mi-a spus ca are o viroza foarte puternica.Si daca tot imi propusesem sa-i fac analizele de sange,am dus planul la bun sfarsit si m-am linistit.Totul este in regula.Ii dau Keflex pt. tuse,Tantum Verde pt. gat si Minimartieni("miiitieni")pt. pofta de mancare.Daca la Cristi al lui Mihaser functioneaza(in ceea ce priveste pofta de mancare) la noi...nici vorba.Dar e lesinata dupa ei.
Astazi a mancat cu mare pofta un ardei umplut,cu smantana si painica,dar asta ii si place foarte mult.Nu reusesc sub nicio forma sa o induplec sa incerce ceva nou.Simt ca mor,mai ales cand ma gandesc cat de bine si de diversificat papa candva.Acum ii plac doar cateva feluri de mancare.
Cristin este din ce in ce mai rau(culmea!),a racit si soacra mea,eu raman singura intreaga,cat de cat.Asta daca fac abstractie( si e aproape imposibil!) de migrena cumplita care ma bantuie din ce in ce mai multe zile pe luna.Si am si o groaza de treaba.Pacatoasa primavara asta!
Aalina,sa traiesti in liniste si armonie,inconjurata de toata dragostea celor dragi!La multi ani...cu intarziere!
La multi ani fericiti si plini de impliniri puilor nostri,
DAVID
ANA ALEXIA
BIANCA ALEXANDRA
Sa cresteti mari si frumosi!
Catrinel,eu ma gandesc serios sa-mi fac o tomografie,chiar daca mi-e frica de efectele negative ulterioare.Deocamdata vreau sa-mi fac niste analize la Parhon sa vad in ce situatie se afla glanda tiroida.Deja ma ingrijoreaza rau de tot durerile crunte de cap,cu ameteli si stari de greata.La tine e la fel?
Alinaalex si eu am inceput cu Nurofen si sirop de tuse,dar abia de cand am trecut pe Keflex s-a oprit tusea.
Noe,sa stii ca eu am luat o gramada de Tex-uri de la C.Sunt foarte bune calitativ si foarte dragute.
Cameliada si Thea ma imita atunci cand i se pare ca am pus ceva interesant.Intr-o zi,dupa incheierea unei convorbiri am trantit telefonul nervoasa si am spus plina de nervi "-Imbelicii naibii!!!".Ma refeream la minunatii care ne intretineau gradina.Imediat si-a luat propriul telefon si l-a trantit spunand pe un ton la fel de taios "-Mibicilii nabii!".Daca in prima faza m-a amuzat, mi-am jurat sa ma cenzurez cand este prin preajma.Si noi trebuie sa renuntam la susu dar mi-e mila inca.E printre ultimele obiceiuri bebelusaresti si mi-e drag.
Mihaser,adica nasti in preajma zilei mele?Sa stii ca femeile Gemeni sunt norocoase,deci e o zodie buna.In ceea ce-i priveste pe barbatii acestei zodii,ma abtin total.Eu.Ce mutra serioasa are Cristi cel tuns!
kim,e tare dulce Alicia si are o mutrita tare buna si blanda.Nu-i asa ca e un copil foarte cuminte si prietenos?Cine va mai ajuta in perioada asta?
Ciuf,arata-te!!!
SA STITI CA CIUF ARE UN PAR FOARTE,FOARTE ROSU,FOARTE COOL!II STA EXCELENT!AM VAZUT-O EU!
Poli,bine ca macar la voi a venit vara.La noi zici ca-i toamna curata!Probabil stati numai pe afara cu Nick.Poze,ceva?
Delia,sunt aici, dar vezi bine de ce n-am mai intrat pe DC.Cand incepi proiectul bb2?
Noi i-am amenajat Theei curtea,in sensul ca am reorganizat totul,pentru a nu mai alunga copilul de pe randurile cu flori.Am dus toate florile pe margini si i-am lasat la dispozitie doar gazon.I-am luat si niste jucarii de curte si este in culmea fericirii,mai ales cand sta in "catei",adica in castelul gonflabil,jucaria pe care o adora.Sambata seara,cu greu am scos-o de acolo,desi tusea si nu se simtea foarte bine.Nu se urca incaltata in castel si,in fiecare dimineata aduna eventualele frunze ori alte gunoiase din el.Face "culat bine!".Poate apuc sa pun si poze.Pe cele de la ziua ei nu le-am recuperat de pe la prieteni...inca.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
addiana spune:
La multi ani Bianca Alexandra, Ana Alexia, Filip Andrei, David, Darius Mihai, Eliza-Maria, Krisztian, Eduard Gabriel!
mihaser cum se cheama solutia de curatat pete?
am vazut si pozele cu hainute frumoase de fetita si cele din ungaria, mi-a placut mult cea cu apusul la marginea lacului!!
ciuf felicitari pentru notele de la examene! deci e coada la cadavre!
vreo poza ceva cu parul tau cel rosu??!!
kim sunteti foarte frumoase amandoua!
cameliada multa bafta in continuare cu operatiunea de intarcare!
alina multa sanatate lui marc!
andreea g multa sanatate theei!
si noi tot cu muci suntem... toate trei!
ciuf spune:
Poli, ma bucur ca ai dat un semn de viata. Sper sa fii sanatoasa, iar problemele sa fi fost de alta natura. Tu ai vrut sa il tunzi pe Nick scurt? Ca eu tot visez sa il vad pe Luca cu par mai mare, dar ma mai scutura sotul si imi zice ca plete sa ii las Evei sa ii creasca nu unui baiat. Si atunci cu manuta mea il tund pe Luca scurt .
Delia, examenele se aduna saptamana viitoare. Luni am de predat o lucrare de 6 pagini la engleza, marti examen la anatomie, miercuri examen la chimie.
In weekend suntem ocupati ca sambata suntem invitati la o petrecere, iar duminica as vrea sa o sarbatorim pe Eva. Nu stiu daca voi avea timp sa ma ocup sa ii fac un tort. S-au adunat examenele astea taman in perioada zilei ei de nastere. tare mi-e ciuda. Dar dupa 23 sunt mai libera. De ziua mea cred ca nu fac nimic. Ca ma eclipseaza Eva.
Aseara am iesit pentru o ora cu bicicletele pe poteca din spatele casei noastre. a fost o vreme superba. In sfarsit a venit primavara la noi. Am invitat si doua fetite indience, vecine de-ale noastre. Una are 5 ani si a stat in titireasca cu Eva, iar cealalalta are 7 ani si a mers cot la cot cu noi. Am fost placut surprinsa aseara sa vad Luca ce progrese a facut cu bicicleta. Merge cu o mana la spate, cu picioarele pe cadru, se urca pe un perete un pic inclinat. Pacat ca nu am avut camera sa il filmez. Sper sa reusesc we urmator.
Cu olica stam prost. Tati i-a cumparat chilotei cu printese in care face toata ziua pishulica. Cica stie sa se duca la WC dar uita si da drumul in chilotei . De doua ori mi s-a intamplat sa o pun pe WC si sa faca imediat pishulica.
In rest, trancaneste in luna si in stele. Repeta dupa noi ca un papagal. Face tot felul de mutrice haioase si e innebunita sa ii fac codite si sa o imbrac in rochite. Ii place sa fie admirata si saluta pe toata lumea.
Luca de azi incepe a doua sesiune de inot.
Parul meu este rosu ca focul si sper sa reusesc saptamana viitoare sa pun niste poze. Credeti-ma ca nu am timp nici sa imi vad copiii, daramite sa mai incarc poze.
Alinaalex, sa speram ca nu o fi ceva rau cu Marc. Tu ii dai sirop natural de tuse? Stiu ca la noi mai functionau si produsele naturale. Observai si eu ca Luca se trezi cu o tuse cam nasoala. Si se mai duce si la inot. Om vedea ce ne asteapta.
Camelia, ti-au spus educatoarele ce s-a intamplat cu dintisorul lui Tudor? Succes la intarcare. Bietul copil prin ce trece el acum cu suzeta asta.
Andreea, fa-ti niste analize ca durerile astea de cap nu sunt bune daca le tot ai. Ai grija sa nu racesti si tu. Cum mananca Thea cand mergeti in vizita sau la restaurant? E tot lingava sau atunci se infige la papat? In general, copiilor le place rutina. Se simt mai in siguranta cand totul e urmat drumului de il stiu ei. Asa e si cu mancarea. Las-o ca e o perioada.
Noe, tu nu ne mai zici nimic de Carliontz? Hai baga gheruta si mai zi-ne de planurile tale de viitor. Stii eu tare mult imi doresc sa vizitez Alaska. Sa vad balenele, ghetarii. Insa acum copiii sunt prea mici si nu ne-ar prii o asa plimbare. Pe sot il intarat la o vacanta in Hawaii la vara. Vrem sa vizitam o alta insula. Nasol e ca drumul dureaza vreo 7 ore. Aproape ca cel de Romania. Eh, poate om ajunge prin Canada. Sa vedem. Trebuie sa le analizam pe toate foarte bine, iar eu cu scoala asta nu prea imi arde de planuri pana nu ma vad cu semestrul terminat. In vacanta de vara m-am bagat la un curs online de psihologie.
Alina, ceaiul de iasomie are cofeina. Este foarte parfumat si bun la gust. Eu il consider o delicatesa. Imi amintesc ca am cumparat de la supermarket o cutie cu pliculete de ceai de iasomie si nu era deloc bun, nu avea gustul de il stiam eu. apoi am comandat de pe internet ceai din acela numai radacini care este o nebunie. Cand il prepar miroase toata casa a iasomie. Ca sa nu mai spun ca eu sunt innebunita dupa mirosul de iasomie.
Imi amintesc ca am fost acum vreo doua saptamani la un magazin de are numai produse de reparatii, imbunatatiri, cred ca e ceva Praktik, parca asa am auzit ca se cheama magazinul asta in Ro. La departamentul de plante aveau iasomie. Credeti-ma ca jumatate din magazinul ala mirosea a iasomie. hai ca va impuiai capul cu ceaiul meu.
Miha, deci nasti pe 25 mai. Si eu intelesesem 5 mai . Poze ai mai pus cu burtica?
Catrinel, cum se mai simte fetita despre care povesteai tu? Onichka ce mai zice? Vrea la olita? ii place sa se dichiseasca?
Fug ca sunt la munca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am pus cateva poze la semnatura,intr-un album nou-nout.Revin pe seara.Sper...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.