LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
tot eu...
va urez un 1 Mai insorit, distractie maxima si pupici la toti ghioceii!!!
ai pup iu ol!
Alina siMarc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!
Saru'mana pentru urare. Insa 1 Mai insorit nu fuse pe aici. Ba din contra. Nori al greu si zapada de nu faceau fata stergatoarele de la masina. Cand am terminat orele si am intrat in parcarea scolii ... cine stergea masinile ca sa si-o recunoasca pe a ei? Moi.
Asa ca sa iti imaginezi cum se intoarse iarna pe la noi.
Zilele trecute, soare, caldura, fustite, tricoute, plete in vant. Iar acusica scosei iar tzoalele de iarna.
Fetelor, va multumesc din inima pentru urarile de ziua Evei si a mea. De ziua ei ati vazut, din poze, cum am sarbatorit. de ziua mea, am invitat nasii Evutei cu care ne simtim intotdeauna bine. Am primit cadou de la ei un gift card sa merg la cosmetica. De abia astept. De la sot ... casca, tricou de bicicleta, ochelari de soare speciali pentru biciclete si aparat de masurat distanta, calorii, grasimi arse. Shhh, nu mai spuneti la nimeni. El era asa de mandru cu ce mi-a luat, ba chiar s-a laudat
![](bang.gif)
![](bis.gif)
Daa, fug la scoala. Avusei o pauza de trei ore si venii la scoala sa recupere niste ore de nu le-am facut saptamana trecuta.
catrinutza, la multi ani si o viata cat mai faina!
Catrinel, de toata coma a fost Onichka cu codita ei. Sa ii scrii toate perlutele. Addiana, astazi am citit cele 6 pagini ale tale postate cu perlutele Didisei. M-au binedispus grozav.
Delia, nu o sa ai nici o problema cu cutzu aici? Nu ti-l baga in carantina?
Mihaser, acusica se face 25 mai si iese minunea. Ai cumparat trusoul de scos din spital?
Andreea, pai tu faci cozonaci pe banda rulanta. Cum faci fata?
Eu de ziua mea am comandat totul. pana si torul. Gata, fuuug ca intarzii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut! Iustin Sebastian! Sa cresti mare si voinic!
Ciufulet bafta la examene! Ninsoare?! Uooops cam nasol...eu nu mai vreau!
Haioasa faza cu cadoul! A luat omul ce s-a priceput...tot asa face si al meu...nu mai mira daca primesc o placa de baza ceva de ziua mea...dar un set de bijuterii, un spa...e mai greu de achizitionat...Anul viitor facem si noi 10 ani...Parca nu-mi vine sa cred ca s-au intamplat atatea in ultimii 10 ani!
Abia astept si eu sfarsitul lunii...Mama a zis ca vine pe 15 la mine...la care sotu "a pai eu cred ca nasti pana pe 15!" Eu sper totusi sa trec de 20 ale lunii ca nici prea devreme nu-i bine...Maine fac 36 de sapt...mai am un picut!
Alina am vazut pozele voastre cu iepurimea si cu Marc & friends...La proiectul bb2 lucrati?
Fetele am fost ieri pe seara in parculet lang bloc...si e o fetita foarte draguta Giulia mai mare un pic decat Cris cu care s-a mai jucat el...si m-a rugat sa-i las si ei tricicleta lui...Toate bune si frumoase pana a vazut-o Cris...s-a pus pe un urlet de am crezut ca mor...a crezut ca-i ia tricicleta...desi ea avea una mai faina! El nu a vrut sa se urce pe a ei si cand si- recuperat-o ii tot zicea sa se urce pe brum brum a ei ...Apoi a dat iama la nisip si ghiciti cu jucariile cui se juca de zor miselu`...cu ale fetitei!
Asa cu baieteii astia singuri la parinti...devin cam egoisti! Asa ca la treba fetele!
Va pup pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Catrinel_17 spune:
scriu repede ca nu am timp
lady H, oana are 10,700 kile, asa ca, se ia de mana cu Thea
incerc sa mai scriu diseara...
la multi ani catrinutza!!!!
aida_o spune:
[size=3]La Multi Ani, catrinutza![/size=3] Tot binele de pe lume!
Alexandra are aproape 14 kg, deci sa-nteleg ca e durdulie? Ca ea arata precum o scobitoare, asa lungana si atletica.
tania2 spune:
salutare,
Cu scuze, scurt, Bianca a avut 15.2kg si imi faceam probleme ca este cam grasa. Dupa o raceala de 2 saptamani a slabit 1kg, are 90cm, dupa parerea mea, grasimea nu inseamna neaparat sanatate, lasati copii in pace , sanatosi sa fie!
va pupacimmmmmm
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Qamar spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA SI MULTA IUBIRE!
Aida, pupici maximi si toate cele bune langa puiul mare si frumos
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Qamar spune:
azi am plecat veseli de tot sa dam o tura prin pet-shopuri cu Bia; vroiam sa luam un iepuras alb, de Angora, adica blanos si cu ochii rosii
in pet-shopuri, cam gol....doar iepurasi obisnuiti, tristi, lesinati...
hmm, am decis sa cumparam o chinchilla (asa s-o scrie???), insa la pet-shopul respectiv nu aveau custi destul de mici pt ea...
mergem mai departe
dragos vrea caine, sunam pe unul cu crescatorie- nu era in Buc
ajungem la alt pet-shop unde e o singura chinchilla.....cam agitata...hmm...deja o vedeam zburdand peste gard in padure...
ne-am intristat un pic, insa ne-a trecut repede...
pentru ca...
ne-am intors acasa cu....
noul nostru prieten,
de o luna
Linux
l-am adoptat din 4 pui de 1 luna abandonati intr-un pet-shop, Bia e in extaz, noi2 la fel
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Diana e f frumos Linux Vad ca ati avut in ce sa-l puneti
Bia nu a protestat?
Miha iti mai scrisesem un mesaj dimineata, dar nush ce s-a intamplat (cred ca am uitat sa dau "trimite"
). Ma minunam ce putin mai ai! Doamne deja tre' sa nasti! Iti tin pumnii si abia astept sa-ti fac galerie
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Noelino, puteam sa jur ca va intoarceti cu un pisic. Nu va e teama ca o sa il pierdeti? Nah, eu, aia cu drobul de sare. Oricum, va dorim un Linux cat mai cumintel, fara pipi si caca in casa, fara perdele rupte si catari pe mobile, spart vase, etc. Bia ce a zis de Linux?
Aida, sa va traiasca Alexandra! La multi ani! Ii uram cat mai multa fericire, jucarii multe si rasfat din toate partile.
Pup si we fain.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea