LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

tot eu...
va urez un 1 Mai insorit, distractie maxima si pupici la toti ghioceii!!!
ai pup iu ol!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

Addiana, si eu sunt slaba si sotul plinutz (cu burtica), e drept ca eu nu prea gatesc, dar lumea crede ca eu ma rup in figuri la bucatarie toata ziua si sotul papa tot: "vaai, ce bine-l tine nevasta de e asa mandru, gras"

pai si eu as fi preferat sa zica lumea(de fapt neamurile!!) ca sotul mananca toata mancarea si eu si fetele nu mai apucam si de-asta el e gras si noi slabe!!!!
dar asta e ...oricum multi nu cred ca stiu sa fac de mancare, ce rost ar avea sa ma chinui sa le explic ca eu chiar fac de mancare!!!
si multumesc pentru urari!

o zi cat mai frumoasa maine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Catrinutz si un 1 mai frumos si luminos!sper ca sunteti bine toti 3+1 si poate ne mai pui si noua niste poze cu Atomix
Pupam maxim,
a lu' Roua

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI Catrinutza!!!Sa fii fericita si iubita si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!Nastere usoara si bebe sanatos si norocos si asteptam poze cu burticul lu mataluta!

Miha,o sa dau telefoane...la compania cu care zbor sa aflu de la ei de ce anume am nevoie ca sa pregateasca sora-mea "pasagerul"Si maine este prima zi din luna mai....luna cand va veni puiuta ta
Addiana,nu mi-as face griji pentru Rudy daca nu ar avea spatele rece ca gheata noaptea cand ma trezeste sa-i dau apa sau laptele...
Alina,o sa cumpar o geanta anume facuta pentru catei.....si daca are sub 8 kile am voie sa iau patrupedul cu mine in avion,la pasageri,doar daca ar avea peste 8 kile,ceea ce e imposibil la nici 3 luni......atunci ar trebui sa-l pun cu bagajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

buna, dragele mele

in primul rind le urez din suflet La Multi Ani ghioceilor care au implinit minunata virsta de 2 anisori intre timp, sa ma ierte mamicile ca nu am scris in ziua in care chiar s-au sarbatorit. multi pupicei de la mine si Alexandra.

am revenit si noi dupa excursia in Romania, si nu stiu cind o sa reusesc sa scot tot din bagaje si sa fac ordine in casa, ca zici ca ieri ne-am mutat aici. totul e vraiste, ce sa zic. iar miine incep serviciul, deci nici gind de timp liber.

in Bucuresti m-a demoralizat traficul, asa ca am circulat numai cu metroul. nu stiu ce se va intimpla cu orasul ala, daca nu se face ceva cu parcarile. nu mai zic de lucrarile care sunt pe toate strazile. groaznic. Clujul sta mult mai bine la capitolul asta, cred ca m-as muta acolo, daca ar trebui sa aleg intre Cluj si capitala.

am regasit Bucurestiul putin mai verde, parca, si mai plin de parcuri pentru copii. insa extrem de aglomerat, si viata prea scumpa pentru salariile de-acolo. va admir pe voi, fetele din tara, care va descurcati cu cit cistigati, si reusiti sa le cumparati copilasilor si cite ceva pentru a-i face fericiti.

ce m-a mirat, a fost ca la magazine, casierii inca se refera la preturi in moneda veche (de cele mai multe ori), ceea ce pe mine ma scotea din sarite. cumperi mai multe de undeva, si ti se spune ca te costa 1.620.500 lei, de exemplu. si stai si gindeste-te cit e asta in bani noi, ca sa platesti cit trebuie. iar apoi cedam nervos si intrebam cit e in lei noi. asta s-a repetat aproape zilnic.

n-am gasit ca lumea ar fi acum mai respectuoasa fatza de batrini sau fatza de mamele/tatii cu copii in brate, inca sunt probleme in ce priveste cedarea locului in metrou sau in alte mijloace de transport in comun. si exista si-acum acea graba de-a se urca primii, pentru a sta jos, cu riscul de a te rasturna cu tot cu caruciorul. referitor la cei in virsta, in metrou chiar m-am luat de o tipa care tinea locul pt batrini ocupat cu sacosele ei cu cumparaturi de la Carrefour, in timp ce o batrina statea in picioare linga ea. sigur ca s-a executat si si-a luat sacosele de-acolo dupa ce i-am facut observatie.

ce m-a surprins placut, a fost faptul ca adolescentii din Romania par a fi mai linistiti decit cei de-aici, cel putin asta am vazut la metrou. pe cei de la noi ii stii ca s-au urcat in masina sau in tren, pt ca sunt galagiosi si citeodata mai scot un marker cu care scriu pe scaun, sau stau cu piciorul pe scaunul din fatza. asta n-am vazut-o in Romania, la vizita asta. e drept ca am evitat orele de virf, cind nici nu erau grupuri mari.

as scrie mai multe, dar am multe de facut si timp putin de tot... n-am apucat sa citesc din urma...

va pup cu tot dragul

aida

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Am pus poze de la ziua Evei si eu cu parul rosu de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2208553980082837760EMUlie
Fetelor, scuze ca nu am mai scris dar acum sunt la sfarsit de semestru si sunt prinsa intre examene, eseuri, laboratoare.
Sper sa reusesc sa scriu maine cateva zile de la serviciu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ciuf chiar ca e rosuu parul!! si copii blonzi, sigur toata lumea intoarce capul dupa tine! eva e frumoasa foc! o sa franga multe inimi cand o sa mai creasca!

delia inseamna ca se lasa destul de rece noaptea, sper ca rudy nu transpira in timpul somnului.

aida asta se intampla si prin iasi din pacate! imi aduc aminte ca eram insarcinata cu raisa in vreo 7 luni, cu denisa de mana - care pe atunci avea 2 ani jumate si am luat si noi tramvaiul....nimeni nu mi-a cedat locul, chiar daca o doamna care statea si ea in picioare a incercat sa faca atenti cativa "calatori"!!!

la noi e soare si frumos dar din pacate sotul are treaba si nu mai putem iesi la gratar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Catrinutza la multi ani fericiti! Sa ai o nastere usoara, un bebic sanatos si o Mariuca negeloasa!

Ciuf am vazut freza cea nou si esti super! Te intinereste...parca ai fi sora cu Luca si Eva!
Vazut Eva cocheta la ziua ei si yummmi tortu`...

Andreea nu am apucat sa mai comand si de la redute...ca astia lucreaza sotul la lucru si ii tot streseaza Am vazut ca au hainute frumoase si chiar am vrut sa iau un cadou ptr cineva din Spania, insa nu am putut sa-mi fac un cont la site-ul spaniol...Acum merg in Ungaria si ei au un magazin Brendon unde gasesti tot ce vrei...branduri super tari...pe care le-am luat de la Viena si la preturi bune.

Fetele eu sunt cea mai fericita ca a venit luna mai...abia o asteptam! Mai am un pic si mor de nerabdare...mi-a trecut si frica de operatie si iar m-a cuprins o euforie din aia de inconstienta

Pe unde va distrati de 1 Mai? Eu nu prea am chef de nimic azi...am ales sa sarbatoresc prin munca! Maine e sarbatoare, sambata mergem in Ungaria, duminica sarbatoare...

Merg sa vad pozele Alinei si ma intorc!
Noi inca nu am scapat de pampers, insa daca are cineva grija sa-l puna la oala face...minunea e ca o accepta!

O faza tare e ca la intrebarea: Ce sa-i dea mami lu` iubitelul ei? Cri raspunde prompt: Bombo!
E total la faza asta! Tati turba!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Hristos a inviat!

Inca ma tarasc si ma chinui sa-mi car burtoiul incolo si-ncoace.Addiana,Noe,nu sunteti singurele suferinde!S-a dus cat colo efortul meu de a castiga o oarecere forma pana in iunie,cand vom pleca la mare.Cu toate astea, nu ma las si fac in fiecare seara(de vreo 2 luni)gimnastica.Iar ziua bobinez inca la cozonac(deh,am facut vreo 12)ca nu ma-ndur sa-l las sa se usuce.
Am fost in vizite toate aceste zile,mai putin ieri,cand au venit niste prieteni la noi,la un gratarel si o joaca de copii.C. a facut greseala sa manance la Spring Time nu stiu ce salata (ieri) si a facut o minunatie de toxiinfectie alimentara,astfel incat acum tine regim si se doftoriceste la greu (impreuna cu asociatii lui,la fel de afectati).Maine ar fi trebuit sa mergem la un botez (la Bacau),dar nu cred ca va fi in stare sa faca fata,la cat de "varza" e.

Aida,bine ati revenit!Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem dar te inteleg perfect.E imposibil sa gestionezi perfect un timp mult prea scurt,cand familia e mare si toti trag de tine.Pozeeeeeeeeeeeeee!!!

Ciuf,ce tort apetisant ati avut!Si ce d-ra eleganta si...fudula!Bafta maxima la scoala!

Lady Hawk,Thea are 88 de cm si 10.500 (dupa ce a fost bolnava rau,a slabit si,oricum, ma mir ca are si atat!).Ca sa o citez pe dr. la care am fost la Budimex "doar o femeie lipsita de educatie poate gandi ca greutatea unui copil exprima starea lui de sanatate si doar una lipsita de rafinament se bucura ca are o fetita grasa".Stai linistita,este foarte bine asa.

Delia,eu o culc pe Thea cu o pijamaluta dintr-acea intreaga,cu tot cu picioruse.Asa doarme de cand s-a nascut,exceptand perioada in care nu mergea si o bagam in sacul de dormit.O si invelesc dar e doar de forma.Si noi vrem sa-i luam catel dar eu nu sunt de acord sa-l tinem in casa.Pe de alta parte stiu ca voi fi prima care-l va baga la caldura cand ploua sau ninge,asa ca mai astept un pic...sa-mi vina mintea la cap.Cand veniti in Ro?Stati doar la Deva sau treceti si prin Buc?

Noe,am vazut poze cu Bia dulce si creata si cu niste peeisaje de vis!Slabanoago !

Alinaalex,bietul iepuras!Zici ca Marc chiar are grija de el?Si Theei ii plac animalele (in special pisicile!)dar aproape ca le sufoca cu dragostea ei.Bine ca v-ati facut bine!Este foarte dragut Marc cel delicat.Si ce statornic este el in amor!

Mihaser,felicitari pt. episodul "olita".Noi mai ducem munca de lamurire dar simt ca vom iesi curand invingatori.Deja ii este jena cand face kk pe ea.Ce putin mai este!!!De ce nu-ti comanzi hainute pe l a r e d o u t e?Sunt f.f.f. dragute.

Adar,da un semn cand te intorci.A venit...stii tu ce?Ca eu m-am certat rau cu idiotii de la firma respectiva.Si-am ramas grasa si neconsolata N-am mai vazut-o pe Maia de un car de vreme,asa ca...baga pozeeee!!!

Catrinuta,LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANI!SA FII SANATOASA SI SA-TI MEARGA TOATE BINE SI,NU IN ULTIMUL RAND,SA VA MUTATI INTR-O CASUTA DOAR A VOASTRA CAT DE REPEDE!
Mari stie,urarile mele se cam adeveresc!

Chiar,Mari,ce mai feaceti voi?Ceva poze cu Teodora vedem si noi?

Kim,ce face Alicia,ceva noutati privind diagnosticul?Daca spuneai ca ai nevoie de ajutor la bucatarie dadeam grabnic o fuguta pana la tine.

Stefanna,apuca-te sa scrii iar!Stiu cum e sa dispara un mega mesaj,stiu si ce poti spune in astfel de momente

Nshiro,ce mai faceti voi,ce face Maria?

Poli,voi cum ati petrecut?Ati cozonacit sau ati fost musafiri?

Catrinel,dementiala faza cu...codita!Thea ii intreba pe baieti( nu stiu cum a aflat,imi scapa!),ma rog,doar pe unii (inclusiv pe tati) daca "tu ai cuc? e mic? da? da?".Se pare ca suntem in aceeasi oala.Nasol momentul!Si ea are "o foicica".A primit de la nsii ei,printre multe altele si doua ratuste de baita(de nus'ce colectie) fara de care nu se mai poate face nimic.Poftim de vezi!
Am pus poze noi,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2228940260079410238bENyKp

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor...va multumesc pentru raspunsuri...vecina mea nu are vreo pregatire in domeniu...doar ca are un fix cu copii grasi...mie nu mi se pare Alexia slaba,de altfel poate ca ati vazut-o si voi in poze...mi se pare normala, unde nu va spun ca tak`su are un fix sa nu o facem bidon cu picioare ca e jale ,deja isi face planuri cum sa o inscriem la dans sportiv......
Referitor la mancat...pot sa spun ca donsoara nu prea se omoara cu halelile, in skimb ar manca numai "canie" asta ca sa o citez...oo...si binza...legume,fructe...e cam pauza...dar sunt eu foarte insistenta si mai reusesc sa o pacalesc uneori.Nu va spun cum s-a infipt azi intr-un mic...nici cu descarcerarea nu as fi putut sa il scot din mana ei...pana la urma am lasat-o sa-l haleasca ...a fost super incantata...iar eu...aveam okii beliti k la eklipsa de soare din nooj`noo...
Acu` pupoaie ca trebe sa facem nani sleep!!!!Va pupez dulce...zmuaaaaaaahhhh!!!!

Mergi la inceput