LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

va scrisesem un mesaj luung, dar nu stiu pe ce am apasat si s-a dus.Is plina de draci, am doar putere sa va pup si sa va spun ca imi sinteti dragi.Am vazut copilasii, toti frumosi,maaari si scumpi.
Ma duc sa nanesc nu inainte sa las de la cord niste imbratisari caaaaaaaaalde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

MARIANA1976,DANAR, aalina2003, cristinabartz,IOANA C, Chichina, Addiana, Ciuf, Serendipindity…kioara cum sunt, abia acum am vazut ca voi sunteti sarbatoritele lunii aprilie ….cu scuzele de rigoare si celebra cenusa in cap , va urez sa aveti parte de sanatate, iubire, pasiune, belsug, rabdare si multe,multa fericire alaturi de familiile voastre!!!! Va si va ofer cate o .
Noe mii de multumiri pentru consiliere…se pare ca esti o profa superbuna daca io am reusit din prima sa pun pozutele cu beba mea la semnatura…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor,am o dilema pe care sper sa mi-o spulberati voi....vecina mea ma tot omoara ca Alexia e slaba...are kupilu paispe kile trei sute.Doctorita zice ca e tocmai bine la kile si inaltime -90 cm....voi ce spuneti,e slabanoaga?????Beboii vostri cum stau la capitolul asta???

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Lady_Hawk

Fetelor,am o dilema pe care sper sa mi-o spulberati voi....vecina mea ma tot omoara ca Alexia e slaba...are kupilu paispe kile trei sute.Doctorita zice ca e tocmai bine la kile si inaltime -90 cm....voi ce spuneti,e slabanoaga?????Beboii vostri cum stau la capitolul asta???

pupici

Io de beba_mica Ana-Alexia(13.04.2006)
Beba_mea

Cristi are 12 kg si 86 de cm si e baiat...toti dr mi-au spus ca arata foarte bine...ce specializare are vecina ta?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Miha,cat timp vei sta acasa cu papusa mica si cu Cristi?Si in ce zi.....ziceai tu ca planuiti sa vina scumpa mica prin cezariana,...asa ca sa vad ce zic astrele....pentru ziua respectiva,doar daca-mi permiti,binenteles.

Delia inca nu stiu sigur cand nasc...cam intre 20 si 25 mai sa vad cum e si dr mea de garda...luni aflu si iti spun!

Super faza cu catelul...o sa fie calator nu gluma...Auzi trebuie sa ceri viza ptr el...ca pasaport stiu ca-i trebuie?!
Stii ce e fain cu animalele...ii responsabilizeaza pe astia mici...am observat asta cu iepurele...si Cri si acum baiatul prietenei mele sunt foarte preocupati de meniul lui si sa-l plimbe...

Stiti ce face Cri...se joaca si el cu biberoanele lu` bebe...Tot zice bebe...ca i-am spus ca nu mai sunt ale lui.

Noi sambata mergem pana la Szeget la cumparaturi...au astia un magazin fain de copii...abia astept!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Delia21
ai vostrii iubiti ghiocei dorm acoperiti?ca al meu....in nici un caz,si ma cam dispera treaba asta,singura cale sa pot dormi linistita este sa-l imbrac noaptea mai grosut,caci se face rece ....

delia si ale mele dorm dezvelite si la fel fac si eu, le imbrac putin mai grosut...depinde si cat de cald e in camera! cand era bebe raisa a dormit in saculet, dar de cand a inceput sa mearga n-a mai vrut...

La multi ani Anna si Mara!

noe nici eu nu mai pot de atata mancare! anul acesta am exagerat!!! dovada aici!

lady hawk multumesc! orice urare e bine-venita oricand! si in legatura cu greutatea...cum sa fie slaba? raisa are aproape 13 kg si 87 cm. depinde foarte mult de conformatie, si de genele mostenite... denisa de exemplu are 17 kg si 114 cm la aproape 5 ani- doctorita imi spune ca e slaba ca mine si inalta ca taica'su(el nu e slab)!!!
eu nu inteleg persoanele astea care doar daca copilul e grasut si bolfos si abia se misca atunci inseamna ca e sanatos!!!! eu toata viata m-am "intalnit" cu astfel de comentarii la adresa mea apoi a fetelor mele! un unchi de-a sotului chiar mi-a spus ca eu nu fac de mancare acasa de-asta sunt slaba si eu si fetele!! prin deductie logica sotul daca e mai "plinut" mananca prin alte parti!!!

maine, daca o sa fie frumos, o sa iesim la un gratar! abia astept...dupa atatea zile da stat in casa si iar in casa prin vizite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
Marc doarme, asa ca-mi fac oleaca de timp sa butonez un pic calc. si sa bag vreo 3 randuri aici. E bine, am terminat trat. cu antibiotic, nu se plange ca l-ar durea urechile, doarme bine, papa bine, deci in grafic, ok. Sapt. asta e in vacanta si el De iesit afara am tot iesit, de Pasti am fost la munte la prietenii nostri, am plecat sambata si am stat pana luni. Marc a fost acolo in elementul lui, i-a placut mult, aer curat, copii, animale, cai, vaci, pisici, catei, tot tacamul.
Eu am fost la servici ieri si azi, de maine iar intru in minivacanta de 1 mai, ne-am facut planuri pt. o iesire la iarba verde, acuma sa vedem daca tine si vremea cu noi, sper sa fie timp frumos.
Am pus poze multe-multe, cu Marc si Georgi in parc, cu iepurasii de la cresa si din week-end-ul trecut la prietenii nostri :
http://community.webshots.com/album/563259354nSMOvh

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE

Mergi la inceput

inca doarme, deci mai scriu :
Delia, asa e si al meu: toata noaptea doarme dezvelit, in sac nu sta, vrea sa-l bag in el, apoi vrea sa-l scot din el, acum e si mai frig ca nu mai avem caldura in bloc, pfai ce ma enerveaza! si acum cateva nopti chiar a vrut sa doarma in sac, dar pe la 3 noaptea il aud din patutz: 'mami, ajuta-ma!" (sa traga de fermoar), nah, si a trebuit sa pun iara patura pe el si sa-l scot din sac...plus, Marc nu sta incaltat de nici o culoare in casa, pana si sosetele le da jos, ma omoara chestia asta, mai ales cand sta cu picioarele goale pe gresie...si e taaare calduros, cat mai subtire ar sta imbracat, daca se poate in pielea goala!
Miha, oau, mai ai asa putiiin si vine si bebelina! vai, cum a trecut timpul!
si la Debretin este un magazin fain si ieftin cu jucarii, de fapt e un depozit, de acolo i-am luat eu motoreta lui Marc, daca te intereseaza iti mai zic pe mess, numai ca e cam departe de TM, pt. noi e mai aproape. La Szeged n-am fost niciodata pana acum.
LadyH, pai cum sa fie slaba fata la 14 kile? e numa bine, lasa tu parerile din vecini! al meu vad ca stagneaza la 15 kg din iarna incoace.
Delia, drum bun cu Rudy si catelul Mama, ce distractie! da' catelu' unde sta in avion?

pozele noastre
martisor
8 MARTIE

Mergi la inceput

Addiana, si eu sunt slaba si sotul plinutz (cu burtica), e drept ca eu nu prea gatesc, dar lumea crede ca eu ma rup in figuri la bucatarie toata ziua si sotul papa tot: "vaai, ce bine-l tine nevasta de e asa mandru, gras"

multumim de urarile de sanatate!
la fel si voua, pupam fata sa fie bine cu piciorusele si sa nu mai aveti probleme!

pozele noastre
martisor
8 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Dna Lady, Eva are 88 cm si 13 kg. Asa ca mica ta e tocmai bine. Nu mai asculta de ce iti spune lumea. Important e ca mananca bine si e sanatoasa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput